ماهان شبکه ایرانیان

نقد عجیب دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ؛ سریال‌های نمایش خانگی زوال خانواده را درپی‌دارند

عبدالحسین خسروپناه شورای عالی انقلاب فرهنگی ، در بسیاری از سریال‌های نمایش خانگی با موضوعاتی مواجه هستیم که به زوال خانواده منجر می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید براینکه سند حکمرانی هنرهای نمایشی کشور در دست تدوین است، گفت: مهمترین خط قرمز هنرهای نمایشی باید خانواده باشد که این موضوع در بسیاری از آثار نمایشی دیده نمی‌شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در دیدار با اهالی هنر و تئاتر کشور با تأکید بر اینکه سند حکمرانی هنرهای نمایشی کشور در دست تدوین است، گفت: مهمترین خط قرمز هنرهای نمایشی باید خانواده باشد که این موضوع متأسفانه در بسیاری از آثار نمایشی دیده نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در بسیاری از سریال‌های خانگی با موضوعاتی مواجه هستیم که به زوال خانواده منجر می‌شود گفت: بسیاری از هنرها مانند خوشنویسی، موسیقی و هنر نمایش، یک هنر اسلامی و ایرانی است و برخلاف برخی از هنرها، وارداتی نیست. هنرهای نمایشی نیز ترکیبی از مجموع هنرهای ادبیات، موسیقی و دیگر موضوعات است که بسیاری از این هنرها یک هویت ایرانی و اسلامی دارند، اگر چه آنچه که هم اکنون به‌عنوان تئاتر شناخته می‌شود، شاید وارداتی باشد، اما هنرهای نمایشی با فرهنگ ایرانی اسلامی عجین است و ریشه در فرهنگ خود ما دارد و این موضوعی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در هنرهای نمایشی، این فرهنگ باید مورد توجه قرار گیرد، اما اکنون با آثاری در حوزه‌های نمایشی مانند تئاتر مواجه هستیم که بیننده، بعد از دیدن نمایش، به‌سمت پوچ‌گرایی سوق داده می‌شود یا متأسفانه برخی ازسریال های شبکه نمایش‌ خانگی ترویج نابودی خانواده را نمایش می‌دهند.

تأکید بر حضور هنرمندان در تدوین سند ملی حکمرانی هنرهای نمایشی

خسروپناه که در جمع اساتید تئاتر کشور صحبت می‌کرد، افزود: هنر اصول خود را دارد و نمی‌توان این اصول را نادیده گرفت، به همین دلیل هم در تدوین سند حکمرانی هنرهای نمایشی، باید دیدگاه اساتید این رشته دریافت شود تا در تدوین این سند از این دیدگاه‌ها استفاده شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هم اکنون برخی از مراکز آموزش عالی، به دلایلی، بدون مصاحبه تخصصی و آزمون اقدام به جذب دانشجو در رشته‌های هنری می‌کنند، بی آنکه توانمندی و قابلیت‌های این فرد در رشته‌های هنری بررسی شود که این موضوع، به آسیب در حوزه هنر منجر می‌شود. البته برای حل مشکلات حوزه هنرهای نمایشی یک راهکار می‌توان ارائه داد و آن تدوین سند حکمرانی هنرهای نمایشی است. بارها گفته شده که حکومت‌داری با حکمرانی متفاوت است که باید دقت شود.

وی ادامه داد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجموعه قطعات ناموزونی در قالب مصوبات مرتبط با هنرهای نمایشی داریم که این اجزاء، باید در قالب یک سند حکمرانی هنرهای نمایشی که شامل همه موضوعات مرتبط و اجزاء به هم پیوسته باشد در قالب سند حکمرانی هنرهای نمایشی تدوین شود که مثلا در این سند، ایجاد سازمان هنرهای نمایشی، زیرساخت‌های مورد نیاز، موضوع محتوا، ظرفیت‌های آموزش عالی و حتی مواردی مانند بیمه و درآمد نیز لحاظ شود. وثاقت و وزانت هنر و دوری هنر از عوام‌زدگی نیز از موضوعات دیگری است که می تواند در این سند، در نظرگرفته شود.

در ادامه این جلسه مدیرعامل خانه تئاتر و برخی هنرمندان تئاتر کشور به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی