علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا در کشور ،ما زیرساختهای آموزش فنی و حرفهای را در بستر فضای مجازی داشتیم، اما کرونا نمایان کننده بخشی از ضعفها و الزامات ما در این حوزه بود.
او با بیان اینکه چه کرونا باشد چه نباشد باید بپذیریم 85 درصد از جامعه ما با وسیله هوشمند در ارتباط است و جامعه جلوتر از ما حرکت میکند، گفت: زیر ساختهای آموزش مجازی باید توسعه یابد و تقویت شود.
اوسط هاشمی افزود: 30 درصد آموزشهای سازمان مجازی، تئوری و قابلیت عملیاتی شدن را دارد و 70 درصد آن منوط به حضور در کارگاه است که کارآموز بتواند با محیط کارگاه آشنا شود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با بیان اینکه ما درحال حاضر به آموزشهای دوگانه روی آورده ایم که این یک فرصت طلایی است، گفت: اگر قانون الزام فراگیری مهارت را در کشور نهادینه کنیم با آموزشهای دوگانه میتوانیم تضمین کننده نیروی ماهر تمام مشاغل کشور باشیم.
اوسط هاشمی گفت: آموزشهای دوگانه به این معنی است که کارآموز یک بخش از آموزشهای تئوری را در مرکز آموزشی ما میبیند و ادامه مهارت آموزی را در کارگاه دریافت میکند، گفت: این کارگاه همان کارگاهی است که از ما سفارش نیروی کار داشته است، همچنین در این شرایط کارآموز با محیط کار کارگاهی آشنا میشود، با وسایل استقرار یافته در کارگاه کار میکند و بعد از ارزیابی و سنجش مهارت با تأیید کارفرما به استخدام آن شرکت درمی آید.
بیشتربخوانید