به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، روز دوشنبه دولت انگلیس اعلام کرد که قصد دارد قوانین جدیدی را برای امنیت شبکههای اجتماعی مطرح کند که بر اساس آن شرکتهای رسانه اجتماعی و فناوری در صورت عدم موفقیت در حفاظت کاربران خود از محتواهای آسیب رسان جریمه دریافت خواهند شد.
رویترز نوشت: دسترسی آسان به محتویات آسیب رسان مخصوصا برای نوجوانان موجب افزایش نگرانی جهانی شده است و این موضوع زمانی شدت یافت که یک دختر 14 ساله در انگلیس به نام "مولی راسل" تحت تاثیر تصاویری حاوی خشونت و خود آزاری در شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به خودکشی کرد.
در واقع این نگرانی همانند کابوسی گریبان تمام دولتها در سراسر جهان را گرفته است. این موضوع همیشه مطرح میشود که چطور و چگونه میتوان محتویات مضر و آسیب رسان را به گونهای در شبکههای اجتماعی کنترل کرد.
محتویات مضر در شبکههای اجتماعی میتوانند به ترغیب سوء استفاده جنسی، گسترش تصاویر مستهجن و بسیاری از موارد آسیب رسان دیگر دامن بزنند.
موضوع دیگر که نگرانی کاربران در سراسر جهان را به تازگی به همراه داشت، پخش زنده تیراندازی جمعی نیوزیلند در فیسبوک بود که دولت استرالیا در بیانیهای اعلام کرد که در صورت برنداشتن محتویات خشونت آمیز در شبکههای اجتماعی و شرکتهای میزبان وب را جریمه و مدیران مربوطه را به زندان خواهد انداخت.
دولت انگلیس قصد دارد شبکههای اجتماعی که محتویات آسیب رسان منتشر میکنند را جریمه، دسترسی به وب سایتها را مسدود کرده و همچنین مدیران شرکت فناوری را مسئول قصور در انتشار اینگونه محتویات دانست.
فیسبوک اعلام کرد که در انتظار همکاری با دولت انگلیس است تا از موثر بودن این قوانین جدید اطمینان حاصل کند.
مارک زوکربرگ موسس فیسبوک میگوید قوانین مطرح شده نیازمند رویکرد استاندارد در سراسر آنها هستند.