ماهان شبکه ایرانیان

٥ نکته که قبل از خرید پاوربانک باید به آن‌ها توجه کنید

اگر جزو دسته افرادی هستید که دایما به سفر می‌روید یا در طول روز در مکان‌هایی هستید که به برق دسترسی ندارید، حتما بار‌ها با تمام‌شدن شارژ باتری گوشی خود مواجه شده‌اید. زیاد شدن قطع برق در این ایام هم شرایط را بدتر کرده است. از این رو بیش از هر زمان دیگری نیاز به خرید پاوربانک احساس می‌شود.

روزنامه شهروند: معمولا یکی از پورت‌های پاوربانک با آمپر کمتری طراحی می‌شود که پاسخگوی نیاز دستگاه‌های کوچک مانند mp٤ است. پورت‌های دیگر با آمپر بالاتر ساخته می‌شوند تا بتوانند گوشی یا تبلت را با سرعت بالاتری شارژ کنند، اما در صورتی که همزمان چندین دستگاه را به پاوربانک متصل کنید، معمولا جمعا آمپر کمتری نسبت به مجموع آمپر پورت‌ها دریافت می‌کنید.

٥ نکته قبل از خرید پاوربانک

اگر جزو دسته افرادی هستید که دایما به سفر می‌روید یا در طول روز در مکان‌هایی هستید که به برق دسترسی ندارید، حتما بارها با تمام‌شدن شارژ باتری گوشی خود مواجه شده‌اید. زیاد شدن قطع برق در این ایام هم شرایط را بدتر کرده است. از این رو بیش از هر زمان دیگری نیاز به خرید پاوربانک احساس می‌شود.

با انتخاب پاوربانک اشتباه، ممکن است دستگاه‌تان آسیب ببیند یا این‌که هزینه اضافی کرده باشید بدون این‌که نیازتان برطرف شود. ممکن است بدون اطلاع از ظرفیت باتری گوشی یا تبلت، پاوربانکی را انتخاب کنید که تنها یک بار می‌تواند گوشی شما را شارژ کند یا این‌که حتی سرعت شارژ پاوربانک به اندازه‌ای کند باشد که ساعت‌ها برای شارژ گوشی به زمان نیاز داشته باشید. در هیچ‌کدام از این موارد مشکل از پاوربانک نیست، بلکه مشکل از انتخاب اشتباه است، بنابراین قبل از خرید پاوربانک بهتر است به این نکات توجه کنید.

ظرفیت مناسب را انتخاب کنید

ظرفیت، نخستین و مهمترین فاکتوری است که هنگام خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید. درواقع برای تعیین ظرفیت مناسب پاوربانک باید توجه کنید که با یک شارژ کامل پاوربانک، چند بار می‌توانید گوشی خود را شارژ کنید.

پاوربانک‌ها با ظرفیت‌های حداقل ٥٠٠٠ و تا حداکثر ٨٠٠٠٠ میلی‌آمپری در بازار موجود هستند. انتخاب ظرفیت مناسب پاوربانک کاملا به نیازتان برمی‌گردد. برای نمونه اگر یک گوشی با باتری ٣٠٠٠ میلی‌آمپری دارید و می‌خواهید برای سفری یک یا دو روز باتری مورد نیاز گوشی را تامین کنید، یک پاوربانک ١٠٠٠٠ میلی‌آمپری پاسخگوی نیازتان است، اما در صورتی که می‌خواهید لپ‌تاپ خود را با پاوربانک شارژ کنید، باید به فکر خرید پاوربانک حداقل ٣٠٠٠٠ میلی‌آمپری باشید. به‌عنوان نمونه یکی از پرظرفیت‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار پاوربانک انکر ٢٦٨٠٠ میلی‌آمپر ساعت مدل POWERCORE است.

ظرفیت واقعی با ظرفیت اسمی متفاوت است

ظرفیتی که برای پاوربانک‌ها مشخص می‌شود ظرفیت اسمی است و هیچ پاوربانکی در اصل ظرفیتی برابر با ظرفیت اسمی خود را ارایه نمی‌دهد. بسیاری از پاوربانک‌ها دارای راندمان ٧٠ تا ٨٠‌درصد هستند، به این معنا که تنها می‌توانند ٧٠ تا ٨٠‌درصد از ظرفیت اسمی خود را ارایه دهند، یعنی یک پاوربانک ١٠٠٠٠میلی‌آمپری تقریبا ظرفیتی حدود ٧٠٠٠ تا ٨٠٠٠ میلی‌آمپر دارد. البته برخی از پاوربانک‌ها هم ادعای داشتن راندمان ٩٠‌درصدی را دارند. به هر ترتیب هنگام خرید پاوربانک بیشتر از ظرفیت اسمی، به ظرفیت واقعی پاوربانک توجه کنید.

اندازه و وزن پاوربانک مهم است

پاوربانک‌ها را معمولا برای استفاده در مکان‌هایی که پریز برق موجود نیست، مثلا در مسیر رفت‌وآمد یا در مسافرت و… استفاده می‌کنیم. در همه این شرایط‌ پاوربانک را همراه خود حمل می‌کنیم، بنابراین اندازه و وزن پاوربانک بسیار مهم می‌شود.

تناسب آمپر پاوربانک و آمپر دستگاه‌

در کنار ظرفیت، سرعت شارژ دستگاه با استفاده از پاوربانک هم اهمیت بسیاری دارد. آمپر، فاکتوری است که نشان می‌دهد پاوربانک با چه سرعتی گوشی یا سایر دستگاه‌های دیجیتالی را شارژ می‌کند. پاوربانک‌های معمولی آمپری بین ١ تا ٣,٥ دارند، اما هر چه میزان آمپر یک پاوربانک بالاتر باشد، سرعت شارژ دستگاه شما هم بالاتر می‌رود. البته در صورتی این اتفاق می‌افتد که گوشی یا تبلت شما بتواند از این آمپر پشتیبانی کند. اگر گوشی شما نمی‌تواند آمپر بالایی را پشتیبانی کند، خرید پاوربانکی که آمپر بالایی ارایه می‌دهد، تاثیری در سرعت شارژ گوشی ندارد.

آمپر دستگاه را از کجا تشخیص دهیم؟

معمولا یکی از پورت‌های پاوربانک با آمپر کمتری طراحی می‌شود که پاسخگوی نیاز دستگاه‌های کوچک مانند mp٤ است. پورت‌های دیگر با آمپر بالاتر ساخته می‌شوند تا بتوانند گوشی یا تبلت را با سرعت بالاتری شارژ کنند، اما در صورتی که همزمان چندین دستگاه را به پاوربانک متصل کنید، معمولا جمعا آمپر کمتری نسبت به مجموع آمپر پورت‌ها دریافت می‌کنید.

گذشته از سرعت شارژ دستگاه، برخی معتقدند که آمپر نامتناسب با گوشی، چه کمتر و چه بیشتر، در طولانی مدت به باتری گوشی آسیب می‌رساند. البته برخی از پاوربانک‌ها به صورت اتوماتیک آمپر خروجی خود را با آمپر مناسب با باتری گوشی تنظیم می‌کنند.

پاوربانک‌های چند پورته بخرید

فرض کنید به سفری خانوادگی رفته‌اید و می‌خواهید چندین گوشی را همزمان شارژ کنید یا این‌که می‌خواهید گوشی، هدست، می‌بند و… را در آن واحد با هم شارژ کنید. در این شرایط پاوربانکی که تنها یک پورت داشته باشد، کافی نیست، بنابراین بهتر است به فکر خرید پاوربانکی با ٢ یا ٣ پورت باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان