ماهان شبکه ایرانیان

برادر قرقبان مینودشتی:

وقتی برادرم را به بیمارستان رساندند برق بیمارستان قطع بود

قرقبان مینودشتی اینک بیش از ۱۰ روز است که به‌علت اصابت سنگ به سرش آن هم در حین خاموش کردن آتش‌سوزی منطقه حسینا جنگل چهل چای مینودشت، در بیمارستان شهید مطهری گنبد کاووس در کماست

وقتی برادرم را به بیمارستان رساندند برق بیمارستان قطع بود

قرقبان مینودشتی اینک بیش از 10 روز است که به‌علت اصابت سنگ به سرش آن هم در حین خاموش کردن آتش‌سوزی منطقه حسینا جنگل چهل چای مینودشت، در بیمارستان شهید مطهری گنبد کاووس در کماست. برادرش می‌گوید وقتی رضا را به بیمارستان رساندیم برق قطع بود. وی هم‌چنین می‌گوید که اگر نکات ایمنی در جنگل رعایت می‌شد این اتفاق برای برادرش نمی‌افتاد.

به گزارش به نقل از ایسنا، زنی پشت اتاق آی سی‌یو مدام راه می‌رفت و قرآن می‌خواند. آقای بهرامی به او اشاره کرد و گفت او همسر برادرم است، همسر رضا...

«رضا بهرامی»، کارمند اداره منابع طبیعی مینودشت است که حالا بیش از 10 روز از زمانی که به کما رفته می‌گذرد. او در بعد از ظهر روز پنج‌شنبه 21 تیر حین خاموش کردن آتشی که به دل جنگل‌های مینودشت افتاده بود، بر اثر اصابت سنگ به سمت راست سرش در همان لحظات نخست بیهوش شده و با کمک همکارانش به بیمارستان شهید مطهری گنبد منتقل می‌شود.

«ناصر بهرامی» برادر رضا، از این اتفاق گفت: رضا و شش، هفت نفر از همکارانش در خط اول اطفاءآتش بودند. پس از گذشت ساعت‌ها کار مداوم خاموش کردن آتش در گرسنگی و تشنگی شدید که آبی هم در دسترس‌شان نبود، برای ادامه اطفاء حریق تصمیم می‌گیرند دقایقی را استراحت کنند که در این حین سنگی که بر اثر آتش منفجر و از روی کوه پرتاب شده بود، به سر برادرم برخورد می‌کند.

او ادامه ماجرا را این‌گونه شرح می‌دهد که پس از وقوع حادثه رضا توسط همکارانش با پای پیاده در زمانی حدود نیم ساعت از راهی صعب‌العبور به جاده رسانده و به آمبولانس منتقل می‌شود. سپس با عبور از پیچ و خم‌های مسیر جنگل تا مینودشت و پس از طی مسافتی برای رسیدن به گنبد، برادرش را به بیمارستان می‌رسانند که در این لحظه برق بیمارستان قطع بود.

وی در ادامه می‌گوید که برای گرفتن سی‌تی‌اسکن یک ساعت معطل شدند. من در اورژانس مینودشت به نزد برادرم رسیدم که دیدم تنفس مصنوعی می‌دهند و خونش را مهار می‌کنند که آنجا گفتند رضا را سریع به بیمارستان مطهری منتقلش کنید. ما حدوداً ساعت 5 و20 دقیقه به بیمارستان رسیدیم. برق بیمارستان قطع بود و 10 دقیقه از آن می‌گذشت و طبق زمانبندی اداره برق، بیش از یک ساعت و نیم دیگر نیز باید برق قطع می‌ماند.

بهرامی می‌افزاید که ما برای جلوگیری از این مسأله پیگیری‌هایی انجام دادیم که برق زودتر وصل شود. پس از گذشت نیم ساعت متوجه شدیم برق شهر از استان(مرکز استان) قطع است و با رایزنی‌هایی که در این خصوص از طریق فرمانداری، استانداری، اداره‌کل منابع طبیعی و اداره برق صورت گرفت پس از گذشت نیم ساعت دیگر تازه برق وصل شد!

وی در ادامه با تشکر از پزشکان و پرسنل بیمارستان شهید مطهری گنبد، از تشخیص پزشک اول رضا و پزشک جایگزین او گفت و شرح داد که پس از سی‌تی‌اسکن شرایط اولیه برای ما دشوار بود. گفتند جمجمه شکستگی دارد، اما به عمل جراحی نیازی نیست و حتی یکی از جراحان خوب شهر هم که از او مشورت گرفته بودند نیز همین تشخیص را داده بود. ساعت 9 شب جراح آمد و گفت فعلاً نیاز به عمل نیست و اسکن دیگری نوشت که آنهم انجام شد و با وجود این‌که پزشک نتیجه را همان شب ساعت 23 دیده و به دلیل آن‌که فردایش نیز روز جمعه بود تا روز شنبه به ما چیزی نگفتند. ساعت 10 صبح شنبه دکتر گفت خونریزی بیمار بیشتر شده و باید عمل جراحی شود اما بعد نظرش عوض شد و گفت نیازی به عمل جراحی نیست و مشکل برادرم با ضریب هوشیاری شش با دارو حل می‌شود.

بهرامی ادامه داد که موضوع به همین شکل ادامه داشت که یک روز دکتر گفت سر بیمار ورم کرده اما باز نگران نباشید با دارو برطرف می‌کنم. روز بعد دارو تجویز شده بود و ضریب هوشیاری برادرم به هشت نیز رسیده بود که در این زمان آن پزشک به مسافرت رفت. پزشک دیگری که در همین بیمارستان بود پس از چکاپ‌های صورت گرفته، روز جمعه 31 تیر گفت که رضا باید عمل اورژانسی شود که اینجا همه ورق‌ها برگشت، پزشک جایگزین گفت سر رضا ورم دارد، پلک چشم‌هایش وضعیت خاصی دارد و او باید عمل شود. همان روز(جمعه) تا ساعت شش و نیم، دو عمل انجام شد.

وی در ادامه می‌افزاید که سپس پزشک معالج در حضور دکتر فاضل رئیس شبکه بهداشت استان گلستان با یکی از معاونین‌ش و همینطور رئیس شبکه بهداشت مینودشت که من هم در آن جلسه حضور داشتم، با اطلاعاتی که از وضعیت رضا ارائه داد کلاً ناامید شدم. جراح گفت که حال بیمار خیلی بد بوده و تنها امید ما این است که بیمار صبح فردا تب نکند. ما پس از این مسأله دست به دعا شدیم که اتفاق بدی نیفتد. خوشبختانه زمان سپری شد و رضا تب نداشت. الان هم هوشیاری او هفت الی هشت است.

ناصر بهرامی در ادامه گفت‌وگو در پاسخ به این پرسش که آیا تشخیص‌های ابتدایی پزشکان را قصور می‌داند یا خیر، گفت که قصوری نبوده، پزشک اول از بهترین جراحان مغز و اعصاب شهر و استان است و فکر نمی‌کند پزشک دیگری هم اگر همان ابتدا بود، تجویز دیگری داشت.

بهرامی سپس در رابطه با شرایط اطفا حریقی که در جنگل مینودشت صورت گرفت لب به گلایه گشود و در انتقاد به رعایت نشدن نکات ایمنی در اینگونه مواقع، گفت: مسائل ایمنی باید رعایت شود. اگر در حادثه برادرم این‌ها کلاه ایمنی داشتند این اتفاقات نمی‌افتاد. باید به آن‌ها کلاه می‌دادند و مسائل ایمنی را رعایت می‌کردند.

وی در عکس العملی نسبت به اظهار نظرهایی در این خصوص که هوا گرم است و کسی در این گونه آتش‌سوزی‌ها کلاه بر سر نمی‌گذارد یا کلاه ایمنی در اینگونه اتفاقات بی‌فایده است، تصریح کرد: اشکالی ندارد اما این کلاه‌ها را به افراد بدهند و اگر نگذاشتند مسئولیت جانشان با خودشان! برادر ما فرد بسیار مقیدی بود. بدون کلاه سوار موتور نمی‌شد. اگر نکات ایمنی رعایت می‌شد این اتفاق نمی‌افتاد. ما گلایه داریم. حتی کلاه لاستیکی هم بود شدت ضربه کمتر بود، به هر حال جمجه شکسته و پرده مغز پاره شده است.

بهرامی در پایان طی خواسته‌ای از مردم می‌خواهد برای بهبود حال برادرش دعا کنند هم‌چنین او از مسئولان می‌خواهد حداقل از این به بعد مسائل ایمنی رعایت شود.

وی از مسئولان علوم پزشکی استان گلستان هم تقاضا کرد که پیگیر مراحل درمان برادرش باشند و برای مراحل درمان برادرش از سطح استان و خارج استان کمک بگیرند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان