ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد؛

تشکیل ۶۶۸پرونده احتکار به ارزش ۱۰۰هزار میلیارد

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین انرژی ما در چند ماه گذشته صرف موضوع مبارزه با احتکار شده و ۶۶۸ پرونده با عنوان احتکار داشتیم که ۱۰۰ هزار میلیارد ریال ارزش این پرونده‌ها بوده است.

تشکیل 668پرونده احتکار به ارزش 100هزار میلیارد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری عصر امروز خود گفت: با تاکید ریاست سازمان تعزیزات حکومتی سیاست ما در چند ماهه اخیر در بحث تامین امنیت اقتصادی به این سمت بوده که یاس و ناامیدی برای بنگاه‌های اقتصادی ایجاد نشود.

وی گفت: اینکه عملا با تخلفات اقتصادی برخورد می‌کنیم حمایت از اصناف و بنگاه‌های اقتصادی در چارچوب قانون است. در چند هفته گذشته ماموریت شنیدن دغدغه اصناف را داشتیم و ما حامی و در کنار اصناف و بنگاه‌های هستیم که در چارچوب قانون کار می‌کنند. با سازمان بسیج و سایر ضابطان برای ایجاد امنیت بازار تلاش می‌کنیم.

رایگانی  با اشاره به آمار عملکرد 6 ماهه از وضعیت پرونده‌های سازمان تعزیرات بیان کرد: 232 هزار و 142 کل پرونده‌های ما بوده است، تعداد پرونده 177 هزار پرونده و 286 پرونده در حوزه کالا و خدمات به ما ارجاع شد و در مقایسه با سال گذشته نشان‌دهنده رشد 7 درصدی تعداد پرونده‌های کالا و خدمات است.

رایگانی اضافه کرد: امسال 711 میلیارد محکومیت داشتیم که به نسبت سال گذشته که 356 میلیارد محکومیت وجود داشت صد در صد افزایش یافته است.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: در حوزه بهداست و دارو 23 هزار پرونده داشتیم که در مقایسه با سال گذشته 8 درصد افزایش داشته است. بیش 9 میلیارد جریمه هم در این حوزه وجود داشت که رشد بالایی داشت.

وی ادامه داد: در بخش کالا و ارز 26 هزار میلیارد جریمه داشتیم که به نسبت پارسال 126 درصد افزایش داشته است.

رایگانی خاطرنشان کرد: در حوزه کالا و خدمات بیش از اجرای احکام شدند و 39 میلیارد ریال جریمه وصول شد و 15 میلیارد تومان به مردم بازگردانده شد.

این مسئول سازمان تعزیرات حکومتی بیان داشت: در حوزه بهداشت بیش از 21 هزار پرونده اجرای حکم شد و 3 میلیارد اجرای حکم شده و 78 میلیون به شاکیان بازگردانده شد و در حوزه قاچاق کالا و ارز در بخش اجرای احکام 21 هزار پرونده با جریمه 133 میلیاردی مختومه شد.

وی افزود: 11 هزار و 500 تماس در 6 ماهه نخست در سامانه 135 ثبت شده و تعداد 61 هزار گشت مشترک داشتیم که 22 هزار و 848 پرونده تشکیل شد و 22 میلیارد 617 میلیون ریال محکوم شدند.

در ایام طرح ثبت‌نام زائران اربعین هستیم، سال گذشته در طرح نظارت اربعین بر دفاتر هواپیمایی 57 پرونده تشکیل دادیم و اعمال قانون شدند و امسال هم این طرح نظارت را اجرا خواهیم کرد و بلیط‌های هواپیمایی و تردد زمینی را کنترل می‌کنیم و خارج از نوبت به این شکایات رسیدگی می‌کنیم.

رایگانی گفت: در بحث فروش دارو و گرانفروشی آن خصوصا در بیمارستان‌های خصوصی مواردی وجود داشته است و کمیته‌ای را در سازمان تعزیرات از 2 هفته قبل ایجاد کردیم و با حضور و همراهی وزارت بهداشت قطعا این تخلفات را رصد، بررسی و رسیدگی می‌کنیم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین انرژی ما در چند ماه گذشته صرف موضوع احتکار شده است و 668 پرونده با عنوان احتکار داشتیم که 10 هزار میلیارد تومان ارزش این پرونده‌ها بوده است. 496 پرونده مختومه شدند که بیشترین پرونده پس از مرداد ماه تشکیل شدند.

وی خاطرنشان کرد: 172 پرونده در دست رسیدگی است. 28 پرونده مربوط به کالاهای اساسی با نظارت سازمان‌های مربوطه عرضه شده‌اند.

رایگانی تصریح کرد: بیشترین کالاهای کشف شده شامل آهن و میلیگرد و لوازم خانگی است، همچنین 14 پرونده پوشک داشتیم. در 6 ماه نخست سال 28 پرونده الزام به عرضه داشتیم که بیشترین آن مربوط به استان لرستان بوده است.

وی گفت: در شعبه 10 تبریز پرونده احتکار اجرای حکم شدند که یکی از آنها موضوع برنج متعلق به شرکت صبا پیشرو بود که الزام به عرضه شد.

همچنین در این استان به یک پرونده احتکار 10 هزار تنی میلگرد رسیدگی شد و متخلفان 4 میلیارد و 900 میلیون ریال جریمه شدند.

رایگانی گفت: پس از کشف یک محموله لوازم خانگی به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون متهم پرونده به نام مهدی جلالی محکوم شد.

این مسئول سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پرونده احتکار 360 تن نخود و 40 تن لپه در دست رسیدگی است و احتکار برنج به ارزش 2 میلیارد ریال، لاستیک، پرونده مواد شوینده 20 میلیارد ریال، بلبرینگ خودرو 4 میلیارد تومان در اصفهان از پرونده های جاری است.

وی افزود: مهم‌ترین پرونده‌های در دست اجرا هم شامل ام‌دی‌اف به ارزش 912 میلیون تومان، 24 هزار پاکت شوینده، پکیج و .. در استان‌های مختلف است که کالاها در دست عرضه با نرخ ارز دولتی است. 

رایگانی تصریح کرد: در بحث بلیط هواپیما نرخ بلیط هواپیما در زمان پیک پروازی باید با کف و سقف قیمت مشخص باشد تا ما طبق آن با میزان بالاتر به عنوان گرانفروشی برخورد کنیم اما مراجع قیمت‌گذاری متاسفانه بحث آزادسازی را با رهاسازی اشتباه گرفته‌اند باید شرایطی ایجاد شود که شرکت‌های پروازی بلیط خود را در یک رقابت عرضه کنند.

مسئول سازمان تعزیرات گفت: مرجع رسیدگی به این امر سازمان حمایت است و باید قیمت سقف و کف بلیط‌ها را به ما اعلام کنند. اکر تخلفات ایرلاین‌ها اعلام نشود دست ما برای رسیدگی بسته است.

وی افزود: لیست قیمت اقلام صد در صد داخلی آن هم از اقلام معروف داخلی را از سازمان حمایت گرفتیم و با یک فروشگاه زنجیره‌ای معتبر مقایسه کردیم، مثلا زعفران 38 هزار و در فروشگاه 42 هزار و 500 بود. نبات در فروشگاه‌ها 4 برابر قیمت عرضه می‌شد. نخودچی دو آتیشه 18 هزار تومان بود و در عرضه 26 هزار، لیمو عمانی 17 هزار تومان و در عرصه 66 هزار تومان بود.

رایگانی گفت: سال گذشته 36 هزار پرونده عدم درج قیمت به ما عرضه شد اما مشکلات حوزه‌های دیگر که فراوانی بیشتری هم دارند توسط اصناف به ما گزارش نمی‌شود در نمونه بالا هم تا گزارش به ما ارجاع نشود اجازه ورود نداریم. خیلی از اقلامی که این اتفاق برایشان می‌افتد کاملا داخلی هستند ولی قیمت‌های درج شده بسیار بالا هستند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از سازمان استاندارد تقاضا دارم بر حجمی که در بسته‌بندی و حجم واقعی اقلام خوراکی نظارت کنند. متاسفانه حجم و وزن اقلام تناسب ندارد و مصداق کم‌فروشی است.

وی در پاسخ به سوالی درباره کم‌کاری تعزیرات گفت: بضاعت گشت مشترک و نیروی انسانی ما به نسبت حجم پرونده‌ها پایین است ولی علی‌رغم اینها در 6 ماه نخست سال بیش از 61 هزار گشت داشتیم. نظارت بر توزیع بر عهده اتحادیه است و اتحادیه‌ها باید در مورد گرانفروشی و عدم صدور فاکتور درباره ارجاع پرونده به تعزیرات به مردم گزارش دهند.

رایگانی گفت: امسال در تعطیلات نوروز بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای را جریمه کردیم، دو هفته قبل هم برای یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای گرانفروشی پرونده تشکیل شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: هیچ صنفی بدون اتحادیه نیست و مرجع اعلام تخلفات است و باید از آنها پرسید که چرا در ارائه گزارش‌ها به تعزیرات کوتاهی می‌کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان