غلامرضا بهروان در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه" درباره اینکه در بین اعضای مجمع فدراسیون فوتبال تعداد کمی از فوتبالیست های سابق و کنونی حضور دارند، عنوان کرد: من خیلی از روسای هیات ها را می شناسم که نه در سطح ملی و باشگاه های بزرگ اما خودشان فوتبالیست بوده اند. از جمله خودم که در بخش مختلف فوتبالیست و مربی بودم.شما وقتی می خواهید عملکرد یک مدیر را بررسی کنید باید خدمات و کالایی که ارائه می دهد را ببینید و همین موضوع کفایت می کند.
وی ادامه داد: مگر آقای پرز مدیرعامل رئال مادرید فوتبالیست بوده است؟ در دوران حضورم در فدراسیون فوتبال سفری به آلمان داشتیم و با مدیران بوندسلیگا دیدار کردیم. رییس سازمان بوندسلیگا یک اقتصاد دان بود که هیچ سابقه فوتبالی نداشت اما نایب رییس وبرنامه ریزی داشت که مهم بود. خیلی از اعضای مجمع فدراسیون را می شناسم که فوتبالیست بوده اند اما این حرف هم درست است که تعداد زیادی نیز هیچ سابقه فوتبالی ندارند.
رییس هیات فوتبال مازندران همچنین گفت: اگر یک فوتبالیست بادانش و تحصیلکرده در امر مدیریتی فوتبال حضور یابد اتفاق خیلی خوبی است. چراکه او سرما وگرمای فوتبال را چشیده و همه جوانب را دیده و می داند در تنگناها چه کاری باید انجام بدهد. قطعا این فاکتور ضریب موفقیت را هم افزایش می دهد اما اعتقادم بر این است که خیلی از روسای هیات های فوتبال همین شرایط را دارند.
بهروان با اشاره به سوابق خودش تاکید کرد: به عنوان نمونه من خودم قبل از انقلاب به دانشگاه رفتم. آن زمان از هر 1000 نفر 17 نفر در کنکورقبول می شدند که من یکی از آنها بودم. مگر چند دانشگاه وجود داشت؟ فوتبالیست هم بودم. داوری فوتبال کردم. در کمیته داوران بودم، مدرس بودم، دوره های متعدد فیفا در بحث مدیریت پیشرفت فوتبال را گذراندم، نایب رییس فدراسیون فوتبال، رییس سازمان لیگ برتر و آزادگان بودم. یا مثلا آقای ششگلانی خودش فوتبالیست بوده است، اما قبول دارم که برخی افراد از کانال های دیگری وارد فوتبال شدند.
وی در پاسخ به این پرسش که چگونه باید افراد فوتبالی وارد امور مدیریتی این رشته شوند، تاکید کرد: باید اعتماد عمومی انجام شود. مدیران بالادستی باید برنامه این افراد را بگیرند. یک فرد فوتبالی ضریب موفقیتش بسیار بالاتر خواهد بود، منتهی به شرطی که برنامه عملیاتی داشته باشد. اگر مدیران ما به این افراد اعتماد کنند، شرایط بسیار بهتر خواهد شد.