به گزارش خبرنگار مهر، فریدون عباسی شامگاه دوشنبه در مسجد محمدیه خیابان 19 دی قم، طی سخنانی گفت: پس از انقلاب تعداد رشتههای فوق لیسانس و دکترا در دانشگاهها افزایش و تنوع یافت تا جلوی مهاجرت نخبگان از کشور گرفته شود و بتوانند در کشور و در رشته مورد نیاز خود تحصیل کنند.
وی گفت: دشمنان میخواستند رهبری واحد را در کشور از بین ببرند و به رهبری که مظهر وحدت در کشور است خدشه وارد کنند.
رئیس سابق سازمان انرژی هستهای با بیان اینکه سپاه یک ارتش مکتبی و تخصصی است و همیشه با تمام توان در صحنه حضور داشته و به حل مشکلات اقدام نموده است، افزود: سپاه پاسداران از دیگر مواردی بوده است که از ابتدای انقلاب تا کنون مورد هجمههای بسیار قرار داشته است.
وی با اشاره به اینکه علم و فناوری هم در معرض هجمه قرار دارد و دشمن مرتب در تلاش است تا مهاجرت فکری صورت بگیرد، ادامه داد: برای جلوگیری از این امر باید پروژههای بزرگی را در کشور تعریف کنیم تا جوانان و متخصصان بتوانند در آن پروژهها مانند انرژی هستهای فعالیت کنند.
عباسی با بیان اینکه اقدامات مربوط به فناوری هستهای از زمان ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی شروع شد، گفت: امروز هستهای میشود دشمن جان مردم ایران چون به عنوان ملعبه سیاسی مطرح میشود.
وی با طرح این سؤال که آیا دولت آقایان هاشمی و خاتمی به دنبال سلاح هستهای بودند، افزود: هرگز اینگونه نبوده است و دولت آقای احمدینژاد نیز به دنبال این بود تا به دشمن بفهماند ما و دولتهای قبل هرگز به دنبال سلاح هستهای نبودهایم.
برجام یعنی عدهای در جنگی که واقع نشده شکست خوردند
رئیس سابق سازمان انرژی هستهای در گفتههای خود در تعریف برجام گفت: برجام یعنی جنگی که واقع نشده است و عدهای در این جنگ واقع نشده شکست خوردند و معاهده خلع سلاح را امضاء کردند.
وی در خصوص رآکتور هستهای اراک نیز گفت: این رآکتور تبلور تخصص کل کشور بوده و پس از 20 سال تلاش زمانی که به بهرهبرداری رسیدیم آن را تعطیل و با بتن پر میکردند.
عباسی ابراز داشت: برجام فتح الفتوح نبود بلکه یک عقب نشینی و پذیرفتن غلط و نیز انداختن آن بر گردن دولتی که نقشی در آن نداشته بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: رقیبان حجت الاسلام رئیسی مسئله اعدام را به خصوص در فضای مجازی مطرح میکنند که باید به آنها پاسخ داد که در زمان جنگ جهانی دوم کشورهایی چون فرانسه، بلژیک، ایتالیا با کسانی که علیه آنها جنگ مسلحانه راه میانداختند چگونه رفتار میکردند و در ایران نیز همیچن اتفاقی افتاد.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: در جمهوری اسلامی ایران گروههایی قیام کردند و حتی در زمان جنگ گروه منافقین اسلحه جمع میکرده و از محاصره آبادان خارج تا به آمل برسانند و جنبش جنگل را به راه اندازند.
وی افزود: جمهوری اسلامی طبق قانون با این افراد برخورد کرد و عدهای را به زندان فرستاد، برخی توبه کردند و آزاد شدند و حتی امروز در مقام استاد دانشگاه به تدریس مشغولاند.
عباسی گفت: اینکه موضوع اعدام را در تریبونها مطرح میکنند و میخواهند گردن رقیب بیاندازند درست نیست در صورتی که تنها طبق قانون با منافقان، متجاوزان به عنف، آزاردهندگان کودکان، آدم ربایان، سردستههای سوداگران مرگ و قداره بندها برخورد شده است.
وی با بیان اینکه در خیلی دستگاههای اجرایی مشکل داریم، ادامه داد: این مشکلات از دانشگاهها ایجاد میشود چرا که دانشگاه مبدأ تحولات است و حال ببینید که دولت یازدهم با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که کارخانه آدم سازی است چگونه برخورد کرده است.
لزوم توجه ویژه به آموزش عالی در کشور
رئیس سابق انرژی هستهای، تصریح کرد: مشکل اینجا است که دانشجوی فارغ التحصیل که باید مولد کار باشد هیچ مهارتی کسب نکرده و درست تربیت نشده و حتی در علوم انسانی هم علوم غربی به آنها گفته شده لذا باید اهمیت ویژهای به آموزش عالی کشور شود.
وی بیان کرد: از دیگر مسائلی که آن را زیر سؤال میبرند بنیه دفاعی کشور است به عنوان مثال آیت الله هاشمی رفسنجانی که خودش از مروجان موشکی بود چطور میشود یکدفعه میگوید موقع موشک گذشته و زمان گفتگو است.
عباسی تأکید کرد: چرا درادبیات امام راحل جنگ رحمت میشود و امروز ما را از جنگ میترسانند و می گویند اگر ما نبودیم جنگ رخ میداد مگر شما چه ارتباطی با جنگ طلبان جهان دارید.
وی به قرار دادهای نفتی اشاره کرد و افزود: چرا در قراردادهای نفتی اینقدر اشکال وجود داشت، مگر سواد ندارند که بیش از 150 مورد اشکال در قرار دادها وجود داشته است.
رئیس سابق انرژی هستهای، اظهار کرد: چرا شفافیت بانکی و سند بیست سی را امضا کردند، مشی اینها این است که نشان دهند یک قبیلهای هستند با تفکر خاص و کاری هم به مجلس و شواری عالی انقلاب و غیره ندارند.
وی با بیان اینکه در زمانی قرار داریم که به فرموده رهبری مناسبتهای جهانی در حال تغییر و بر هم خوردن هستند، گفت: حال در این اوضاع دچار مسائل انحرافی شده و مسئله ما میشود برگزاری کنسرت.
عباسی با اشاره به اینکه دنیا به سمت آماده شدن برای جنگ پیش میرود، افزود: اقتدار در منطقه را باید حفظ کرد وخاکریزهای خود را دور از منطقه ایجاد کرد.
وی با این سؤال که چرا سیاستمداران توجهشان به قدرت منطقهای نیست، عنوان کرد: به دولتی نیاز داریم که در این موقعیت زمانی آن انسجام مدیریتی که درکشور لازم داریم را ایجاد کند.
رئیس سابق انرژی هستهای با تأکید بر اینکه اگر قوای ما با هم انسجام نداشته باشند ضرر خواهیم کرد، گفت: اکنون زمانی است که باید درست بیاندیشیم و انتخاب کنیم تا دولتی سر کار آید که سیاست خارجی دیپلماسی اقتصادی داشته باشد.