به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، دکتر منصور امینی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در پودمان آموزشی مطالبه خسارت بابت نقض قراردادها که در مرکز آموزش دادگستری استان تهران برگزار شد ضمن اشاره به اهمیت برگزاری نشستهای تخصصی با حضور قضات بیان کرد: تلقی کلی بر این است که برگزاری دورهها و نشستهای تخصصی با حضور قضات بسیار مفید و ضروری است خصوصاً در مواردی که موضوعات به خوبی و بدرستی انتخاب میشود؛ موضوعاتی که مبتلا به اکثر محاکم و مرتبط با مشکلات عمومی مردم در پروندهای قضایی است.
وی افزود: در واقع در این نشستها، قضات مسائل عملی خود را بیان میکنند و هم بر سوالات و پاسخهای مطرح شده از سوی همکاران قضایی مرور میشود و از مسائل مشابه و نحوه رسیدگی به آن مطلع میشوند و از سوی دیگر به ایجاد رویههای واحد علمی_منطقی و هماهنگی در آراء نسبت به موضوعات واحد در محاکم کمک میکند.
امینی عنوان کرد: قوه قضاییه طی سالهای اخیر در حوزه آموزش و پژوهش تلاشهای قابل تقدیری را به ثمر رسانده است و معاونت منابع انسانی قوه قضاییه فضای علمی بسیار خوبی را مهیا کرده است و نقش اثرگذاری را ایفا کرده که نمود آن از طریق آرا منتشر شده، برگزاری دورههای آموزش و میزان رضایت حضار شرکت کننده در این دورهها نمایان است.
وی در ادامه گفت: قطعا و بدون تردید میتوان گفت: قوه قضاییه در حوزه آموزش و پژوهش نسبت به سالیان گذشته رشد و پیشرفت قابل توجهی داشته است و بازخورد آن نیز در برخورد با قضات مثبت بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به نقاط قوت برگزاری چنین نشستهایی بیان کرد: یکی از نقاط قوتی هم که در برگزاری این دورهها به چشم میخورد، انتخاب اساتیدی است که مشخص میکند اساتید بسیار درست انتخاب شده اند.
وی افزود: گسترش نشستهای تخصصی و تبادل تجریبات و انتقال نتایج نشستها در رویههای واحد در زمینههای مشترک بسیار حائز اهمیت است.