به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، احمد رحمانیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس در جمع سردفتران ازدواج و طلاق استان فارس، این نشستها را در راستای تحقق هدف پیشگیری از افزایش آسیبها دانست و افزود: مشکل کنونی بحث مهارتهای زندگی مانند کلامی، رفتاری، جنسی، اعتقادی، روانی و... است و در حال حاضر خیلی از ازدواجها با نگرش سطحی انجام میگیرد چرا که خانواده نقش خود را به درستی نمیدهد و دستگاههای دیگر نیز به این مسئله توجه لازم را ندارند.
رحمانیان با اشاره به ارتباط مستقیم سردفتران با زوجین و تجربه در این حوزه نقش آنها را فراتر از ثبت ازدواج و طلاق عنوان کرد و گفت: این طرح را سردفتران جدی بگیرند و به کیفیت و کمیت آن دقت لازم را داشته باشند. اقدامات پیشگیرانه زودگذر و جزیرهای ما را به نتیجه مطلوب نمیرساند، هدف ما هماهنگ کردن دستگاهها در بحث آموزش در ازدواج است.
رحمانیان با اشاره به اینکه این طرح از مصوبات شورای اجتماعی است، تصریح کرد: در استان فارس زمینههای فرهنگی و اعتقادی بالقوه و بالفعلی وجود دارد که با استفاده از آنها باید در راستای توانمندسازی جوانان حرکت کنیم و این جوان بعد از توانایی میتواند مشکلات را حل کند و در برابر هجمهها بایستد.
این مقام قضایی تأکید کرد: باید جوانان در شرف ازدواج را توانمند کنیم، سردفترها محل رجوع هستند و میتوانند در محل و محیط خود تاثیر گذار باشند؛ بنابراین از جایگاه خود برای طی این مسیر کمک کنند.
رحمانیان همچنین خاطرنشان کرد: در استان فارس تا یک ماه قبل 600 نفر به دلیل مهریه در زندان بودند، اما با تلاشهای رییس کل دادگستری فارس این تعداد به 143 نفر رسیده که از این تعداد 71 نفر از آنها نیز در مرخصی به سر میبرند.