به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در جمع پرسنل نیروی انتظامی استان بوشهر حضور یافت و گفت: رابطه قوه قضاییه با نیروی انتظامی یک رابطه بسیار خوب و مفید است، نیرویی که مظلوم است و با امکانات کم اقدامات بسیار مفیدی را انجام میدهد.
لاریجانی بیان کرد: این نیرو حاضر است شهید بدهد؛ اما آسیبی به مردم و افراد کشور نرسد، البته در برخورد با مجرمان و مفسدان بسیار قاطع و محکم است منتهی خویشتنداری بالایی دارد و اگر بخواهیم نحوه رفتار و برخورد نیروی انتظامی را بسنجیم فقط کافی است عملکرد آن را با نیروهای مشابه کشورهای خارجی مقایسه کنیم.
وی افزود: بخش زیادی از مجاهدتهای این نیرو را میتوان در امر مبارزه با قاچاق مبارزه با مواد مخدر مشاهده کرد، عرصهای که نتایج مثبت آن هم برای ایران و هم برای دنیا مشهود است.
دبیر ستاد حقوق بشر کشور افزود: از زمانی که آمریکا در افغانستان حاضر شد، تولید مواد مخدر به 40 برابر رسید که کار را بسیار سختتر کرده است.
لاریجانی در ادامه به موضوع فتنه 88 اشاره کرد و افزود: فتنه 88 یک طراحی اصولی و یک کودتای تمام عیار علیه ایران بود که دشمن میخواست از طریق آن نظام را سرنگون کند. چون آنها میخواستند مانند عربستان کشور ایران را به مانند یک گاو شیرده تبدیل کنند چیزی که در قبل از انقلاب در اینجا برایشان وجود داشت؛ لذا تمام تلاششان را کردند که این فتنه با موفقیت انجام شود. به طوری که خانم کلینتون صریحا در اظهارات خود گفته است که ما بیش از 1 میلیارد دلار خرج کردم تا مردم ایران را به خیابانها بکشیم البته سران کشورهای اروپایی هم کم و بیش چنین اعترافاتی داشتهاند.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در آن مقطع در کشور ما یک گرایش سیاسی به دام آنها افتاده بود، چون اگر هر آدم عاقلی به لیست فتنه نگاه میکرد میدید که در این فتنه آمریکا، اسرائیل، عربستان و دول غربی پشت ماجرا هستند.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: فتنه خوشبختانه در نهم دی ماه چشمش کور شد و بساطش جمع گردید و با مجاهدتهای تشکیلات امنیتی و انتظامی و قضایی ابعاد فتنه شناسایی و نهایتا چشم فتنه کور شد؛ اما ما نباید از این فتنه به سادگی بگذریم و باید از آن عبرت بگیریم.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه اظهار کرد: اولین عبرت از این ماجرا این است که فکر نکنیم که دیگر فتنه تمام شده است، چون طمع دشمن به کشور ما دائما وجود دارد و هنوز از بین نرفته است؛ لذا امروز میبینیم که یک فتنه اقتصادی برای کشور ما طراحی شده است که این فتنه با عدم کارآمدی برخی مسئولان همراه شده است و اینکه میبینیم که رسانههای معاند اینگونه از اعتراضات صنفی حمایت میکنند یعنی به دنبال فتنه انگیزی هستند. البته ما معتقد نیستیم که هیچ گونه اعتراضی نباشد بلکه اعتراض به مشکلات یک حق طبیعی است، اما این اعتراضات نباید در زیر پرچم فتنه باشد.
لاریجانی بیان کرد: برای علاج این فتنه که سوار بر عدم ناکارآمدی شده است اولین کار این است که باید چشم فتنه را کور کرد که خوشبختانه در این خصوص اقدامات انتظامی و قضایی خوبی صورت گرفته است و برخوردهای مقتدرانهای را شاهد بودهایم؛ اما رفع این توطئه اقتصادی صرفا با بگیر و ببند درست نمیشود، بلکه علاج آن تقویت کارآمدی مدیریت جهادگونه است؛ یعنی مدیریتی که در کف زمین و در میدان مسائل را حل میکند و این همان چیزی است که همه از دولت طلب میکنند.
وی افزود: فتنه اقتصادی کنونی را دشمنان در 40 سالگی انقلاب در بوق و کرنا میکنند و رسانههای ضد انقلاب دائما از مشکلات معیشتی مردم حرف میزنند، چون کار این رسانهها القای تصویر غیر واقعی از وضعیت کشور است. به طوری که کشور عربستان بیش از 420 میلیون دلار برای راه اندازی یک شبکه ماهوارهای که علیه ایران کار کند هزینه کرده است.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در طی این 40 سال با چالشهای زیادی مواجه شده است، اما یادمان نرود که ما کشوری بودیم که شاهنشاهان آن یا با کودتا و زور یا به صورت موروثی روی کار آمدهاند و چون دست نشانده اجانب بودهاند اصلا به مردم پاسخگویی نداشتهاند.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه اظهار کرد: اما اکنون جمهوری اسلامی ایران اسوه استقلال شده است، به طوری که دشمنان، مردم و مسئولین ما را به هر چیزی متهم میکنند؛ اما نمیتوانند ایران را به وابسته بودن متهم کنند.
لاریجانی تصریح کرد: در صحنههای جهانی تنها کشوری که میتواند حرفش را با صدای بلند بزند ایران است؛ یعنی ما در سازمانهای بین المللی بسیار میبینیم که کشورهای بعضا قدرتمند نزد ما میآیند و میگویند که حرفهای شما درست است؛ اما ما این اختیار را نداریم که از شما ایرانیان حمایت کنیم. پس میبینیم تنها کشوری که با صدای بلند حرفش را در سازمان ملل میزند و ازکسی هم نمیترسد ایران است.
وی خطاب به پرسنل نیروی انتظامی بیان کرد: این استقلالی که اکنون وجود دارد نتیجه مجاهدتهای شما عزیزان است، اما باید بدانیم که داشتن این استقلال و آقا بودن برای خود خرج و هزینه دارد.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: زمانی که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید امام خمینی (ره) فرمودند که ما میخواهیم یک نظام مدنی بر اساس مبانی اسلام تاسیس کنیم؛ اما عدهای در آن مقطع معتقد بودند که اسلام دینی کهنه و مندرس است و جوابگوی نیازهای جامعه کنونی نیست، حالا میبینیم که ایران پیشرفتهترین کشور در غرب آسیا است و به عنوان مثال در مسئله هستهای به آن حد از پیشرفت رسیدیم که دشمنان مجبور شدند قضیه برجام را راه بیندازد، اکنون در بوشهر نشانهای از این پیشرفتها را میتوان مشاهده کرد.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه به یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و تصریح کرد: ما از نظر دموکراسی در منطقه بهترین جایگاه را داریم، اکنون جهان اسلامی میبیند که تقریبا هر سال در ایران یک انتخابات برگزار میشود و با رأی مستقیم و غیر مستقیم، مدیران و مسئولان کشور ما انتخاب میشوند و حالا آنها هم خواستار این نوع دموکراسی برای کشورهای خود شدهاند.
وی ادامه داد: نکته دیگر این است که ما مدافع مسلمانان جهان هستیم و علت حمایت ما از سوریه، یمن، فلسطین و... همین تفکر دفاع از مسلمانان است بنابراین دفاع از مظلومان جهان و پیشگیری از تهاجم دو اصل جدی در سیاست خارجی ایران و نفوذ منطقهای ما است.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: خوشبختانه با این سیاست نفوذ منطقهای مان، توانستیم داعش را شکست دهیم و اکنون همه میدانند که پیروز این مبارزه جمهوری اسلامی ایران بوده است.
لاریجانی اظهار کرد: با مجاهدتهای شما و مردم عزیز ایران ما جزو سربلندترین کشورهای منطقه و آسیا هستیم که این دستاورد نیاز به نگهداری دارد و داشتن بصیرت و تدین راهکار اصلی برای حفاظت از این دستاورد است.
وی بیان کرد: این بصیرت داشتن بدین معنی است که برای کسب و حفظ آن باید برنامه ریزی داشته باشیم، چون بصیرت یک کار مستمر برای کسب معرفت است.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: امام صادق (ع) میفرمایند که ما باید روزهای خود را در هفته به کارهای خاصی اختصاص دهیم و امور خود را بر اساس آنها تنظیم کنیم که این اقدامات موجب بصیرت افزایی خواهند شد.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه افزود: امام معصوم میفرمایند که شنبه مخصوص اهل بیت (ع) است. یعنی در این روز باید در احوال اهل بیت (ع) تأمل کنید که ائمه ما چه کسانی بودند؛ حرفشان چه بوده است و ما در مقابل آنها چه وظایفی داریم.
لاریجانی تصریح کرد: یکشنبه ما باید در اوضاع شیعیان تأمل کنیم باید وضعیت فرهنگی، مالی، سیاسی و ... شیعیان را در هر کجای دنیا هستند بررسی کنیم. ما مسلمانان جمعیت زیادی از جمعیت جهان را تشکیل میدهیم و باید نسبت به یکدیگر حساس باشیم.
وی عنوان کرد: روز دوشنبه روز دشمن شناسی است در این روزباید ادبیات دشمن خود را بشناسیم تا اگر حرفی زد بفهمیم این حرف از زبان دشمن بوده است ونه یک دوست.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: سه شنبهها برای شناختن خط بنی امیه است. یعنی فکر نکنیم که خط بنی امیه تمام شده است، چون اکنون میبینیم که تکفیریها و سلفیها دنباله رو همان خط بنی امیه هستند.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه افزود: به عنوان مثال معاویه در خطبههای خود میگفت که ای مردم من به اختیار خود رئیس شما نشدهام بلکه حکومت من بر شما کاری از طرف خداوند بوده است و اگر علیه من بایستید یعنی علیه خدا ایستاده اید. بنابراین روز سه شنبه روز شناختن این تفکر است.
لاریجانی تاکید کرد: چهارشنبهها روزی است که مخصوص توجه به سلامت است و، چون شیعه منضبط است باید در هفته یک روز را به سلامت خود، خانواده، شهر، جامعه ومحیط زندگیاش اختصاص دهد.
وی بیان کرد: روز پنجشنبه برای رفع نیازمندیهای خود و خانواده است و روز جمعه هم روز عید است که بسیار روز عزیزی برای ما مسلمانان است.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان درپایان گفت: در روز جمعه دو وقت است که خداوند دعاها را مستجاب میکند یکی در اوقات نماز ظهر است و یکی هم قبل از غروب آفتاب، پیامبر اسلام (ص) این موضوع را به حضرت زهرا (س) سفارش کردند و حضرت فاطمه زهرا (س) نسبت به این اوقات بخصوص غروب آفتاب بسیار توجه داشتند و در زمان غروب آفتاب کسی را به بلندی میفرستادند تا غروب آفتاب را به ایشان اطلاع دهد.