ماهان شبکه ایرانیان

چند توصیه مهم درباره بهداشت بارداری

متخصصان سلامت، مراقبتِ موثر در طول بارداری و زایمان را به عنوان یک «عامل پیشگیری حیاتی» توصیف می‌کنند.

چند توصیه مهم درباره بهداشت بارداری

 بر اساس داده‌های مطالعه‌ای تازه که در نشریه تخصصی The Lancet Global Health منتشر شد، حداقل 40 میلیون زن در نقاط مختلف جهان سالانه یک مشکل سلامتی بلندمدت مرتبط با زایمان را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه توجه‌ها را به پیامدهای طولانی مدت مشکلات احتمالی پس از زایمان جلب کرده است زیرا بیشتر این مشکلات ممکن است برای ماه ها یا حتی سال ها پس از زایمان ادامه یابند.

این مطالعه با تاکید بر ضرورت شناسایی خطرات و جلوگیری از عوارضی که می تواند منجر به مشکلات سلامتی پایدار شود، مراقبت موثر در طول بارداری و زایمان را به عنوان یک «عامل پیشگیری حیاتی» توصیف کرده است.

«پاسکال آلوتی»، مدیر تحقیقات و سلامت تولیدمثل و باروری در سازمان جهانی بهداشت (WHO) در این باره گفت: بسیاری از مشکلات پس از زایمان باعث رنج قابل توجهی در زندگی روزمره زنان مدت‌ها پس از تولد نوزاد می‌شوند، چه از نظر عاطفی و چه از نظر جسمی و با این حال تا حد زیادی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گزارش نمی‌شوند.

 
 

بر اساس این مطالعه، یک سیستم سلامت چند رشته‌ای نه تنها خدمات زایمان با کیفیت و خوبی را ارائه می‌کند، بلکه از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند و تأثیر نابرابری‌های گسترده‌تر را کاهش می‌دهد و برای حمایت از آسیب‌پذیرترین زنان و دختران در دنیا مورد نیاز است.

در زمان بارداری، ممکن است زنان ترکیبی از احساسات و حالات مختلف از جمله افسردگی و اضطراب را تجربه کنند.

متخصصان توصیه می‌کنند که برای مراقبت از سلامتی مادر و کودک، زنان باردار می‌بایست غذاهای مغذی مصرف کنند، ورزش کنند، خوب بخوابند و ویتامین های دوران بارداری خود را مصرف کنند.

نوسانات خلقی در دوران بارداری طبیعی است. با این حال اگر دائماً عصبی یا افسرده هستید، این حالت می‌تواند نگران‌کننده باشد.

به گفته متخصصان، افسردگی و اضطراب دو اختلال شایع در زمان بارداری هستند.

افسردگی عبارت است از غمگینی یا احساس ناراحتی یا تحریک پذیری که برای هفته ها یا ماه ها ادامه یابد. همچنین ممکن است فردی قبل از بارداری افسردگی داشته باشد اما این حالت به دلایل مختلفی در دوران بارداری تشدید شود.

اضطراب نیز احساس نگرانی یا ترس از اتفاقاتی است که ممکن است رخ دهند. بسیاری از عوامل می توانند در دوران بارداری زنان را تحت فشار قرار دهند. ممکن است نگران این باشید که پدر و مادر خوبی نخواهید بود یا اینکه نمی توانید از پس مسائل مرتبط با نگهداری یک نوزاد برآیید.

بیشتربخوانید:

خود مراقبتی در ناباروری ( قسمت اول )

 

 

 

سایر مشکلات مرتبط با سلامت روان نیز که ممکن است در دوران بارداری ایجاد شود، عبارتند از:

* اختلال دوقطبی

* اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)

* حملات پانیک

* اختلال وسواس اجباری (OCD)

* اختلالات خوردن

درمان نگرانی و مشکلات مربوط به سلامت روان در دوران بارداری بسیار مهم است. فردی که افسرده و مضطرب است یا مشکل دیگری دارد، ممکن است مراقبت های پزشکی مورد نیاز خود را دریافت نکند.

مراجعه به یک روانشناس یا مشاور می‌تواند در حل مشکلات مرتبط با سلامت روان بسیارکمک کننده باشد و به بهبود وضعیت سلامت و کیفیت زندگی مادر و کودک در سال‌های بعد بیانجامد.

بیشتر بخوانید:

عوارض جبران‌ناپذیر سزارین بر کودکان چیست؟

همه چیز درباره بارداری خارج از رحم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی