وبلاگ مشرق

آدرس چاشنی‌های انفجار یک جنگ در جیب تاجزاده/ طنّازی یک سلبریتی در "جشن روحانی"!

وزارت کشور دولت اعتدال در جریان انتخابات مجلس یازدهم و ایضا در قبال انتخابات آینده نشان داده است که متوجه پروژه "تحریم انتخابات از سوی اصلاح‌طلبان" نیست.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز 07:30 با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.  

*** 

"سوت‌زنی" وزارت کشور در پروژه تحریم انتخابات!

علی‌محمد حاضری، از فعالان اصلاح‌طلب در نامه‌ای خطاب به معاون سیاسی وزیر کشور که کانال تلگرامی امتداد آنرا منتشر کرد، با اشاره به دیدار این مقام با نمایندگان احزاب پیرامون انتخابات 1400، نوشته است:

"از اینکه در احصاء و برشمردن عوامل موًثر در کاهش مشارکت مردم، از اصلی ترین و کلیدی ترین عامل که اعمال سلیقه ای و تنگ نظرانه نظارت استصوابی و حذف بسیاری از کاندیداهای مورد نظر احزاب و اقشار مختلف مردم بود و از آن بالاتر، روندها و اقداماتی که به تصور و تلقی بی اعتباری و فقدان اثر بخشی نهادهای انتخابی در سرنوشت کشور انجامیده است تغافل و بی اعتنایی عامدانه داشتید متاسف شدم و آن را در شان یک جامعه شناس فارغ التحصیل دانشگاه معتبر کشور یعنی دانشگاه تربیت مدرس که اکنون فرصت آنرا یافته است در سمت معاونت سیاسی وزارت کشور و ریاست ستاد انتخابات، تدبیر نموده و مواضع عالمانه و درخور این جایگاه والا را نشان دهد نیافتم، البته محذورات این سمت های سیاسی و انتظارات و فشارهای متصور که توجیه کننده این تغافل‌هاست را به خوبی می شناسم اما تعهد علمی و وارستگی شما را فراتر این ضرورت ها می دانم! "

*این قبیل فرافکنی‌ها و عملیات‌های فریب اعضای ستاد اصلاحات در حالی است که نظارت استصوابی شورای نگهبان در دوره‌های قبلی انتخابات که حتی گاهی با مشارکت بیش از 80 درصدی مردم مواجه بود نیز وجود داشته است.

پس چرا میزان مشارکت در آن انتخابات‌ها کم نبود!؟

پاسخ در علت همان فرافکنی‌هاست!

اصلاح‌طلبان قصد دارند با این رفتارها، علت‌العلل کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات مجلس یازدهم که همان "تحریم انتخابات از سوی اصلاح‌طلبان" بود را بپوشانند تا کسی متوجه این شرارت سیاسی و خروج آشکار جریان چپ از دموکراسی نشود.

چه اینکه اگر توجه عمومی جامعه به این خروج اصلاح‌طلبان از دموکراسی معطوف شود؛ چپ‌های ستادی بر منابر کشور محاکمه خواهند شد و جریان اصلاحات نیز مجبور به تغییر ماهیت خواهد شد.

در همه حکومت‌های جهان این یک نکته پذیرفته شده است که تشویق مردم به عدم حضور در انتخابات با رفتارهایی مثل رأی ندادن یا عدم معرفی کاندیدا از سوی رجال سیاسی (که جریان اصلاحات بصورت رسمی و غیر رسمی مرتکب هر دو رفتار شد) موجب کاهش مشارکت مردم می‌شود و از همین روست که با مرتکبان چنین رفتاری بعنوان خائن برخورد می‌شود.

اما اصلاح‌طلبان با عملیات‌های فریبی که از قبل از انتخابات مجلس یازدهم انجام دادند [1] و با نامه‌هایی مثل آنچه که از حاضری در بالا خواندیم؛ قصد استتار این معنای مهم را در ذهن مردم و خواص کشور دارند.

به تازگی و قبل از حاضری، مصطفی درایتی نیز در اظهاراتی عجیب گفته بود: مردم احساس می‌کنند کم‌کم انتخابات تغییر وضعیت داده به همین دلیل این ذهنیت را دارند که صندوق رای دیگر به نفع مردم نیست! [2]

موسوی خوئینی‌ها هم اخیراً در یک بیانیه بصورت کاملا زیر پوستی و در لفافه؛ اصلاح‌طلبان را به تکرار رفتار تحریمی خود در انتخابات 1400 تشویق کرده است. [3]

این نکته بدیهیست که انتخابات 1400 نیز همانند انتخابات مجلس یازدهم، در صورت رعایت مُرّ قانون با هر میزان مشارکتی برگزار خواهد شد اما عدم رصد درست رفتار اصلاح‌طلبان نیز از جانب خواص کشور، مشکلاتی را گریبانگیر امنیت و سیاست کشور خواهد کرد.

نکته جالب آنجاست که وزارت کشور دولت آقای روحانی گویا نه در انتخابات مجلس یازدهم و نه در قبال انتخابات 1400 متوجه رفتار خائنانه "تحریم انتخابات" نیست!

اینکه این متوجه نبودن عمدی است یا سهوی!؟ تأملات بسیاری را سبب می‌شود...

***

آدرس چاشنی‌های انفجار یک جنگ در جیب تاجزاده

مصطفی تاجزاده، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه 88، در بخشی از مصاحبه با شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی، در چند مقطع از مصاحبه به بهانه مشکلات اقتصادی بر شورش و بلوای مردم تأکید کرده است!

او در بخشی از این مصاحبه می‌گوید: پیام ما به مسئولان ذیربط این است که اگر با روش‌هایی درصدد حذف اصلاح‌طلبان هستید، دست‌کم خودتان اصلاحات لازم را انجام دهید. یعنی حساب اصلاحات را از اصلاح‌طلبان جدا کنید چون اگر اصلاحات فوری و ساختاری انجام ندهید، کشور به سمت هرج و مرج و یا خدای نکرده به طرف جنگ کشیده می‌شود.

تاجزاده همچنین در پاسخ به این سؤال که "به‌نظر می‌رسـد جـــامعه بیش از همه مواردی که ذکر کردید از وضعیت اقتصادی نگران و ناراضی است. " اظهار می‌کند:

"موافقم. به‌همین دلیل اشاره کردم که ممکن است جامعه به‌خاطر تنگناهای اقتصادی به مرحله انفجار برسد. ولی اگر مردم احساس کنند چشم‌انداز امیدبخشی وجود دارد، اعتراض رادیکال نخــــواهند کرد. یکی از مهمترین راه‌هـــای جلب اعتماد و رضایت و مشارکت مردم برپایی انتخابات رقابتی و آزاد است. براین اساس باید هرچه سریعتر اعلام شود هر شخص واجد ‌شرایطی می‌تواند کاندیدای ریاست‌جمهوری شود تا مردم به هر نامزدی که دوست دارند رای دهند و وی با دست باز به وضع اقتصادی کشور سر و سامان دهد. در آن صورت نگرانی مردم منتفی می‌شود، چراکه احساس می‌کنند شخصیت و احترام پیدا کرده‌اند و از جمله می‌توانند هر کاندیدایی را که می‌پسندند، برگزینند. در این حالت به او مهلت خواهند داد به اقتصاد کشور سامان دهد. اگر انتخابات 1400 مانند مجلس یازدهم برگزار شود و تنها اصولگرایان کاندیدا شوند، جامعه به بن‌بست می‌رسد، چراکه مردم احساس می‌کنند حرف آنها شنیده نمی‌شود و به احتمال زیاد با صندوق رای قهر می‌کنند و ممکن است درصدد برآیند با یک روش دیگر صدای خود را به گوش مسئولان برسانند. "

این فعال اصلاح‌طلب در قسمت دیگری از مصاحبه مطوّل خود همچنین تصریح کرده است که امثال او قصدی برای دعوت کردن مردم به حضور در انتخابات ندارند! [4]

*قبل از تاجزاده، سعید حجاریان نیز در اظهاراتی تأکید کرده بود که: "ممکن است در بزنگاه انتخابات برخی هرج‌ومرج‌های بخشی و منطقه‌ای پدید آید. مانند انباشت مطالبات معوق دی‌ماه 1396 یا آنچه در آبان‌ماه 1398 رخ داد. "[5]

در کنار این دو نفر، موسوی خوئینی‌ها هم اخیراً در یک بیانیه بصورت تلویحی اصلاح‌طلبان را به تکرار رفتار شریرانه "تحریم انتخابات" تشویق کرده است. [6]

همانطور که واضح است این افراد صراحتاً و بی هیچ خجالتی به تکرار رفتار خود مبنی بر "تحریم انتخابات مجلس یازدهم" و در ادامه ایجاد تکرار آبان 98 یا همان "فتنه اقتصادی" می‌اندیشند.

و اینکه چرا به این حد از جسارت رسیده‌اند نیز به این دلیل است که حرکت آنها آنطور که باید در منابر کشور تقبیح نمی‌شود و خواص درباره این روندهای خطرناک چیزی به مردم نمی‌گویند.

دقت شود که در سخنان تاجزاده یا حجاریان یا موسوی‌خوئینی‌ها هیچ اثری از این نیست که "اعتراض خیابانی بد است، صندوق رأی یک راه حل است، در هر شرایطی نباید ناامید شد و ما با معرفی روحانی به مردم اشتباه کردیم و شرایط موجود حاصل عملکرد بد ماست"!

بله! آنها از بیان این حرف‌ها طفره می‌روند چون اظهارات آنها در واقع یک نوع فرماندهی و کنترل از راه دور آشوب است و مزاجی تشویق‌آمیز برای شورش و بلوا دارد.

و بدیهیست که در چنین فرمولی هرگز کسی از اصلاح‌طلبان که مدعای دموکراسی را داشتند نخواهد شنید که صندوق رأی یعنی راه حل مشکلات موجود.

***

طنّازی یک سلبریتی در "جشن روحانی"!

"محسن تنابنده"، از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان به تازگی در یک استوری در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"شنبه: دلار 26500 تومان

یکشنبه: جشن روحانی

دوشنبه: دلار 27000 تومان

سه‌شنبه: دلار 27500 تومان

چهارشنبه: دلار 28000 تومان

پنجشنبه: دلار 29000 تومان"

*البته انتظار این بود که محسن تنابنده تصویر شعار خود مبنی بر "تا 1400 با روحانی" را هم به فهرست بالا اضافه می‌کرد تا طنز تلخ این رفتار او بیشتر شود!

اینکه بانیان وضع موجود و کسانی که رئیس‌جمهور روحانی را در دامن رأی مردم گذاشتند؛ امروز به جای عذرخواهی و اشاره به مثبتات رقیب؛ چنین رفتارهای سخیفی را از خود بروز می‌دهند بسی مایه تأسف و شرمساری است.

خاصّه اینکه رفتار درست اینان در موقعیت موجود می‌توانست تا میزان زیادی موجب شناخته شدن اشتباهات خطرناک و مایه استشفای خاطر مردم شود.

در کنار تنابنده، ‌ سعید حجاریان نیز که او هم از بانیان وضع موجود است در واکنش به بروز برخی مشکلات در کشور؛ به جای عذرخواهی و اشاره به مثبتات رقیب، اخیراً مشغول طنّازی و ریشخند کردن ساختار کشور شده است. [7]

برخی معتقدند این رفتارها با هدف آتش زدن به هیمه اعتراضات مردم و مسئولیت‌گریزی حامیان رئیس‌جمهور روحانی انجام می‌شود.

***

1_ mshrgh.ir/1035158

2_ mshrgh.ir/1122553

3_ mshrgh.ir/1121882

4_ http://www.armanmeli.ir/fa/print/main/297931

5_ mshrgh.ir/1119442

6_ mshrgh.ir/1121882

7_ mshrgh.ir/1115685

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان