در هفتهای که گذشت شاخص کل بورس با کاهش 1٫3 درصدی به تراز یک میلیون و 513 هزار و 717 واحدی رسید. شاخص کل هموزن نیز با کاهش 0.19 درصدی به ارتفاع 421 هزار و 481 واحدی رسید و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش 1.25 درصدی در ارتفاع 20 هزار و 411 واحد قرار گرفت.
در 5 روز معاملاتی هفتهای که گذشت، بحث کاهش نرخ دلار و اخبار ضد و نقیضی که درباره توافق روانه بورس شد بر روند بازار تاثیر گذاشت که باعث شد به طور میانگین روزانه شاهد خروج پول حقیقی به میزان 376 میلیارد تومان باشیم. به طور کلی در هفته گذشته حدود هزار و 882 میلیارد تومان از بازار سرمایه توسط حقیقیها خارج شد.
در هفتهای که گذشت شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش 11.55 درصد، خرده فروشی 11.54 درصد و صنعت خودرو 5.85 درصد نسبت به سایر صنایع بورس بیشترین رشد را داشتند. عامل تاثیرگذار بر این صنایع اخبار مربوط به توافق بود که میتوانست به طور مستقیم بر روی صنعت حمل و نقل تاثیرگذار باشد. از طرفی دیگر بیشترین افت را نیز در صنعت اطلاعات و ارتباطات به میزان 8.02 درصد و صنعت سیمان به میزان 6.23 درصد شاهد بودیم.
بورس نزولی میشود؟
ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه درباره تحلیل شرایط بازار میگوید: بورس در هفته آینده روند متعادلی خواهد داشت. همچنین معاملات شنبه بازار سرمایه تحت تاثیر مذاکرات برجامی برای گروههای ریالی خواهد بود. اخبار خوش برجام نتوانست موجب رشد گروههای ریالی شود، شکست مذاکرات نیز نمیتواند افت شدید این گروهها را در پی داشته باشد.
او توضیح میدهد: در بازار سرمایه نشانههای رکود وجود دارد. قیمتهای سهامی ریزش زیادی داشته و نمیتواند بیش از ارزش ذاتی خود پایین بیایید، از سوی دیگر توان رشد ندارد و به نوعی وضعیت بازار سهام در حالت ابهام است.
223227