ماهان شبکه ایرانیان

مشروح یکصدوسی‌وسومین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه

فهرست جدید اسامی محکومان دادگاه‌های ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی در شیراز و تهران اعلام شد/۱۰ سال حبس، جزای قاضی متخلف

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در یکصدوسی‌وسومین نشست خبری خود، ضمن اعلام اسامی محکومان دادگاه‌های ویژه جرائم اقتصادی، به اطلاع‌رسانی درباره مسائل مهم حقوقی و قضایی پرداخت و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ابتدای یکصد و سی و سومین نشست خبری خود ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ماه ربیع‌الاول و میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) به اعلام اسامی و مشخصات تعداد دیگری از کسانی که در دادگاه‌های ویژه فساد اقتصادی  محکوم شده‌اند، پرداخت.

سخنگوی قوه قضاییه این اسامی را به شرح زیر اعلام کرد:

1- داریوش ابراهیمیان فرزند علی اکبر که به اتهام افساد فی‌الارض به اعدام و ضبط وجوهی که از طریق خلاف تحصیل کرده به مبلغ 350 میلیون ریال محکوم شد.

2- یونس بهاء‌الدینی فرزند ابراهیم که به عنوان مفسد فی‌الارض شناخته شده و مشترکا با نفر اول 350 میلیون ریال ازاین طریق تحصیل کرده‌است.

وی حکم این دو نفر را به دلیل اینکه اعدام است، غیرقطعی اعلام کرد و گفت: این آرا باید به دیوان عالی این کشور برود تا نظر بدهند.

معاون اول قوه قضاییه، سپس ادامه اسامی محکومان دادگاه‌های ویژه فساد اقتصادی را که احکام آنها قطعی است، به این ترتیب اعلام کرد:

3- محمد بهاء‌الدینی فرزند ابراهیم به ده سال حبس و رد مال محکوم شده است.

4- ایمان پهلوانی فرزند نعمت‌الله که به 5 سال حبس تعزیری قطعی و ضبط وجوهی که از این طریق حاصل کرده محکوم شده است.

5- داوود کاتبی فرزند ولی‌الله به 7 سال حبس تعزیری

6- مرتضی کاتبی نژاد فرزند صفر 5 سال حبس تعزیری قطعی و ضبط وجوهی که از کار خلاف تحصیل کرده است.

7- رضا نادری فرزند صفرعلی به 5 سال حبس تعزیری و ضبط اموالی که از طریق خلاف تحصیل کرده محکوم شد

معاون اول دستگاه قضا اعلام کرد که این محکومان مربوط به دادگاه شیراز بودند و اسامی که در ادامه اعلام می‌شود به دادگاه ویژه تهران اختصاص دارد:

8- حمید میرزایی زرین کلاهی فرزند عین‌الله محکومیت به 7 سال حبس تعزیری، جزای نقدی به مبلغ 48 میلیارد و 341 میلیون و 615 هزار ریال.

9- جعفر بهشتی فروتن محکومیت به 6 سال و 6 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 37 میلیارد و 496 میلیون و 69 هزار ریال.

10- علی اصغر کاویانی فرزند ابوالقاسم محکومیت به 6 سال و 3 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 35 میلیارد و 538 میلیون و 126 هزار ریال.

11- سنباد سفرها فرزند محسن به 6 سال و 6 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 29 میلیارد 758 میلیون 84 هزار ریال.

12- علیرضا سنجری فرزند قدرت‌الله محکومیت به 6 سال حبس و جزای نقدی به مبلغ 16 میلیارد و 525 میلیون 340 هزار ریال.

13- محمد مرادی فرزند مرتضی محکومیت به 6 سال و 3 ماه حبس تعزیری و جزای نقدی به مبلغ 16 میلیارد و 332 میلیون و 162 هزار ریال.

14- فریدون امین‌آقایی فرزند محمد محکومیت به 6 سال و 3 ماه حبس و جزای نقدی معادل 8 میلیارد و 569 میلیون و 388 هزار ریال.

15- مجید فلاحی فرزند محمد محکومیت به 6 سال و 3 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 8 میلیارد و 539 میلیون و 962 هزار  ریال.

16- سید محمد کاویانی فرزند سیدرسول محکومیت به 6 سال و 3 ماه حبس و جزای نقدی معادل 6 میلیارد و 437 میلیون و 776 هزار ریال.

17- محمد غالب علمداری فرزند نادر محکومیت به 5 سال و 3 ماه حبس تعزیری و جزای نقدی به مبلغ 6 میلیارد و 10 میلیون و 560 هزار ریال.

18- فرشاد بهادری تولابی فرزند یحیی محکومیت به 6 سال حبس و جزای نقدی به مبلغ 5 میلیارد و 444 میلیون و 5 هزار ریال.

19- مهدی محبی فرزاد فرزند بهرام محکومیت به 5 سال و 3 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 2 میلیارد و 842 میلیون و 780 هزار ریال.

20- علی نورایی آشتیانی فرزند ابوالفضل محکومیت به 5 سال و 2 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 3 میلیارد و 754 میلیون و 172 هزار ریال.

21-امیر میثم گیاهی فرزند حبیب محکومیت به 5 سال و 1 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 2 میلیارد و 671 میلیون و 283 هزار ریال.

22- رضا شرکت افتخار فرزند نادر محکومیت به 5 سال و 1 ماه حبس و جزای نقدی به مبلغ 1 میلیارد و 809 میلیون و 736 هزار ریال.

23- فرخ اسکندری نژاد فرزند نادر محکومیت به 5 سال حبس و جزای نقدی به مبلغ 600 میلیون و 30 هزار ریال.

24- مسعود ابراهیمی گندمی فرزند میکائیل محکومیت به 5 سال حبس و جزای نقدی به مبلغ 140 میلیون و471 هزار ریال.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه و پس از اعلام اسامی تعدادی از محکومان دادگاه ویژه تصریح کرد: البته موارد دیگری از احکام دادگاه‌ها را نیز داشتیم که در غیر دادگاه‌های ویژه صادر شده و مشمول این استجازه اخیر نبوده است و از آنجایی که این احکام قابل تجدیدنظرخواهی است و قطعی نشده، از بیان مشخصات و جزئیات معذور هستم.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه با اشاره به مشخصات یک قاضی متخلف افزود: همانگونه که بارها در این زمینه تاکید کرده‌ایم، مقرر شد که با متخلفین در  دستگاه قضایی با جدیت و شدت بیشتری از جاهای دیگر برخورد کنیم. طبیعتا از حدود 40 هزار قاضی و کارمند که افرادی شایسته و خدوم و زحمتکش هستند، ممکن است بین آنها افراد متخلفی نیز وجود داشته باشند که تعداد آنها بسیار بسیار انگشت‌شمار باشد؛ اما حتی یک مورد هم به نظر ما نباید باشد و زیاد است.

وی ادامه داد: در مورد دو نفر قاضی که گزارش تخلفات آنها رسیده بود و دادسرای انتظامی قضات و مرکز حفاظت موضوع را بررسی کرده بودند و تخلف آنها از ناحیه توجه اتهام در این مرحله مشخص شده بود، درخواست تعلیق از سمت قضایی ارائه شد و از سمت قضایی تعلیق شدند و پرونده آنها برای رسیدگی به دادگاه‌های کیفری و دادسرا ارسال گردید.

معاون اول دستگاه قضا خاطرنشان کرد: یک مورد هم که متهم آن قبلا محکوم شده بود و پرونده با اعتراضی که هم از ناحیه دادستان و هم از ناحیه محکوم‌علیه و وکیلش شده بود، به دادگاه تجدید نظر رفته بود، بعد از رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر حکم آن صادر شد و از آنجایی که حکم قطعی شده، می‌توان آن را اعلام نمود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای نام این قاضی متخلف را حجت‌الله یازرلو اعلام کرد و گفت: حجت‌الله یازرلو فرزند سلیمان به دلیل اخذ رشوه به 10 سال حبس 75 ضربه شلاق، 3 سال انفصال و 7 میلیارد تومان جزای نقدی  و رد مال محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه در توضیح رد مال افزود: رد مال از جمله در مواردی که کسانی رشوه داده بودند، آنها نیز به عنوان تعزیر رشوه‌دهندگان ضبط شده است.

خبر درحال تکمیل است...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان