به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، تبعیض نژاد سازمانی به نوعی از تبعیض گفته میشود که از سوی نهادهای اجتماعی و سیاسی مانند مدارس، دادگاهها و دیگر نهادها صورت میگیرد. برخلاف تبعیض نژاد صورت گرفته از سوی افراد، تبعیض سازمانی که تبعیض نظاممند نیز نامیده میشود میتواند این قدرت را دارد که که تأثیر منفی بر روی توده مردم و به خصوص اقلیتهای نژادی بگذارد.
یک وبسایت آمریکایی ضمن پرداختن به موضوع تبعیض نژاد در آمریکا به بررسی برخی نمونههای بارز آن در سراسر این کشور در طول تارخ پرداخته و در این باره مینویسد: بدون شک هیچ موضوعی در آمریکا در طول تاریخ مانند بردهداری بر روابط میان نژادهای گوناگون تأثیر نگذاشته است. پیش از تصویب قانون برای پایان دادن به برده داری، بردگان در سراسر جهان برای پایان دادن به این موضوع مبارزه کردند، اما در آمریکا حتی پس از تصویب این قانون نیز بردهداری پایان نیافت؛ در برخی از شهرهاگروههای بردهداری تا سالها پس از تصویب این قانون همچنان وجود داشتند.
در ادامه این گزارش آمده است: تعصب نژادی در بخش مراقبتهای بهداشتی آمریکا از گذشته تاکنون اثر گذاشته و این تأثیر منفی در حال حاضر نیز وجود دارد و موجب ایجاد تفاوت میان گروههای نژادی گوناگون در این کشور شده است. در دهههای آخر 1800 و اوایل 1900 میلادی بسیاری از سیاهان آمریکایی حاضر در ارتش در پی نقص عضو و معلولیت بسیاری از خدمات را دریافت نمیکردند. اگرچه بسیاری از موارد تبعیض نژاد علیه سیاهان در سیستم مراقبتهای بهداشتی آمریکا به طور آشکار قابل توضیح نیست، اما این تبعیض همواره وجود داشته و سیاهان آمریکایی در زمانهای گوناگون از این تبعیض تأثیر پذیرفتهاند.
یکی از بخشهایی که در آن همواره سیاهان آمریکایی مورد تبعیض قرار میگیرند بخش اجرای قانون از سوی پلیس است و در استفاده پلیس از زور در این کشور تفاوتهای نژادی بسیار زیادی وجود دارد.
سیاهپوستان در آمریکا بسیار بیشتر از سفیدپوستان از سوی پلیس هدف قرار میگیرند.
پ
لیس آمریکا سیاهپوستان را به میزان بی تناسبی در مقایسه با سفیدپوستان میکُشد؛ در سال 2012 سیاهپوستان در آمریکا 31 درصد قربانیان کشتار پلیس را تشکیل دادهاند و این در حالی است که این اقلیت نژادی تنها 13 درصد جمعیت آمریکا را تشکیل میدهد.
علاوه بر این بر اساس تحقیقاتی که از سوی نشریه انگلیسی گاردین صورت گرفته سالانه 1000 نفر از سوی پلیس آمریکا کشته میشوند که این امر اجرای قانون آمریکا را مرگبارترین سیستم اجرای قانون در جهان بدون هیچگونه رقیب جدی برای آن تبدیل کرده است.