ماهان شبکه ایرانیان

تحلیلگر پاکستانی آفریقا را هدف توطئه بعدی رژیم صهیونیستی دانست

دبیر کل بنیاد حمایت از فلسطین در پاکستان (PLF-P) و از تحلیل گران سیاسی این کشور با تشریح شرایط جدید منطقه و توطئه های جدید رژیم صهیونیستی، نوشت: پس از فلسطین و خاورمیانه، آفریقا هدف جدید رژیم صهیونیستی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، صابر ابو مریم مشهور به صابر کربلایی در مقاله ای در تارنمای خبری دیلی پاکستان، نوشت:این یک حقیقت تلخ است که رژیم اشغالگر جای پای خود را در کشورهای عربی که مرکز کشور های مسلمان هستند باز کرده است.

بر این اساس، اسرائیل با نفوذ در کشورهای عربی به کانال سوئز که یکی از مهم ترین نقاط برای دستیابی به مسیرهای آبی جهان است تسلط یافت.

همچنین بررسی تاریخ اشغال 70 ساله فلسطین از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل نشان می دهد که افزایش تفکر افراط‌گرایی و تروریسم، تنها به دلیل حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده است و این آمریکا و اسرائیل هستند که نقش اصلی را در به وجود آوردن گروه‌های تروریستی خطرناک چون داعش و النصره ایفا کرده اند.

صابر کربلایی در ادامه مقاله خود افزوده است: اسرائیل در 70 سال گذشته نه تنها باعث ویرانی و نابودی سرزمین فلسطین شد، بلکه گسترش تروریسم و افراط گرایی در منطقه و به دنبال آن جنگ و ناامنی به وجود آمده نیز از پیامدهای اشغال فلسطین از سوی این رژیم است.

بر اساس این مقاله، این رژیم همچنین برخی از کشورهای عربی را با رویاهای دروغین خام کرده و به این صورت برخی از کشورهای عربی که در سال 1948 از مخالفان سرسخت حکومت غاصبانه اسرائیل در فلسطین بودند، اکنون به طور آشکار از این رژیم حمایت کرده و روابط مستقیمی با این رژیم دارند، البته هنوز هم برخی از کشورهای عربی هستند که روابط خود با اسرائیل را همچنان مخفیانه دنبال می کنند.چرا که آنها از بیداری مردم ترس دارند و همواره تخت سلطنت خود خود را در خطر می‌بینند.

این تحلیل گر پاکستانی در ادامه مقاله خود گفته است: پس از ترویج تروریسم و افراط گرایی در کشورهای آسیایی به ویژه خاورمیانه به نظر می‌رسد کشورهای آفریقایی هدف جدید رژیم اشغالگر اسرائیل است، چرا که کشورهای آفریقایی نیز همانند کشورهای عربی پرجمعیت بوده و می‌تواند به این رژیم در رسیدن به اهدافش کمک کنند.

کارشناسان معتقد هستند دلیل این رجحان رژیم اشغالگر اسرائیل، رد کردن درخواست آمریکا از سوی کشورهای دیگر به منظور به رسمیت شناختن اسرائیل است، علاوه بر آن محکوم شدن اقدام آمریکا برای انتقال سفارت به قدس از سوی بسیاری از کشورهای دیگر نیز دلیل دیگرعلاقه‌مندی اسرائیل به کشورهای آفریقایی است.

این تحلیل گر بر این عقیده است که علاوه بر روابط گسترده و آشکار کشورهای عربی با رژیم اشغالگر اسرائیل نفوذ این رژیم به کشور آفریقایی و روابط با این کشورها نیز جزئی از 'معاهده قرن' است که از سوی احزاب سیاسی فلسطین و مردم این کشور به شدت محکوم شده، مردم فلسطین پای حرف خود ایستادند که فلسطین تنها و تنها وطن فلسطینی‌ها است و هیچ کشور دیگری از جمله آمریکا حق تصمیم گیری برای فلسطین را ندارد.

با این وجود رژیم صهیونیستی به دنبال 'معاهده قرن' که از سوی آمریکا حمایت می شود، فعالیت خود برای برقراری روابط با کشورهای آفریقایی را آغاز کرده است و در حقیقت اسرائیل و آمریکا می‌خواهند این کشورها را برای به رسمیت شناختن حکومت اشغالگرانه اسرائیل در فلسطین متقاعد کنند و البته تسلط بر منابع گوناگون این کشورها در مرحله بعدی از سوی اسرائیل و آمریکا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است: مهم ترین وجه مشترک این است که گروهک‌های تروریستی با حمایت آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه به وجود آمدند و در حال حاضر اثراتی از این گروهک‌ها در کشورهای آفریقایی نیز دیده شده است، به گونه ای که نسخه جدید داعش در آفریقا در قالب 'بوکوحرام' شکل گرفته و علاوه بر آن معلوم نیست چه تعداد گروه تروریستی دیگر با حمایت از اسرائیل در این مناطق در حال رشد وتوسعه هستند.

سفر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل به چندین کشور آفریقایی و توافقات به دست آمده در این سفرها مبنی بر افزایش روابط رژیم اشغالگر اسرائیل با این کشورها بسیار نگران‌ کننده است، به عنوان مثال کشور 'چاد' که سال 1972 روابط خود با اسرائیل را متوقف کرده بود، بعد از سفر نتانیاهو به این کشور،آمادگی خود برای برقراری روابط مجدد با اسرائیل را اعلام کرده است. کارشناسان معتقد هستند که تصمیم این کشور تحت تاثیر معاهده قرن و حمایت های آمریکا از اسرائیل بوده است.

دبیر کل بنیاد حمایت از فلسطین در پاکستان (PLF-P) در پایان مقاله خود می افزاید:از سوی دیگر احزاب سیاسی و آزادی خواهی فلسطینی از افزایش روابط رژیم اشغالگر صهیونیستی با کشورهای عربی و آفریقایی ابراز نگرانی کرده اند. این گروه‌ها همچنین سفر بنیامین نتانیاهو به 'چاد' را زنگ خطری برای کشورهای آفریقایی قرار دادند.
حماس نیز در بیانیه ای از کشور چاد درخواست کرده است که همچنان به حمایت خود از فلسطین ادامه دهد و از برقراری روابط با رژیم خونخوار اسرائیل خودداری کند، اما در حال حاضر هیچ‌گونه جواب مثبتی از سوی این کشور به درخواست حماس داده نشده است.

در حال حاضر رژیم اشغالگر اسرائیل با کشور های مصر و اردن روابط دیپلماتیک دارد وعلاوه بر آن سفر نتانیاهو به کشور های متعدد عربی از جمله عمان، امارات، عربستان، بحرین و کویت و استقبال از وی در برخی از این کشور ها نفوذ این رژیم در این مناطق را نشان می دهد. از سوی دیگرتلاش اسرائیل برای برقراری روابط با کشور های آنگولا،سودان،چاد و دیگر کشور های آفریقایی نیز شروع شده است.

بنابراین کشورهای آفریقایی باید از وضعیت جهان عرب درس بگیرند، آنها باید بدانند وضعیتی وخیمی که در نتیجه دوستی با اسرائیل و آمریکا در منطقه به وجود آمده است در صورت مخالفت با اسرائیل به وجود نمی آمد.

کشور های آفریقایی باید ببینند که حمایت از اسرائیل از سوی برخی از کشور های عربی چیزی جز خفت و ننگ برای این کشور ها به دنبال نداشته، درحالی که کشور های مخالف حکومت غاصب اسرائیل همچنان سربلند و پیروز هستند و حال تصمیم با حاکمان و مردم کشورهای آفریقایی است که می خواهند با نوکری اسرائیل کشور خود را نابود کنند، یا با حمایت از فلسطین و مخالفت سر سخت با اسرائیل باعث سرافرازی مسلمانان شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی