مهدی رحمانیان _ مدیر مسئول روزنامه «شرق» _ که در این جلسه حضور داشت، درباره نتایج حاصل از برگزاری این جلسه به ایسنا توضیح داد: در این جلسه که با حضور آقای جهانگیری (معاون اول رئیسجمهوری)، سیدعباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی)، رئیس بانک مرکزی، نماینده وزارت صمت، نماینده برخی از رسانهها و سندیکای ناشرین تشکیل شد، خوشبختانه توانستیم به نتایج خیلی خوبی برسیم.
او ادامه داد: یکی از تصمیمات مهمی که در این جلسه گرفته شد این بود که محمولههایی که در گمرک هستند به صورت فوری ترخیص شوند و در مدت دو هفته به رسانههایی که در زمان تخصیص ارز 4200 تومانی به خرید کاغذ و زینک اقدام کرده بودند، تعلق بگیرد.
رحمانیان خاطرنشان کرد: همچنین تصمیم گرفته شد که فعلاً و تا زمان رسیدن به یک شرایط مناسب، کاغذ در گروه کالاهای اساسی باقی بماند. به طور کلی تصمیماتی خوبی گرفته شد که ما به سهم خودمان از معاون اول رئیسجمهوری به خاطر تصمیماتی که گرفتند، تشکر میکنیم. امیدوارم التهابی که در حوزه مطبوعاتی وجود داشت فروکش کند و ما به سمت آرامش پیش برویم.
مدیر مسئول روزنامه «شرق» همچنین درباره تصمیمهایی که درباره توزیع کاغذ به رسانهها اتخاذ شد، توضیح داد: آقای خدادی گفتند که در معاونت مطبوعاتی به دنبال راستیآزمایی هستند تا متوجه شوند که از میان رسانههای رسمی مکتوب، چه تعداد منتشر میشوند و چه تیراژهایی دارند. همچنین قرار شد که از این پس مساله کاغذ در حوزه معاونت فرهنگی و معاونت مطبوعاتی پیگیری شود و از رسانههای بخش خصوصی نیز نمایندگانی حضور داشته باشند.
علیرضا بختیاری _مدیر مسؤول روزنامه «دنیای اقتصاد» _ نیز که از دیگر حاضران در این نشست بود، در سخنانی کوتاه اظهار کرد: خروجی جلسه این شد که به طور کلی کاغذ مطبوعات و نشر که حدود 80 تا 100 هزار تن هست، در گروه اول کالاهای اساسی قرار بگیرد. همچنین معاونت فرهنگی و مطبوعاتی به نحوه توزیع و مصرف نظارت داشته باشد و نمایندگانی از رسانههای خصوصی نیز در جلسات حضور داشته باشند. امیدوارم این تسکینی در بازار کاغذ باشد و التهابات فروکش کند.