ماهان شبکه ایرانیان

بازیافت کاغذ؛ صنعت دوستدار محیط زیست

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند گفت: استفاده دوباره از مقوا و کاغذهای مصرف شده علاوه بر جلوگیری از آلودگی محیط زیست به منظور تولید محصولات از مواد اولیه از قطع ۱۷ اصله درخت به ازای تولید هر تن کاغذ جلوگیری می‌کند.

بازیافت کاغذ؛ صنعت دوستدار محیط زیست

به گزارش ایسنا، صدرالدین علیپور با اشاره به اهمیت بازیافت پسماندهای روزنامه، مجله، کتاب، دفتر، کارتن ،مقوا ،دستمال کاغذی و ... خاطر نشان کرد:  صنعت بازیافت کاغذ یکی از صنایع مفید به لحاظ زیست محیطی است که در کنار این سود زیست‌محیطی فواید و مزایای فراوانی دارد.

وی افزود: تغییرات حاصل شده در سبک زندگی، عادات و الگوهای مصرف، سطح فرهنگ، آداب و رسوم از یک طرف و  شرایط اقتصادی و سطح علمی و تجربی جامعه در مناطق مختلف از سوی دیگر در میزان تولید پسماند از جمله پسماندهای کاغذی موثر خواهد بود. 

علیپوربا تاکید بر عامل انسانی به عنوان موثرترین عامل در حفاظت از محیط زیست و جنگل‌ها اظهارکرد: این سازمان با  فرهنگ سازی و تشریح فواید مدیریت صحیح پسماند در بین اقشار مختلف جامعه سال‌هاست سعی در آگاه سازی شهروندان از ابعاد توجه به دستورات دینی و تعالیم آسمانی و هزینه های عمومی ناشی از مدیریت  پسماند همچنین سود زیست‌محیطی مرتبط با آن دارد.

وی افزود: صرفه‌جویی در مصرف مواد اولیه از جمله آب و حفظ منابع طبیعی برای نسل‌های آینده، جلوگیری از آلودگی محیط زیست برای ساخت محصولات از مواد اولیه، حفظ سرمایه و منابع از طریق جلوگیری از واردات و ایجاد درآمد حاصل از فروش مواد بازیافتی، کاهش نیاز به مکان‌های دفن زباله و... بخشی از فواید بازیافت کاغذ است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به انتشار گاز متان به عنوان یکی از گازهای گلخانه‌ای از اماکن دفن پسماند گفت: کاهش پسماند(کاپ)، استفاده مجدد، بازیافت و استحصال انرژی از پسماند از گزینه‌های ارجح است که رعایت آن در مورد کاغذ که یکی از پسماندهای خشک است سبب کاهش نیاز به دفن زباله و انتشار گازهای گلخانه‌ای و گرمایش جهانی خواهد شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، علیپور با بیان اینکه اگر شهروندان، اصلاح الگوی مصرف، مرتب‌سازی و تفکیک پسماندهای مخلوط خانگی به خصوص  کاغذ را در اولویت خود قرار بدهند، بسیاری ازمنابع طبیعی حفظ می‌شود،اظهارکرد: انجام مدیریت صحیح پسماند و عدم بازیافت زباله هر دو توسط انسان انجام می شود و سود زیست محیطی و اقتصادی آن از جمله ایجادفرصت‌های شغلی و همچنین زیان عدم انجام بازیافت از جمله انتشار گاز های گلخانه ای و آلودگی هوا نیز به خود انسان برمی گردد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان