ماهان شبکه ایرانیان

شاید علت لرزش دستتان تیروئید باشد!

اگر به لرزش دست مبتلا هستید این مطلب را از دست ندهید.به گزارش به نقل از بیتوته، لرزش دست در سنین بالا به دلایل مختلفی از جمله بیماری پارکینسون می‌تواند باشد، ولی این اتفاق در سنین جوانی ناشی از بیماری‌های دیگر می‌تواند باشد نظیر تیروئید

شاید علت لرزش دستتان تیروئید باشد!

اگر به لرزش دست مبتلا هستید این مطلب را از دست ندهید.

به گزارش به نقل از بیتوته، لرزش دست در سنین بالا به دلایل مختلفی از جمله بیماری پارکینسون می‌تواند باشد، ولی این اتفاق در سنین جوانی ناشی از بیماری‌های دیگر می‌تواند باشد نظیر تیروئید.

لرزش دست در انسان از جمله مشکلاتی است که ممکن است انسان را در هر سنی گرفتار کند، لرزش دست‌ها هنگام عصبانیت، اضطراب و خستگی بیش از حد، ورزش‌های پراسترس و کار زیاد روزمره از موارد شایعی است که در اکثر بیماران مراجعه‌کننده به پزشکان به چشم می‌خورد.

لرزش دست می‌تواند در اثر بیماری‌های عمومی مثل سوءتغذیه یا ضعف عمومی باشد یا در اثر مشکلات غددی مثل پرکاری تیروئید رخ دهد که لرزش و تعریق دست‌ها از علائم آن است.

همچنین لرزش دست می‌تواند جنبه خانوادگی داشته باشد که این نوع لرزش در سنین پایین‌تر شروع شده و در شرایط خستگی و استرس بیشتر می‌شود و با دارودرمانی مناسب قابل کنترل است.

چه موقعی لرزش دست باید جدی گرفته شود؟

در مواردی که لرزش دست در سنین پایین‌تر شروع شود یا با علائم دیگری همراه باشد، یا در طول زمان بیشتر شده و در واقع پیشرفت کند، باید جدی گرفته شود.

در بیماری‌های ارثی یا اکتسابی مانند بیماری‌های تحلیل برنده مغز مثل MS یا بیماری‌های مخچه‌ای یا پارکینسون این نوع لرزش‌ها دیده می‌شود. نوعی از لرزش دست که هم درمیانسالی و هم کهنسالی دیده می‌شود انواع بیماری پارکینسون است که این بیماری به علت کم شدن رنگدانه‌های غدد قاعده‌ای مغز می‌باشد و همراه با کندی حرکات بدن، سفتی و خشکی اندام‌ها بوده و به لحاظ ماهیت پیشرونده آن باید تحت درمان متخصص مربوط قرار بگیرد.

بیماری MS و انواع تعادلی آن نیز می‌تواند با علامت لرزش دست و عدم تعادل خود را نشان دهد که این جزو علائم هشداردهنده یک بیماری جدی است. آلودگی هوا، مسمومیت با فلزات سنگین از جمله سرب و کبالت نیز می‌تواند موجب لرزش دست در سنین پایین‌تر شود.

مصرف موادمخدر و ترکیبات آمفتامین و دارو‌های روان‌گردان و استفاده بی‌رویه دارو‌های اعصاب که به طور خوددرمانی صورت می‌گیرد هم می‌تواند عامل لرزش دست شود.

لرزش دست گاه می‌تواند عارضه مصرف دارو‌هایی باشد که برای درمان استفاده شده است، مثلا سالبوتامول که در درمان تنگی نفس استفاده می‌شود، باعث این عارضه نیز می‌شود.

مصرف بی‌رویه الکل در جوامع غربی و بی‌خوابی و شب زنده‌داری نیز یکی از علل ایجادکننده لرزش دست است؛ بنابراین برای پیشگیری از این عارضه باید از نظر تغذیه، به مصرف سبزی، میوه‌ها و پروتئین به طور مناسب توجه کرده و از مصرف قهوه و چای بی‌رویه و محرک‌های مغزی، دارو‌های روان‌گردان و خواب‌آور به صورت خوددرمانی پرهیز کرد. همچنین در زمان آلودگی هوا باید از خروج غیرضروری از منزل اجتناب ورزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان