این مربی فوتبال در گفت و گو با سایت فردا خاطرنشان می کند: از روزی که بحث شروع دوباره بازی های لیگ برتر مطرح شد بنده به عنوان عضوی از این جامعه و یکی از افرادی که همواره سعی کردم مواضع دلسوزانه داشته باشم درباره خطرات شیوع کرونا در بین اهالی فوتبال هشدار دادم. باز هم می گویم که شروع بازی ها اصلا به صلاح نیست و اگر مشکلی پیش بیاید مدیران فوتبال و البته وزارت ورزش باید پاسخگو باشند.
وی ادامه می دهد: تصور عده ای این است که بازی ها در شرایطی برگزار می شود که پروتکل های بهداشتی از سوی باشگاه ها رعایت خواهد شد و بدین ترتیب هیچ مشکلی به وجود نمی آید اما من اطمینان دارم که باشگاه ها فقط یکی دو هفته این پروتکل ها را رعایت می کنند و بعد از دو هفته مطمئن باشید که مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد. شما فقط به لیگ برتر نگاه نکنید. در لیگ های پایین تر اطمینان دارم در نبود نظارت های جدی پروتکل ها رعایت نخواهد شد و متاسفانه ما عادت داریم که دست به مقایسه های اشتباه بزنیم و خودمان را با بعضی از کشورهای اروپایی مثل آلمان مقایسه کنیم. می گویند آلمان و برخی دیگر از کشورها هم فوتبال شان را شروع کرده اند اما این را نمی گویند که ما ابدا امکاناتی در سطح این کشورها را در فوتبال مان نداریم.
اقبالی همچنین درباره وضعیت تیم های لیگ برتری نیز معتقد است هیچ یک از این تیم ها در شرایط خوبی به سر نمی برند. او می گوید: تیم ها از شرایط بازی و تمرین دور شده اند. شروع دوباره لیگ یعنی بالا بردن احتمال آسیب دیدگی بازیکنانی که برای تیم های شان اهمیت زیادی دارند. در همین تمرینات پیش از شروع دوباره لیگ هم دیدید که بعضی تیم ها بازیکنان خودشان را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند. البته مصدومیت همیشه در فوتبال هست اما بحث من در مورد کرونا است و معتقدم نباید به خاطر منافع یک عده ای جان بقیه بقیه افراد را به خطر بیندازیم.
این مربی فوتبال درباره احتمال قهرمانی پرسپولیس هم اینگونه اظهار نظر می کند: به احتمال زیاد پرسپولیسی ها قهرمان لیگ خواهند بود. حتی اگر لیگ هم شروع نمی شد به طور طبیعی و طبق الگوهایی که در برخی کشورها دیدیم می بایست جام قهرمانی را به پرسپولیس می دادند اما خب آنها اصرار دارند که حتما بازی ها برگزار شود.
اما تعطیلی لیگ برای مدتی طولانی راه حلی اصولی خواهد بود؟ اقبالی در پاسخ به این سوال می گوید: مگر ما فوتبال داریم که بخواهیم نگران چیزی باشیم. مگر ما باشگاه های حرفه ای داریم که بخواهیم به هر قیمتی لیگ را شروع کنیم. تیم ملی ما در چه وضعی است؟ ما در فوتبال چه کرده ایم و چه چیزی ارائه داده ایم که می خواهیم حتما به هر قیمتی شده به جام جهانی برویم؟ اصلا به جام جهانی نرویم. باور کنید مردم هم دیگر این فوتبال را دوست ندارند. دولت تا جایی که می توانست در این فوتبال دست به انتصاب زد و اجازه نداد که متخصصان وارد این فوتبال شوند. فدراسیون فوتبال ما الان چه وضعی دارد؟ آیا طی این سال ها جز دروغ چیز دیگری از این مدیران شنیده ایم؟ هیات رئیسه فدراسیون فوتبال را آدم هایی تشکیل داده اند که نسبتی با فوتبال ندارند و به طور کلی دولت تا جایی که می توانست به فوتبال نگاهی سیاسی داشت. با همه اینها باز هم اصرار داریم که هر طور شده این فوتبال را حفظ کنیم؟ به نظر من برای ایجاد تغییرات اساسی می بایست فوتبال مورد پاکسازی قرار بگیرد و این آدم های غیرمتخصص که عمدتا سیاسی هم هستند از فوتبال بروند.
وی ادامه می دهد: آقای کفاشیان به دلایلی 5 سال از فعالیت در فوتبال محروم می شود بعد این 5 سال به یک سال تبدیل می شود و حالا به عنوان نایب رییس فدراسیون فوتبال دوباره در فدراسیون مشغول می شود. این مسایل است که باعث شده مردم از این فوتبال دلسرد شوند. در چنین شرایطی جالب است که وزیر ورزش هم خودش را کنار کشیده تا با تایید اساسنامه آب ها از آسیاب بیفتد. اما آیا واقعا آقایان دیگر کاری با فوتبال ندارند؟ به نظرم در فوتبال ایران آنارشی حاکم است و عواملی که تا امروز در راس کار قرار گرفته اند امتحان خودشان را به بدترین شکل ممکن پس دادند.
اقبالی در پایان تاکید کرد: به نظرم باید برای فوتبال ایران فکری اساسی کرد. مجمع فدراسیون فوتبال باید در راس تصمیم گیری ها قرار بگیرد و اجازه ندهد که این فوتبال بیش از این با نگاه های سیاسی آسیب ببیند. فوتبال باید توسط آدم های فوتبالی اداره شود و یک بار برای همیشه باید به حاکمیت سیاسیون در فوتبال پایان داد. این تنها راه حل برون رفت از بحرانی است که امروز فوتبال ما دچار آن شده است. در غیر این صورت این فوتبال چیزی نیست که بخواهیم حتی 5 دقیقه درباره اش صحبت کنیم و حوصله خودمان را سر ببریم.