ماهان شبکه ایرانیان

با امضای تفاهم‌نامه‌ای اجرایی می‌شود

واگذاری ساختمان‌های متروکه بخش‌خصوصی به شرکت‌های دانش‌بنیان و صندوق‌های خطرپذیر

با تفاهم‌نامه امضا شده میان معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و شهرداری تهران تسهیلات لازم برای بهره‌برداری استارتاپ‌ها از املاک و ساختمان‌های در اختیار بخش خصوصی از سوی شهرداری تهران به استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار می‌شود.

واگذاری ساختمان‌های متروکه بخش‌خصوصی به شرکت‌های دانش‌بنیان و صندوق‌های خطرپذیر

به گزارش ایسنا، در راستای تسهیل استقرار استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و ایجاد مراکز فناوری و کارخانه‌های نوآوری در بافت‌های فرسوده، ناکارآمد و پهنه‌های صنعتی متروکه شهر تهران و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه در فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران به امضا رسید.

هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از ظرفیت‌های موجود شهرداری تهران در شناسایی و واگذاری ساختمان‌ها و پهنه‌های صنعتی متروکه و فضاهای قابل استفاده در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری برای میزبانی استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها عنوان شده است.

 این تفاهم‌نامه بر توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری و جریان‌سازی و بهره‌برداری از اثرات توسعه‌ای و ارزش افزوده، ‌استقرار استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در راستای بازآفرینی فضاهای شهری و صنعتی تاکید دارد.

بر اساس این تفاهم‌نامه شهرداری تهران متعهد شده است که نسبت به شناسایی و معرفی فضاهای مطلوب برای راه‌اندازی مجتمع‌های فناوری، کارخانه‌های استارتاپی در بافت فرسوده و ناکارآمد و تبیین سازوکار واگذاری اراضی و ابنیه به شتاب‌دهنده‌ها و صندوق‌های جسورانه خطرپذیر با نظارت معاونت علمی اقدام کند.

تسهیل بهره‌بردای استارتاپ‌ها از املاک و ساختمان‌های در اختیار بخش خصوصی با صدور مجوز تعمیر، ساخت و احداث ابنیه جدید تا زمان تایید معاونت علمی، نیازسنجی دانشی برای استقرار کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در راستای توسعه تهران، معرفی زمین‌ها، بناها و فضاهای مناسب در بافت فرسوده دارای پتانسیل استفاده برای کسب‌وکارهای نوین و شرکت‌های دانش‌بنیان،‌ ارائه خدمات و معرفی استانداردهای فناوری اطلاعات شهرداری تهران برای مطابقت کسب و کارهای دانش‌بنیان شهری و کمک به ترویج فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان از دیگر تعهدات شهردار تهران در این تفاهم‌نامه است.

به گزارش ایسنا، شناسایی شرکت‌های دارای صلاحیت و معرفی آن‌ها به شهرداری، ‌اولویت‌دهی به استارتاپ‌های فعال در حوزه مدیریت شهری و حوزه‌های مرتبط برای استقرار، ‌ارزیابی عملکرد شرکت‌های استقرار یافته در بازه زمانی 6 ماهه و همکاری و مساعدت در بازسازی و بازآفرینی پهنه‌های صنعتی متروکه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله تعهدات معاونت علمی در این تفاهم‌نامه است.

به منظور اجرای این تفاهم‌نامه کمیته راهبری متشکل از نمایندگان طرفین تشکیل خواهد شد که وظیفه آن راهبری، سیاستگذاری، تعیین اهداف کمی و کیفی و فرهنگ‌سازی است.

در این تفاهم‌نامه همچنین طرفین توافق کردند که تمامی هزینه‌های تسهیل‌گری در حوزه ارزیابی و انتخاب استارتاپ‌ها و نظارت بر فعالیت و ارزیابی عملکرد آن‌ها به عهده معاونت علمی باشد.

مدت زمان اجرای این تفاهم‌نامه چهار سال است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان