ماهان شبکه ایرانیان

مشاور وزیر دفاع:

سرمایه‌های دریایی زمینه‌ساز عبور کشورمان از تحریم ها است

سرمایه‌های دریایی زمینه‌ساز عبور کشورمان از تحریم ها است
به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، امیر دریادار پیمان جعفری طهرانی عصر پنجشنبه در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره «دریا مسیر پیشرفت» در باغ موزه دفاع مقدس در سخنانی توجه هرچه بیشتر به سرمایه‌های دریایی را در شرایط فعلی بهترین مسیر برای عبور از تحریم‌های اعمال شده از سوی ابرقدرت‌های جهانی دانست.
وی با بیان اینکه، درآمد بسیار بالایی در حوزه دریا وجود دارد و متاسفانه سهم کشورمان از آن بسیار اندک است، تاکید کرد: در واقع از دریا در تولید ناخالص داخلی خوب استفاده نشده است و کشورمان بصورت عملی در بسیاری از بازارهای دریایی حضور فعال ندارد.
دریادار جعفری طهرانی با اشاره به اینکه در تمام نظریات ژئوپلوتیکی از ایران به عنوان یک کشور مهم نام برده می‌شود، گفت: باید مولفه‌های قدرت دریایی با هم همراه شوند.
وی با بیان اینکه ایران می‌تواند با ایجاد مسیر ریلی و دریایی به راحتی مسیر تبادل بازار کشورهای محصور در خشکی را به دست آورد، گفت: بسیاری از این استعمارها با هدف برخورداری از مزایای دریاهای کشورهای دیگر صورت می‌گیرد.
مشاور وزیر دفاع خاطرنشان کرد: سواحل جنوب شرق ایران ویژگی‌های منحصر به‌فرد دارد و یکی از حساس‌ترین نقاط جهان محسوب می‌شود بنابراین امیدواریم این جشنواره زمینه‌ساز توجه به مزیت‌های دریا باشد تا دریا نیز زمینه ساز توسعه کشور شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، گفت: برنامه های مختلفی طی سه روز برگزاری چهارمین جشنواره «دریا مسیر پیشرفت» تدارک دیده شده بود که با تلاش دوستان به نحوه مطلوبی انجام شد.
محمد سعید سیف با اشاره به اینکه کشور به لحاظ اقتصادی در وضعیت مطلوبی قرار ندارد، برتلاش مضاعف همه بخش‌ها برای دستیابی به توسعه به‌عنوان هدف اصلی کشور تاکید کرد.
وی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن وضعیت علمی کشور به لحاظ کمی، فاصله میان مراکز علمی با نیازهای واقعی جامعه را یکی از اصلی ترین مشکلات فعلی کشور دانست.
سیف با بیان اینکه در کشور به کارآفرینی و خلاقیت توجه کمتری شده است، گفت: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری در تلاش است به جای اینکه افراد بیشتر به دنبال استخدام در دستگاه دولتی باشند به کارآفرینی و اشتغالزایی روی آورند.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی، در ادامه ضمن تاکید بر افزایش هرچه بیشتر فعالیت‌های فوق برنامه‌ای به منظور افرایش توان مهارتی دانشجویان و دانش آموزان در کشور، افزود: البته در این حوزه آموزش و پرورش کمک بسیاری کرده است.
وی تاکید کرد: پژوهشگاه های برخی از دانشگاه های کشور نیز همکاری های مناسبی با معاونت علمی ریاست جمهوری داشته اند چرا که بخش علمی کشور در دانشگاه توسعه خواهد یافت و خوشبختانه نتایج خوبی نیز حاصل شده است.
سیف، ایجاد شرکت های دانش بنیان و راه اندازی کسب و کار در کشور را حلقه آخر برای دستیابی به توسعه در کشور دانست و گفت: البته از استانداری ها و مجلس نیز استفاده شده است تا برای تسهیل روند کارآفرینی، زنجیره علم تا عمل کامل شود و آینده شغلی افراد بهبود یابد.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی، با تاکید بر اینکه تلاش بر این است که شرکت های دریایی در دوره بعدی جشنواره حضور بیشتر و چشمگیرتری داشته باشند، خاطرنشان کرد: انتظار داریم دستگاه ها و نهاد های دیگر نیز در بهبود فضای کسب و کار همت کنند تا با مشارکت شرکت های دانش بنیان اهداف بزرگی در این راستا محقق شود.
چهارمین جشنواره ملی « دریا مسیر پیشرفت» به همت ستاد توسعه دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از یکم تا سوم آبانماه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
علمی** 1836** 9053
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی