دختر ۱۲ ساله هندی الاصل موفق به شکستن رکورد «انیشتین» و «استیون هاوکینگ» در تست ضریب هوشی شد

تست «آی کیو» یکی از مشهورترین تست هایی است که از آن برای سنجش هوش افراد استفاده می شود

دختر 12 ساله هندی الاصل موفق به شکستن رکورد «انیشتین» و «استیون هاوکینگ» در تست ضریب هوشی شد

تست «آی کیو» یکی از مشهورترین تست هایی است که از آن برای سنجش هوش افراد استفاده می شود. نوابغ مشهور دنیا معمولاً در تست مذکور حائز نمراتی بالا و چشمگیر هستد. دانشمندان مشهوری چون «آلبرت انیشتین» و «استیون هاوکینگ» (دو فیزیکدان سرشناس دنیا) از جمله افرادی هستند که در تست آی کیو حائز نمراتی بسیار بالا شده اند. اما در کنار اسم این نوابغ، اکنون نام دختری کم سن و سال به چشم می خورد که هوش و استعداد سرشار او همگان را شگفت زده کرده است.

«راجگائوری پاوار» دختر 12 ساله هندی الاصلی است که موفق شده رکوردی فراتر از رکورد تست هوش انیشتین و هاوکینگ کسب کند.

در حالی که نمره حداکثری متعارف در تست آی کیو 140 است، پاوار موفق به کسب نمره شگفت انگیز 162 شده است. این بدان معناست که رکورد کودک مورد اشاره، 2 نمره از رکورد ثبت شده توسط انیشتین و هاوکینگ بیشتر است.

راجگائوری پاوار ساکن منطقه «چِشایر» در انگلستان است اما اصالتی هندی دارد. ماه پیش، وی در یک آزمون آی کیو موسوم به «بریتیش مِنسا آی کیو» که در شهر منچستر برگزار می شد شرکت کرد و نتایجی خیره کننده به دست آورد.

در حالی که طبق نتایج، تنها یک درصد از افراد شرکت کننده در آزمون مذکور موفق به کسب نمره حداکثر شده بودند، راجگائوری توانست حد نصاب عالی تست را کسب کند. اما رکورد اصلی که این کودک خردسال بر جای گذاشت این بود که توانست مبدل به نخستین کسی شود که در سن زیر 18 سال موفق به کسب بالاترین نمره ممکن شده است.

بر اساس آمار انجمن منسا، که بزرگترین و قدیمی ترین انجمن برگزار کننده تست آی کیو در دنیاست، راجگائوری یکی از 20 هزار نفری است که در طول دوران دراز مدت برگزاری این تست، موفق به کسب نمره حداکثری شده است. لازم به ذکر است که تست مذکور از بین شرکت کنندگانی از سراسر جهان برگزار می شود و محدودیت خاصی از این لحاظ وجود ندارد.

راجگائوری در گفتگو با «تایمز آف ایندیا» احساس خود را در مورد موفقیت کسب شده این گونه بیان نموده است: «قبل از انجام آزمون کمی نگران بودم اما شرایط خوب پیش رفت و من عملکرد خوبی داشتم».

پدر راجگائوری، دکتر «سوراجکومار پاوار» نیز در خصوص عملکرد دختر خود اظهار داشته است: «دخترم بدون تلاش ها و حمایت های بی دریغ معلمان خود هرگز نمی توانست چنین نتیجه ای را رقم بزند. او از لحظه لحظه اوقات خود در مدرسه لذت می برد».

اما از دیگر سو، مسئولین مدرسه راجگائوری (دبستان دخترانه آلترینچَم گرامر) نیز مراتب خوشحالی خود را از موفقیت این دختر مستعد اعلام کرده و برای او آرزوی موفقیت نمودند.

«اندرو بَری»، معلم ریاضی راجگائوری، نظر خود را در مورد موفقیت شاگرد 12 ساله اش این گونه ابراز کرده است: «همه خوشحال هستند. او دانش آموزی فوق العاده دوست داشتنی است. ما همگی برای او آرزوی بهترین ها را داریم».

ناگفته نماند، پس از کسب نمره خیره کننده در آزمون آی کیو، انجمن منسا راجگائوری را به عنوان عضو رسمی خود پذیرفت. با توجه به شرایط و ضوابط دشوار و خاص پذیرش عضو در این انجمن ممتاز، اهمیت کار این دختر نابغه نمودی چندین برابر یافته است که این مسئله مهر تأییدی مجدد بر شایستگی های اوست.

در پایان باید اشاره کنیم که انجمن منسا در سال 1946 میلادی، در شهر آکسفورد انگلستان، به دست «لَنسِلات لیونل وِیر» و «رولَند بِریل» تأسیس شد. هدف اصلی این انجمن، «شناسایی و پرورش هوش بشری برای تعالی انسانیت» عنوان شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر