هتل ها، بر اساس امکانات و کیفیتشان دسته بندی می شوند و تعداد ستاره هایی را به خود نسبت می دهند. کیفیت هتل می تواند بر اساس ویژگی هایی مانند موقعیت مکانی هتل، رستوران هتل و منوی غذایی آن، اندازه ی اتاق ها، خدمات داخلی هتل، امکانات ورزشی و تفریحی و... سنجیده شود. براساس همین موارد واژه هایی مانند UALL ،O.B ،B.B ،F.B ،ALL در مورد انواع اتاق های هتل ها مطرح می شوند که شاید برای شما چندان قابل درک نباشند و اطلاعاتی در مورد آن ها نداشته باشید. در این بخش قصد داریم اطلاعات هتل ها و انواع هتل ها را در اختیارتان قرار دهیم و منظور از واژه های مطرح شده توسط آژانس ها و مدیران هتل را برای شما بیان نماییم تا در هنگام انتخاب هتل بر اساس دانسته های خود بتوانید تصمیم بهتری گرفته و سفر راحت تری را تجربه نمایید. با ما همراه باشید.
انواع هتل: متل
از جمله اطلاعات هتل ها انواع آن هاست و از انواع متل ها در واقع هتل های بین راهی هستند که در خارج از شهرها ساخته شده اند. در واقع متل ( Motel ) از تلفیق دو واژه ی Motor و Hotel به وجود آمده و اقامتگاهی برای رانندگان و مسافران بین راهی بوده است. این مسافران معمولا با خودروهای شخصی خود تا جلوی این اقامتگاه ها رفته و اتومبیل را نیز در جلوی درب اتاق خود پارک می کردند. به این معنی که شما در متل، لابی نمی بینید. بلکه به محض ورود به آن کلید اتاق خود را دریافت و با اتومبیل خود به سمت آن می روید، بدون آن که از ماشین پیاده شوید.
انواع هتل: هتل پانسیون
از دیگر انواع هتل ها، هتل پانسیون ها (Hotel Pension ) هستند. پانسیون ها مکان هایی هستند که در شهرها واقع شده و دارای تعدادی اتاق، سالن غذاخوری، کتابخانه، سالن مطالعه، اتاق تلویزیون و ... می باشند. اتاق های برخی از پانسون ها هیچ امکاناتی ندارند و مسافران خودشان وسایل مورد نیازشان را تامین می کنند، اما برخی دیگر اولین امکانات مورد نیاز را برای مسافران خود فراهم می نمایند. معمولا هریک از اتاق های پانسیون دارای سرویس و حمام اختصاصی خود هستند. غذاخوری پانسیون نیز غذای مورد نیاز برای مسافران اتاق ها را به همان اندازه تامین می کند و هیچ مشتری از خارج هتل نمی پذیرد. مسافران در یک ساعت مشخص برای صرف صبحانه، نهار و شام به غذاخوری مراجعه می کنند.در این جا اتاق ها به صورت ماهانه یا سالانه اجاره داده می شود و قوانینی نیز برای آن ها وجود دارد. به عنوان مثال درب ورودی در یک ساعت مشخص بسته می شود و هیچ کس حق ورود پس از ساعت مقرر را ندارد. این هتل پانسیون ها برای دانشجویان و یا افرادی که برای کار به شهر دیگری می روند، بسیار مناسب است.
انواع هتل: هتل آپارتمان
از دیگر انواع هتل ها، هتل آپارتمان ها ( Apartment Hotel ) هستند که در واقع هتل هاییند که به صورت تعداد زیادی آپارتمان کنار هم ساخته شده اند. در این جا شرایط سخت هتل ها برقرار نیست و انعطاف پذیری بیشتری وجود دارد. مسافران، این هتل ها را مانند خانه ی خود می دانند که می توانند روزهای سفر خود را در آن بگذرانند. در این جا تمامی وسایل مورد نیاز برای زندگی فراهم شده و می توان از چند روز تا چندماه در آن ساکن بود.با توجه به این که هتل آپارتمان ها دارای آشپزخانه و وسایل مورد نیاز برای آشپزی هستند، مسافران می توانند به راحتی غذای مورد نیاز خود را تهیه نمایند و لازم نیست حتما به رستوران یا غذاخوری مراجعه کنند. با توجه به این که هزینه ی اجاره این آپارتمان ها نسبت به هتل ها پایین تر است، از این رو طرفداران بیشتری دارد.
انواع هتل: ریزورت هتل
یکی دیگر از انواع هتل های ریزورت هتل ها (Resort Hotel) هستند که به هتل های لوکسی گفته می شود که معمولا در کنار سواحل، چشمه های آب گرم، طبیعت بکر، پیست اسکی ساخته می شوند. تفاوت ریزورت هتل ها با هتل های معمولی در اندازه، امکانات و موقعیت مکانی آن ها می باشد. ریزورت هتل ها فضای بزرگ تری دارند و تفریحات و سرگرمی های متنوعی را برای مسافران خود آماده می کنند. از جمله این امکانات و تفریحات می توان به استخرهای روباز، پارک آبی اشاره کرد.
اطلاعات هتل ها: سنجش کیفی هتل ها بر اساس کیفیت و تعداد ستاره ها
از جمله اطلاعات هتل ها، براساس کیفیت ها، تعداد ستاره های آن هاست. تا این جا، در مورد اقامتگاه های مختلف و تفاوت آن ها با هتل ها صحبت کردیم. در ادامه به بررسی انواع هتل ها پرداخته و درجه بندی کیفیت آن ها را با توجه به تعداد ستاره هایی که به آن ها تعلق می گیرد، بیان می کنیم. درجه بندی هتل ها بر اساس کیفیت آن ها و امکاناتی که در اختیار مسافران خود قرار می دهند، انجام می شود. چشم انداز و سایز اتاق ها، خدمات تفریحی و ورزشی، رستوران ها و منوی غذایی آن ها و ... مواردی است که بر اساس آن ها درجه ی کیفی و تعداد ستاره های هتل تعیین می گردد. در این جا به برخی از امکانات اولیه ی هتل ها و تعداد ستاره های آن ها اشاره می کنیم.
انواع هتل ها: هتل های 2 ستاره
از ساده ترین انواع هتل ها، هتل های 2 ستاره است که معمولا 2 تا 4 طبقه ای هستند و امکانات اولیه ی مورد نیاز یک هتل را دارند. اتاق های این هتل ها تمیز و مرتب است، اما از لوازم لوکس و گران قیمت در آن ها خبری نیست. این هتل ها معمولا قیمت های خوبی دارند و برای افرادی که به دنبال اقامتگاه های ارزان می گردند، مناسب هستند. اغلب این هتل ها رستوران ندارند و مسافران برای غذا خوردن باید به رستوران ها و غذاخوری ها اطراف هتل مراجعه نمایند. با توجه به این که هتل های دوستاره معمولا در کنار جاذبه های گردشگری ارزان شهر قرار می گیرند، رستوران هایی با قیمت مناسب در اطراف آن ها وجود دارد.البته باید بدانید برخی از این هتل ها امکانات خود را برای مشتریانی که هزینه ی کمتری می پردازند، محدود کرده اند. یعنی می توانید خدمات بیشتری از آن ها گرفته و در نهایت هزینه ی بیشتری بپردازید.
انواع هتل ها: هتل های 3 ستاره
برخی از هتل های 3 ستاره امکاناتی مانند باشگاه ورزشی و استخر نیز دارند. برخی از این هتل ها دارای رستوران بوده و ناهار و شام نیز برای مسافران خود سرو می کنند، اما هزینه ی غذا را به صورت جداگانه دریافت می کنند. صبحانه نیز به صورت بوفه سرو می شود.هتل های 3 ستاره اغلب در نزدیکی مراکز خرید و جاذبه های گردشگری گران قیمت ساخته می شوند و فاصله ی چندانی با آن ها ندارند. لابی این هتل ها مجهزتر از هتل های دو ستاره بوده و برای حمل چمدان ها تا اتاق نیز شخص خاصی وجود ندارد. سرویس تمیز کردن اتاق ها در هتل های مختلف فرق می کند. برخی از این هتل ها خودشان این کار را انجام می دهند و برخی دیگر در صورت درخواست شما خدمات اتاق را انجام می دهند.
انواع هتل ها: هتل های 4 ستاره
وقتی وارد یک هتل 4 ستاره شوید از ابتدا تفاوت های محرزی نسبت به هتل هایی با درجه ی پایین تر مشاهده خواهید کرد. این هتل ها معمولا رسمی تر و بزرگ تر می باشند. لابی هتل فضایی وسیع با مبلمانی زیاد دارد و افرادی برای حمل چمدان در نظر گرفته شده اند. کارمندان این هتل ها کاملا آموزش دیده بوده و تمامی تلاش خود را برای رفاه حال مسافران انجام می دهند.امکانات و تجهیزات این اتاق ها از نور گرفته تا مبلمان، در درجه ای بالاتر از متوسط قرار دارد. خدمات اتاق ها و رستوران نیز در سطح بالایی قرار دارد. تمیز کردن اتاق در هر ساعتی که مسافر درخواست کند، انجام می شود. منوی رستوران های هتل بسیار متنوع بوده و سرویس های خوبی به مشتریان ارائه می شود. پارکینگ، استخر، سالن های ورزشی و ... از جمله امکانات دیگری است که در این هتل ها وجود دارد.
انواع هتل ها: هتل های 5 ستاره
از لوکس ترین انواع هتل ها که می تواند در انتخاب های شما باشد، هتل های 5 ستاره است. این هتل ها معمولا در مرکز شهر ساخته می شوند تا مسافران به راحتی بتوانند به جاذبه های دیدنی و مراکز خرید بزرگ دسترسی داشته باشند. فضای این هتل ها نیز بزرگ بوده و حداقل دارای 100 اتاق می باشد. از اطلاعات هتل های 5 ستاره که باید بدانید این است که لابی لوکس و وسیع، اتاق هایی متنوع با امکانات متفاوت، مبلمان و تختخواب های شیک و راحت، ملحفه های زیبا و باکیفیت و ... از جمله ویژگی های این هتل هاست و اتاق های هتل مجهز به سشوار، حوله، دمپایی، لوازم بهداشتی با کیفیت، خط تلفن اختصاصی، تلویزیون و ... بوده و اغلب آن ها امکاناتی چون دستگاه پخش کننده CD و DVD ، مینی بار ، VCR و ... در اختیار شمات قرار می گیرد. امکانات تفریحی و رفاهی چون سالن های ورزشی، پارکینگ، خدمات نگهبانی، استخر و ... نیز در این هتل ها دیده می شود. اغلب هتل های 5 ستاره دارای 3 رستوران مجزا هستند که هرکدام منوی غذایی متفاوت و تنوع بالایی دارند. سرویس اتاق ها هم به صورت 24 ساعته فعال بوده و در صورت درخواست مسافر انجام می شود.مدیریت این هتل ها معمولا یک فرد متخصص و حرفه ایست که کار خود را در هماهنگی سرویس ها و خانه داری درست و بی عیب انجام می دهد و تمامی نکات را برای نگهداری درجه ی هتل خود به نحو احسن رعایت می کند. کارکنان این هتل ها همیشه مرتب بوده و یونفرم های شیک و زیبایی به تن دارند. روابط عمومی بالا، مودب و خوش برخورد بودن از جمله ویژگی های این افراد می باشد. آن ها بسیار کارآمد، آگاه و متعهد بوده و تمام تلاش خود را برای سرویس دهی به مسافران هتل و رفاه حال آن ها انجام می دهند.
انواع هتل های دیگر
علاوه بر هتل هایی که در بالا معرفی شد، در میان اطلاعات هتل ها، هتل های دیگری نیز هستند که در ادامه لیستی از آن ها را برایتان جمع آوری کرده ایم. این دسته بندی ها بر اساس موقعیت مکانی هتل، نوع اتاق ها، هزینه ی اجاره و ... انجام شده است. انواع هتل ها عبارتند از: هتل تجارتی ( Commercial Hotel)، هتل حومه شهر ( Sub-urban Hotel)، هتل شهری ( Urban Hotel)، هتل با فضای بازمیانی ( Atrium Hotel)، هتل بزرگ (Meca Hotel)، هتل گرد همایی ( Convention Hotel)، هتل فرودگاه ( Air port Hotel)، هتل مسکونی برای اقامت های طولانی (Lodging Type Hotel)، هتل بازی های شبانه (Night Clup Hotel)، هتل سوپر لوکس ( Super Lux Hotel)، هتل تمام سوئیت ( Suite Hotel)، هتل باسوئیت های یک طبقه ای پراکنده (BungalowSuite Hotel)، متل بین راهی (Motel)، متل متوسط میان راه (Motor inn)، هتل ارزان قیمت (Budget inn)، هتل تفریحی ( Resort Hotel)، هتل آپارتمان ( Apartment Hotel)، هتل مالکیت زمانی مشترک ( Time Sharing Hotel)، هتل مالکیت مشترک ( Condominium Hotel) پانسیون (Boarding House)، مهمانسرا (Guest House)، خوابگاه (Dormitory)و هتل کازینو (Hotel Cazino). همان طور که در بالا عنوان شد، هتل ها از یک ستاره تا 5 ستاره دسته بندی می شوند. اما در مورد مهمانپذیر ها، مهمانسراها و هتل آپارتمان ها این دسته بندی کمی متفاوت می باشد. این مراکز بر اساس کیفیت و خدمات و امکاناتی که به مسافران ارائه می دهند، از یک ستاره تا 3 ستاره طبقه بندی می شوند. به این معنی که با کیفیت ترین آن ها دارای بالاترین درجه یعنی 3 ستاره می باشد.
اطلاعات هتل ها: انواع اتاق
از جمله ساده ترین اطلاعات هتل ها که همه با آن آشنایی دارند، انواع اتاق هاست. همانطور که می دانید، اتاق ها نیز بر اساس اندازه، امکانات و تعداد تخت هایی که دارند، انواع مختلف و نام های متفاوتی را به خود اختصاص داده اند که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.
اتاق یک نفره
ساده ترین نوع از انواع اتاق های هتل، اتاق یک نفره است که با علامت اختصاری SGL نمایش داده می شود، اتاقی است که در آن یک تخت یک نفره قرار دارد. به این اتاق ها سینگل نیز می گویند.
اتاق دو نفره
دومین نوع از انواع اتاق های هتل، اتاق دونفره است که با علامت اختصاری DBL نشان داده می شود، همان طور که از نامش پیداست فضایی مناسب دو نفر دارد. اگر در این اتاق ها یک تخت دو نفره ی به هم چسبیده قرار داده شده باشد، به آن اتاق دبل (double) و اگر دارای 2 تخت یک نفره ی مجزا باشد، به آن اتاق توئین (Twin) گفته می شود.
اتاق سه نفره
نوع دیگری از انواع اتاق های هتل، اتاق سه نفره یا تریپل (triple) است که با علامت اختصاری TPL نشان داده می شود، اتاقی است که در آن سه تخت قرار داده شده است. این تخت ها یا به صورت 3 تخت تک نفره ی مجزا هستند یا یک تخت تک نفره به همراه یک تخت دو نفره به هم چسبیده در آن قرار داده شده است.
سوئیت
نوع دیگری از انواع اتاق های هتل ها، سوئیت هاست. سوئیت ( Suite ) به اتاق هایی گفته می شود که علاوه بر اتاق خواب، دارای پذیرایی و آشپزخانه نیز می باشد. در برخی از سوییت ها اتاق خواب در پشت پذیرایی قرار گرفته و برخی از سوییت ها دوبلکس بوده و اتاق خواب و حمام چند پله بالاتر از پذیرایی قرار دارد.
آپارتمان
آپارتمان ( Apartment ) از پذیرایی، هال، اتاق خواب (انواع اتاق های هتل ها درون آن وجود دارد)، حمام و آشپزخانه تشکیل شده است که قسمت پذیرایی آن با تعدادی صندلی و مبل پر شده است. آپارتمان می تواند یک اتاق خوابه، 2 اتاق خوابه یا 3 اتاق خوابه باشد که در هریک از اتاق ها دو تخت قرار دارد. در یک آپارتمان 2 اتاق خوابه، یک اتاق با تخت دونفره (اتاق دبل) و اتاق دیگر دو تخت یک نفره (اتاق توئین) پر شده است.
اتاق های تو در تو
از دیگر انواع اتاق های هتل، می توان به اتاق های تو در تو یا کانکتد روم ( Connected Room) اشاره کرد. این نوع از انواع اتاق های هتل ها به دو اتاق کنار هم که با یک در باهم در ارتباط هستند، گفته می شود. این دو اتاق هرکدام دارای یک حمام بوده و به صورت جداگانه یک در به راهروی اصلی هتل نیز دارند. به عنوان مثال اگر یک خانواده ی 4 نفره یک کانکتد روم اجاره کنند، والدین در یک اتاق و بچه ها در یک اتاق دیگر اقامت می کنند. آن ها بدون این که درب راهروی هتل را باز کنند، از طریق در وسط دو اتاق باهم در ارتباط هستند.
کابانا
از دیگر انواع اتاق های هتل ها می توان به کابانا ( Cabana ) اشاره کرد کابانا اتاقی است که در طبقه همکف ساختمان واقع شده و پنجره ی آن به سمت یک استخر شنا باز می شود. کابانا یک اتاق مخصوص برای تعویض لباس نیز دارد.
فیستا سوئیت
از انواع اتاق های هتل ها فیستا سوئیت ها(Fiesta Suite) هستند که مختص هتل هایی است که دارای سالنی برای برگزاری مراسم عروسی هستند. فیستا سوئیت اتاقی است که برای استراحت عروس و داماد قرار می گیرد. هزینه ی این اتاق معمولا بر روی هزینه های عروسی قرار داشته و از قبل محاسبه می شود.
لیست انواع اتاق های هتل ها
علاوه بر اتاق هایی که تا این جا عنوان شد، اتاق های دیگری هم هستند که بر اساس نیاز مهمانان و درخواست آن ها دراختیارشان قرار می گیرند. برای آشنایی شما با نام این اتاق ها، در ادامه لیستی از آن را برایتان جمع آوری کرده ایم. انواع اتاق ها عبارتند از: سوئیت اداری (Office Suite)، اتاق های دور (Remote Function)، اتاق با بالکن (Balcony Room)، سوئیت کنفرانس (Conference Suite)، سوئیت کوچک (Mini Suite)، سوئیت معمولی (Junior Suite)، سوئیت دو لوکس ( Deluxe Suite)، سوئیت دوبلکس (Doublex Suite)، سوئیت مسافرین مهم (Vip Suite)،سوئیت مجلل (Imperial Suite)، سوئیت محصور (Pent house Suite)، سوئیت ماه عسل (Fiesta Suite)، سوئیت ماه عسل برای اقامت (Dolcevita Suite)، سوئیت یک نفره (Single Suite)، اتاق با استخر خصوصی ( Room With Private Pool)، اتاق ضیافت ( Banquet Room)، اتاق خانواده (Family Room)، واحد های فامیلی (Family Units)، اتاق با چشم انداز جنگل (Woods View Room)، اتاق معمولی بدون حمام (Room Without Bath)، اتاق معمولی با حمام (Room With Bath)، استودیو ( Studio)، بنگلو ( Bungalow)، و اتاق نشیمن یا سالن پذیرایی ( Parlor).
اطلاعات هتل ها: انواع تخت
علاوه بر انواع مختلف هتل ها و اتاق ها که در بالا به آن ها اشاره شد، تخت ها نیز دارای انواع مختلفی هستند. از جمله این تخت ها می توان به تختخواب تاشو و تختخواب بچه اشاره کرد که در ادامه توضیحاتی در مورد آن ها آورده ایم.
تخت اضافی
وقتی تعداد اعضای خانواده بیشتر از تعداد تخت خواب های اتاق باشد، باید از تعدادی تخت اضافی استفاده شود. به این تخت های اضافی، اکسترا بد (Extra Bed) گفته می شود. این تخت ها، تخت های تاشویی هستند که در هتل وجود دارند و در صورت درخواست مسافر و فرمی که رسپشن هتل به خانه داری می دهد، به اتاق مورد نظر تحویل داده می شوند. هر تخت اضافی که به اتاق داده شود، هزینه ی آن به صورت جداگانه محاسبه شده و از مسافر دریافت می گردد. از این رو پر کردن فرم درخواست و ارائه ی آن الزامی است و نسخه ای از آن نیز به صندوقدار هتل تحویل داده می شود.
تخت خواب بچه
تخت خواب بچه ویژگی های خاص خود را دارد و برای خانواده هایی که بچه دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا تخت بچه ها دارای حفاظ هایی برای جلوگیری از افتادن کودک از روی تخت می باشد. همچنین بر روی تشک نیز یک مشمع قرار می گیرد تا از رسیدن رطوبت به تشک جلوگیری شود. خانواده هایی که به همراه کودکان خود به هتل مراجعه می کنند، می توانند با پر کردن یک فرم، یک تخت خواب بچه به اتاق خود اضافه کنند. هزینه ی این تخت نیز به طور جداگانه محاسبه شده و دریافت می گردد. علاوه بر این دو نوع، انواع دیگری از تخت ها نیز وجود دارند که در صورت نیاز در اختیار مسافران قرار می گیرند. این تخت ها عبارتند از: تخت سالن پذیرایی- کاناپه قابل تبدیل به تخت ،(Bed- parlor) کاناپه تبدیل به تخت ( Bed-Studio=Convertible Sofa)، کاناپه تبدیل به تختخواب ( Convertible Couch)، تخت بزرگ ،(King Size)تخت دوبل دوبله ( Double- Double Bed)، مبل تختخوابشو ( Sleeping Couch)، تخت دیواری ( Folding-up bed)، تخت تاشو ،(Roll-A-Way-Bed)یک تخت یکنفره ،(Single)دو تخت جدای تکنفره ،(Twin)یک تخت دونفره ،(Double) یک تخت دونفره و دو تخت تکنفره ،(Twin Double)تخت دونفره بزرگ ( Queen Size)، تخت با تشک آبی (Water Bed)و تخت دو طبقه (Bunk Beds).
اطلاعات هتل ها: انواع سرویس در هتل ها
از جمله اطلاعات هتل ها که به هنگام استقرار در آن باید بدانید، نام انواع سرویس های هتل هاست. وقتی اتاقی را رزرو می کنید ممکن است به همراه آن وعده های غذایی خود را نیز از رستوران هتل دریافت نمایید. هر سرویسی که بر روی اتاق داده شود دارای یک نام اختصاری می باشد. در ادامه با انوع سرویس ها و نام های آن ها آشنا خواهید شد.
O.R- Only Room : به این معنی است که فقط یک اتاق جهت اقامت به شما داده می شود و هیچ گونه وعده ی غذایی نخواهید داشت.
B.B- Bed & Breakfast در این سرویس یک اتاق به همراه وعده ی غذایی صبحانه به شما داده می شود.
H.B- Half Board در این سرویس یک اتاق برای اقامت به همراه وعده ی غذایی صبحانه به شما داده می شود. یکی از وعده های غذایی ناهار یا شام نیز در این سرویس ارائه می گردد. این وعده در هتل های مختلف متفاوت می باشد. به عنوان مثال در دبی سرویس H.B شامل اتاق، صبحانه و ناهار است اما در ترکیه این سرویس شامل اتاق، صبحانه و شام است.
F.B- Full Board سرویس F.B اتاق را به همراه سه وعده ی غذایی ارائه می دهد. در برخی از هتل ها این سرویس به صورت Full board plus می باشد که در این صورت علاوه بر اتاق، صبحانه، ناهار و شام، نوشیدنی هایی را هنگام صرف ناهار یا شام ارائه می شود.
ALL All Inclusive این سرویس ها اتاق را در کنار وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام ارائه می دهند. علاوه بر آن نوشیدنی ها نیز به صورت 24 ساعته در اختیار مسافران قرار داده می شود. در هتل هایی که در شهرهای ساحلی کوش آداسی، بودروم، مارماریس، آنتالیا و ... قرار دارند، سرویس های Ultra All Inclusive و Maximum All Inclusive ارائه می شوند که به معنای استفاده ی رایگان از ورزش های آبی مانند جت اسکی، اسکی روی آب، غواصی، ماساژ و ... برای یک بار در طول اقامت مسافران می باشد.
اطلاعات هتل ها: اصطلاحات و علامت های اختصاری مربوط به سن مسافر ان
از جمله اطلاعات هتل ها که نیاز است به هنگام رزرو به یاد داشته باشید، اصطلاحات و علائم اختصاریست که به سن مسافران مربوط می شود. همانطور که مستحضرید برای رزرو اتاق نیاز به دانستن سن افراد است. به عنوان مثال به بچه های کوچک در هتل تختی اختصاص داده نمی شود. از این رو سن افراد در این جا اهمیت پیدا می کند. در ادامه به معرفی سنین مختلف و علامت اختصاری هریک از آن ها می پردازیم.
بزرگسالان: بزرگسالان به افرادی اطلاق می شود که بیش از 12 سال سن دارند. به این گروه سنی Adult گفته شده و با علامت اختصاری ADL نشان داده می شود.
کودکان 2-6 سال: به این رده ی سنی Child گفته می شود و در هتل ها به آن ها تختی اختصاص نمی یابد. علامت اختصاری CHD2-6 می باشد.
کودکان 6-12سال: به این رده ی سنی نیز Child نامیده می شوند و در هتل یک تخت سفری به آن ها داده می شود. کودکان 6-12سال با علامت اختصاری CHD6-12 نمایش داده می شوند.
نوزادان: کودکان زیر دوسال در دسته ی نوزاد ( Infant ) قرار می گیرند. این گروه با علامت INF نشان داده شده و تختی به آن ها تعلق نمی گیرد.