لازانیا یک غذای فست فودی خوشمزه و متنوع بوده که برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب است. شما با طرز تهیه لازانیا تک نفره و پرسی در این قسمت آشنا خواهید شد.

آماده کردن لازانیای پرسی در منزل:
اگر به دنبال یک ایده جدید و جذاب برای غذاهای خود در مجالس و مهمانی ها هستید، لازانیای پرسی را امتحان کنید. در این قسمت می توانید با نحوه آماده کردن و سرو ساده و آسان این غذا آشنا شوید. شما با طرز تهیه لازانیا مرغ و لازانیا بادمجان در لینک آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- سینه مرغ: 100 گرم
- سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
- کنسرو ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- پودر آویشن، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر: به میزان لازم
- لازانیا: 1 بسته
سس بشامل:
- آرد: 1 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم: 1 لیوان
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه لازانیا تک نفره:
برای آماده کردن این لازانیای خوشمزه و مخصوص باید سینه مرغ را آماده کنید. سینه مرغ را درون قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید. مقداری پیاز، فلفل و نمک را درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا مرغ پخته شود.

در این مدت باید سس بشامل ویژه را تهیه نمایید. آرد را درون قابلمه ای تفت داده و بعد از اینکه بوی خامی آن گرفته شد، مقداری کره را اضافه کنید. بعد از اینکه کره درون آرد باز شد، شیر ولرم و مقداری فلفل را به مواد اضافه نمایید. به جای شیر می توانید از نصف خامه و نصف شیر استفاده کنید.
مرغ را از درون قابلمه خارج کرده و با استفاده از چنگال ریش ریش کنید. حالا سس بشامل را از روی حرارت برداشته و در قسمت بعدی مرغ را به همراه کنسرو ذرت ترکیب نمایید. مقداری نمک، سس کچاپ، فلفل و ادویه پودر سیر و آویشن به مواد خود اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه لازانیا تک نفره باید سراغ پخت لازانیا بروید.
درون قابلمه بزرگ مقداری آب ریخته و نمک اضافه نمایید. حالا ورقه های لازانیا را درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا نرم شود. حالا آبکشی کرد و کنار بگذارید. درون ظرف مورد نظر یک ورقه لازانیا قرار داده و سس بشامل را روی آن بریزید.

حالا مواد مرغ و سس کچاپ را به آن اضافه کرده و لایه دیگر لازانیا بشامل را بزنید. در قسمت آخر نیز باید سطح لازانیا را با استفاده از پنیر پیتزا به خوبی بپوشانید.
چند عدد زیتون حلقه شده و فلفل دلمه ای نگینی شده نیز اضافه کرده و درون فر بگذارید تا پخته شود. روی سطح لازانیا را مقداری پودر آویشن بریزید و با سس های سیر سس کچاپ و سس لازانیا نوش جان کنید.
در این مرحله باید از ظرف های پرسی و تک نفره برای سرو لازانیا استفاده کنید. ورقه ها را درون ظرف های تک نفره خود قرار داده و ظرف های تک نفره را درون فر بگذارید. اگر ظرف تک نفره ندارید، می توانید به طور کلی مواد را تهیه کرده و برش بزنید و درون ظرف های تک نفره خود سرو کرده و روی آن را تزیین نمایید.