جاسوسی رژیم صهیونیستی از سرویس های ابری اپل، گوگل و مایکروسافت

یک کمپانی امنیت سایبری رژیم صهیونیستی جاسوس افزاری توسعه داده که قادر به استخراج اطلاعات از سرورهای محصولات اپل، گوگل، فیسبوک، آمازون و مایکروسافت است.

جاسوسی رژیم صهیونیستی از سرویس های ابری اپل، گوگل و مایکروسافت

یک کمپانی امنیت سایبری رژیم صهیونیستی جاسوس افزاری توسعه داده که قادر به استخراج اطلاعات از سرورهای محصولات اپل، گوگل، فیسبوک، آمازون و مایکروسافت است.

در گزارش فایننشال تایمز آمده بدافزار اختصاصی تلفن های هوشمند گروه NSO به نام پگاسوس، نه تنها به اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه، بلکه به داده های ذخیره شده در فضای ابری مانند آرشیو پیام ها، عکس ها و موقعیت مکانی کاربر نیز دسترسی دارد.

گروه NSO که قبلا هم اقدام به نصب بدافزار روی واتس اپ کرده بود، توسعه نرم افزاری که قادر به دریافت اطلاعات از فضای ابری باشد را رد کرده. مشخص نیست این گروه ابزارهای لازم را در داخل سازمان توسعه داده است یا خیر.

جاسوس افزار رژیم صهیونیستی دسترسی نامحدود به سرورهای ابری برنامه ها فراهم می کند

گروه NSO در مصاحبه ای گفته است: «از کاربرد محصولات ما برداشت اشتباه شده است. نرم افزارهای ما قادر به جمع آوری اطلاعات از برنامه ها، سرویس ها یا زیرساخت های ابری نیستند. تعداد تروریست ها و مهاجمانی که از تکنولوژی های رمزگذاری شده برای فعالیت هایشان استفاده می کنند رو به افزایش است. این اتفاق موجب می شود نیروهای امنیتی قادر به ردیابی آن ها نباشند و امنیت افراد و کشور به خطر می افتد. محصولات ما در چارچوب قانون در پی حل این مسئله هستند.»

گروه NSO می گوید مشتری ها قبل از خرید محصولاتشان بررسی می شوند و تنها دولت های متعهد امکان استفاده از آن ها را دارند.جاسوس افزار رژیم صهیونیستی

این بدافزار پس از نصب روی دستگاه، قادر به کپی کلیدهای تایید هویت از سرویس هایی مانند گوگل درایو، مسنجر فیسبوک و آی کلاود خواهد بود. سپس سروری دیگر خود را به جای موبایل جا می زند.

در نتیجه این جاسوس افزار رژیم صهیونیستی دسترسی نامحدودی به سرورهای ابری این برنامه ها فراهم می کند. همه این ها در حالی است که لایه های امنیتی مانند تایید هویت دو مرحله ای یا ارسال ایمیل های هشدار را فعال نمی کند. این اطلاعات از مدارک فروش گروه NSO به دست آمده اند.

آمازون گفته هیچ اثری از این جاسوس افزار رژیم صهیونیستی در سرورهایش مشاهده نکرده است. مایکروسافت نیز یک سرویس محافظتی دارد که از کاربران در مقابل چنین حملاتی محافظت می کند. یکی از سخنگوهای فیسبوک نیز اعلام کرده در حال بررسی جوانب این ادعا هستند. همه این ها در حالی است که اپل و گوگل هنوز در این باره واکنشی نشان نداده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان