ماهان شبکه ایرانیان

واکنش پلیس به اظهارات شگفت‌انگیز یالثارات

آیا خیابان طالقانی پاتوق "همجنس‌بازان" است؟

«در این خیابان می‌توانید دختران جوانی را ببینید که در دسته‌های چند تایی و در کنار خیابان بدون روسری و با بلوز و شلوار تنگ و یقه‌های باز، سرخوشانه مشغول کشیدن سیگار‌های پر (حاوی حشیش و

آیا خیابان طالقانی پاتوق
 
پلیس یک بار دیگر بلافاصله به یک مطلب در فضای مجازی واکنش نشان داد که خب این مطلب به شکل اتفاقی توسط محمد صادق کوشکی که از چهره‌های شاخص جریان انصار حزب الله و از نویسندگان شاخص روزنامه یالثارات است نوشته شده بود.

کوشکی در مورد خیابان طالقانی نوشته بود: در قلب تهران خیابانی است به نام برادران مظفر جنوبی (حدفاصل انقلاب و طالقانی) که این روز‌ها به پاتوق عصرگاهی برخی دختران و پسران همجنس‌باز و دارای انحرافات جنسی تبدیل شده است.
 
در این خیابان می‌توانید دختران جوانی را ببینید که در دسته‌های چند تایی و در کنار خیابان بدون روسری و با بلوز و شلوار تنگ و یقه‌های باز، سرخوشانه مشغول کشیدن سیگار‌های پر (حاوی حشیش و...) هستند؟ یا در بغل پسر‌ها و سر بر شانه‌های هم مشغول هستند. مشاهده رفتار‌ها و آرایش‌ها و پوشش‌های ویژه همجنس بازان در این خیابان ساده است، اما حضور پلیس در این خیابان تقریبا غیرممکن شده و پاسخ پلیس در تماس‌های متعدد با 110 و 197 صرفا این است که می‌آییم و نمی‌آیند.»
 
به هر حال این توصیفات برای خیابان طالقانی شگفت انگیز است و بعید است کسی از ساکنان خیابان طالقانی یا کارمندان ادارات متعدد این خیابان در ذهنش هم چنین توصیفی از خیابان طالقانی بگنجد؛ خیابان طالقانی محل استقرار وزارت نفت، وزارت جهاد سازندگی، ساختمان مرکزی بانک ملت، ساختمان استانداری تهران، سفارت سابق آمریکا که حالا به مرکز بسیج دانشجویی بدل شده است، کلانتری فلسطین، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه هنر، انتشارات سوره، سینما عصرجدید و چندین و چند مرکز دولتی و دانشگاهی دیگر است.
 
اما هر چه هست یالثارات و نویسندگانش همیشه به شکلی غلیظ به مسائل اخلاقی نگاه می‌کنند و معمولا پلیس را در موضع دفاعی قرار می‌دهند؛ کاری که مثلا گروه‌های اولترا رادیکال اصلاح طلب و سبز هم معمولا انجام می‌دهند و پلیس را به واکنش‌های ناگهانی وا می‌دارند.
 
هرچه هست پلیس در واکنش به این یادداشت تند و مبالغه آمیز دیروز بیانیه‌ای صادر کرد که در آن به حضور کارکنان زن در کافی شاپ‌ها به عنوان یک مورد نقض قانون اشاره کرده است؟ این در حالی است که مثلا در بسیاری از مجتمع‌های تفریحی و تجاری حتی در حومه شهر قم هم مسئله حضور بانوان به عنوان کارکنان رستوران و کافی شاپ پذیرفته شده است. به نظر می‌رسد طرز تلقی کلاسیک و قدیمی از مفهوم کافی شاپ‌ها همچنان وجود دارد. به هرحال بیایید بیانیه نیروی انتظامی را با هم بخوانیم:

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ در خصوص مطلب منتشر شده در فضای مجازی که گفته بود «پلیس هم جرات ورود به این خیابان را ندارد» اعلام کرد: طی بازدید‌های مکرر انجام شده توسط پلیس محرز شد حد فاصل خیابان طالقانی تا انقلاب موارد ناهنجار شدید اخلاقی از جمله استقرار «دو جنسه ها» و... مشاهده نشده است.
 
بنا بر اعلام این مرکز؛ طی بازدید‌ها و بازرسی‌ها از محل و کافی شاپ‌های موجود در آن محدوده مشخص شد که برخی از آن‌ها فاقد پروانه کسب بوده و برخی نیز خلاف مقررات، از خانم‌ها به عنوان گارسون استفاده می‌کنند که تذکرات لازم داده شد و نسبت به اعمال قانون واحد‌های متخلف نیز اقدامات لازم صورت می‌گیرد.
 
شایان ذکر است برخی از دانشجویان که به واسطه استقرار دانشکده‌های هنر در آنجا تردد می‌کنند از پوشش نامناسب ظاهری برخوردار بوده و شئونات اسلامی و اخلاقی را رعایت نمی‌کنند که ارشاد و تذکرات لازم نیز در این خصوص داده شد.؛ هر چند که خودرو‌های امنیت اخلاقی همواره در محدوده، در حال گشت زنی هستند و با جرائم مشهود در سطح خیابان از نظارت بر اماکن و صنوف و تعرض برخی از اراذل و اوباش به حریم خصوصی مردم گرفته تا شبکه‌های فساد و توزیع مواد مخدر و... برخورد قانونی می‌کنند.»
 
منبع: روزنامه هفت صبح
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی