ماهان شبکه ایرانیان

بهترین انیمیشن‌های دیزنی با مفاهیم بزرگسالانه

آثار دیزنی همیشه توجه نوجوانان و بزرگسالان را به خود جذب می‌کنند و هر بیننده‌ای را به حیرت وا می‌دارند. برخی از این آثار به مفاهیمی می‌پردازند که بیشتر مناسب بزرگسال‌ها هستند و در این مطلب نیز به معرفی بهترین انیمیشن‌های دیزنی با مفاهیم بزرگسالانه می‌پردازیم. همراه با ما باشید.

بهترین انیمیشن‌های دیزنی با مفاهیم بزرگسالانه

آثار دیزنی همیشه توجه نوجوانان و بزرگسالان را به خود جذب می‌کنند و هر بیننده‌ای را به حیرت وا می‌دارند. برخی از این آثار به مفاهیمی می‌پردازند که بیشتر مناسب بزرگسال‌ها هستند و در این مطلب نیز به معرفی بهترین انیمیشن‌های دیزنی با مفاهیم بزرگسالانه می‌پردازیم. همراه با ما باشید.

انیمیشن درون و بیرون

Inside Out (2015)

Inside Out (2015)

انیمیشن درون و بیرون (Inside Out) به هنگام اکران خود در سال 2015 میلادی مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و همه بیننده‎‌ها نیز از اهمیت آن می‌گفتند. گاهی اوقات بازگو کردن احساسات برای هر فردی و در هر سنی مشکل است و کارگردان پیتر داکتر (Pete Docter) به خوبی این مسئله را در این انیمیشن مورد بررسی قرار داده است. این انیمیشن،‌ بروز دادن احساسات را به بیننده‌های جوان توضیح می‌دهد اما این بزرگسالان هستند که عمق احساسی داستان را درک می‌کنند.

انیمیشن بالا

Up (2009)

Up (2009)

انیمیشن بالا (Up) محصول سال 2009 میلادی اثری دیگر از پیتر داکتر است که تمرکز بیشتری روی بیننده‌های بزرگسال‌تر دارد. در همان ابتدای انیمیشن نیز یکی از دلخراش‌ترین مونتاژها به نمایش داده می‌شود. موسیقی مایکل جاکینو (Michael Giacchino) نیز این صحنه‌ها را بسیار احساسی‌تر کرده است. این انیمیشن به خوبی توانسته است تا داستان زندگی مشترک شخصیت کارل و همسرش الی را به نمایش در بیاورد.

انیمیشن وال‌ای

Wall-E (2008)

Wall-E (2008)

انیمیشن وال‌ای (Wall-E) در ظاهر ممکن است داستان ربات کوچکی را بازگو کند که برای پیدا کردن یک ربات دختر در کهکشان سفر می‌کند اما داستان آن، لایه‌های بسیاری زیادی دارد که بیننده‌های بالغ‌تر آن را به خوبی درک می‌کنند. این انیمیشن در سال 2008 میلادی اکران شد و وابستگی بشر به تکنولوژی را پیش‌بینی کرده بود. انیمیشن «وال‌ای» در آن زمان موفق شد جایزه بهترین انیمیشن سینمایی اسکار را بدست بیاورد. داستان‌سرایی و ارتباط احساسی فیلم همچنین سبب شده بود تا این فیلم نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم سال نیز باشد.

انیمیشن مری پاپینز

Mary Poppins (1964)

Mary Poppins (1964)

در سال 1964 میلادی انیمیشن مری پاپینز (Mary Poppins) یکی از اولین فیلم‌هایی بود که لایو اکشن را با انیمیشن ترکیب کرده بود. جولی اندروز (Julie Andrews) موفق شده است تا شخصیت مری پاپینز را به خوبی به تصویر بکشد. این انیمیشن بیشتر بر محوریت شخصیت جرج بنکس پدر خانواده است که حرص زیادی دارد و بیشتر وقت خود را صرف کارش در بانک می‌کند. بینندگان بزرگسال این موضوع به خوبی درک می‌کنند.

انیمیشن بامبی

Bambi (1942)

Bambi (1942)

انیمیشن بامبی (Bambi) همیشه به عنوان اثری با موضوعات بزرگسالانه احساس می‌شد و این موضوع در صحنه آغازین فیلم نیز نمایان‌تر است. بامبی در همان ابتدای فیلم مادرش را از دست می‌دهد که توسط یک مرد شکار می‌شود. بامبی پا به فرار می‌گذارد و حالا باید راه خود را در میان جنگل پیدا کند. او در راه خود با دوستان مختلفی آشنا می‌شود و سفری خودشناسی را شروع می‌کند. برای بیننده‌های جوان، تماشای مرگ یک مادر و همچنین صحنه شکار شدن یک حیوان ممکن است ناخوشایند باشند.

انیمیشن تارزان

Tarzan (1999)

Tarzan (1999)

انیمیشن تارزان (Tarzan) محصول سال 1999 میلادی است و جدای از موسیقی خارق‌العاده‌اش که توسط فیل کالینز خلق شده، داستان و موضوعاتی بزرگسالانه دارد. این انیمیشن داستان تارزان را دنبال می‌کند که به همراه گوریل‌ها در جنگل بزرگ می‌شود و ادامه انیمیشن نیز موضوعاتی بزرگسالانه در مورد خانواده و پیدا کردن عشق را به نمایش در می‌آورد.

انیمیشن روباه و سگ شکاری

The Fox and the Hound (1981)

The Fox and the Hound (1981)

انیمیشن روباه و سگ شکاری (The Fox and the Hound) در سال 1981 میلادی روی پرده سینماها اکران شد و همانند دیگر آثار دیزنی مورد استقبال قرار نگرفته بود. دلیل آن نیز احتمالا داستان بزرگسالانه و اندوهگین آن در مورد از دست دادن یک دوستی خاص باشد. این انیمیشن داستان یک روباه و سگ را دنبال می‌کند که در کنار یکدیگر بزرگ می‌شوند؛ آن‌ها رفیق یکدیگر هستند و حالا که بزرگ شده‌اند،‌ دوستی‌شان به آزمایش گذاشته می‌شود. بچه‌ها نمی‌توانند درک کنند که چرا آن‌ها نمی‌توانند دوست یکدیگر باقی بمانند اما بزرگسالان به خوبی وظیفه این سگ شکارچی نسبت به نژاد و مردمش را درک می‌کنند.

انیمیشن پوکاهانتس

Pocahontas (1995)

Pocahontas (1995)

انیمیشن پوکاهانتس (Pocahontas) در سال 1995 میلادی روی پرده سینماها اکران شده بود که داستان اولین کاراکتر بومی و زن آمریکایی دیزنی را به نمایش در می‌آورد. این انیمیشن به تاریخچه این مردم بومی می‌پردازد و از همین رو ممکن است درک آن برای برخی از کودکان دشوار باشد. این انیمیشن داستان عاشقانه این زن با کاپیتان جان اسمیت را روایت می‌کند و بیننده‌های بزرگسال این انیمیشن به خوبی می‌توانند کشمکش بین این دو شخصیت را درک کنند.

انیمیشن در جستجوی نمو

Finding Nemo (2003)

Finding Nemo (2003)

انیمیشن در جستجوی نمو (Finding Nemo) در سال 2003 میلادی روی پرده سینماها اکران شد و داستان آن، به خصوص ابتدای آن برای بزرگسالان قابل درک‌تر است. این انیمیشن داستان زوجی را بازگو می‌کند که به خانه جدید خود می‌آیند و به دنبال بزرگ کردن 400 تخم خود هستند اما با حمله یک ماهی باراکودا، تنها یک تخم آن‌ها باقی می‌ماند و حالا آن‌ها نسبت به پسر خود به نام نمو بسیار محافظه‌کارانه رفتار می‌کنند.

انیمیشن گوژپشت نتردام

The Hunchback of Notre Dame (1996)

The Hunchback of Notre Dame (1996)

انیمیشن گوژپشت نتردام (The Hunchback of Notre Dame) محصول سال 1996 میلادی است و از جمله آثار برجسته دیزنی به شمار می‌رود که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این انیمیشن پیامی بسیار شگفت‌انگیز از دوست‌داشتن و پذیرفتن شخصیت خود را به بیننده منتقل می‌کند. برخی از بزرگسال‌ها ممکن است همانند شخصیت اصلی این انیمیشن، احساس کنند که کمتر به آن‌ها بها داده می‌شود و از همین رو، به خوبی توانستند تا با این انیمیشن ارتباط برقرار کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان