آیفون 13 جزو آخرین نسل از گوشیهای قانونی اپل در ایران است که با موفقیت از خان رجیستری عبور کرده است. تقریبا سه سال از عرضه آیفون 13 به بازار میگذرد و با همه شایستگیها میتوانیم آن را بهخاطر چیزهایی مثل تراشه A15 Bionic یک گوشی از ردهخارج بدانیم.
به گزارش فرارو؛ قیمت آیفون 13 معمولی بعد سه سال از ورود به بازار، الان توسط فروشندههای موبایل حداقل 48 میلیون اعلام میشود و برای خرید آیفون 13 نسخه 256 گیگ باید تا 65 میلیون کنار گذاشت. طرفداران متعصب آیفون احتمالا مشکلی با پرداخت چنین پولی برای آیفون 13 ندارند، اما در همین بازه قیمت پرچمداران سامسونگ، شیائومی و حتی هواوی در یکسری از آیتمها بهراحتی مچ آیفون 13 را میخوابانند.
گلکسی S24 اولترا؛ حداقل 62 میلیون
به گزارش فرارو، گلکسی S24 اولترا در یکسری از آیتمها چیزی از آیفون 13 قدیمی کم ندارد. احتمالا تا الان ویدئوهایی از مقایسه قدرت زوم دوربین گلکسی S24 اولترا و آیفون 13 به چشمتان خورده باشد. حسگر اصلی 200 مگاپیکسل یکی از کمنقصترین دروبینها بین گوشیهای فعلی بازار است و کنار آن حسگرهای 12 مگاپیکسل اولتراواید، 10 مگاپیکسل تلهفوتو و 50 مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو ترکیب بیحرفوحدیثی را برای یک گوشی پرچمدار فراهم میکنند. بهجز این حرفها و عددها، اپلیکیشن دوربین گوشی نیز باعث میشود خیلی از ریزهکاریهای دوربین گوشی سروشکل بهتری داشته باشد و کیفیت عکسها حتی از S23 اولترا هم متفاوت باشد.
گلکسی S24 اولترا دقیقا به سبک آیفون 15 با بدنه و فریم تیتانیوم روانه بازار شد و از حیث طراحی، خیلی از طرفداران سامسونگ آن را بالاتر از S23 اولترا میبینند. نمایشگر Dynamic LTPO AMOLED 2X همان چیزی است که از یک گوشی پرچمدار انتظار داریم. تراشه اسنپدراگون هشت نسل سوم هم یک سر و گردن بالاتر از تراشه A15 Bionic قرار میگیرد. طوریکه طبق بچمارکهای معروف قدرت پردازش گلکسی S24 اولترا حدود 15 درصد بیشتر از آیفون 13 است.
شیائومی 14 اولترا؛ حداقل 65 میلیون
شیائومی 14 اولترا مثل گلکسی S24 اولترا، مچ آیفون 13 را در بخش پردازنده میخواباند. تراشه چهار نانومتری اسنپدراگون هشت نسل سوم به صورت مشترک در طراحی گلکسی S24 اولترا و شیائومی 14 اولترا استفاده شده است و از این حیث پرچمدار امسال چینیها گزینه بهتری از حیث CPU و اجرای بازی محسوب میشود.
شیائومی 14 اولترا یکی از سلاطین دوربینهای عکاسی است. دوربین اصلی 50 مگاپیکسل شیائومی 14 اولترا یکی از واقعیترین نتیجهها را حین عکاسی و ضبط فیلم ثبت میکند و نرمافزارهای مخصوص هوش مصنوعی هم برای بالا بردن کیفیت عکسهای شیائومی 14 اولترا طراحی شدند.
شیائومی 14 اولترا در بخش صفحهنمایش از نمایشگر LTPO AMOLED سود میبرد. حداکثر روشنایی سه هزار نیت و نرخنوسازی 120 هرتز و تراکم پیکسل 552PPi ترکیبی ایدهآل برای یک گوشی پرچمدار بهحساب میآیند. حضور باتری پنج هزار و 300 میلیآمپر هم باعث میشود، شیائومی 14 اولترا در این بخش حتی از گلکسی S24 اولترا شرایط بهتری داشته باشد. فراموش نکنید شارژر 90 وات شیائومی 14 اولترا ظرف تقریبا نیمساعت ظرفیت باتری را از صفر به 100 تبدیل میکند.
شیائومی 14 اولتر با همه این تعاریف و تمجیدها، از حیث طراحی فرق زیادی با نسخه قبلی خودش ندارد و تقریبا با همان شیائومی 13 اولترا طرف هستیم.
قیمت شیائومی 14 اولترا بسته بهفضای ذخیرهسازی تا مرز 100 میلیون بالا رفته و فروشندههای موبایل قیمت شیائومی 14 اولترا نسخه یک ترابایت را دستکم 95 میلیون تومان اعلام میکنند. خرید شیائومی 14 اولترا نسخه 256 گیگ، اما حدود 65 میلیون آب میخورد.
هواوی میت 50 پرو؛ حداقل 46 میلیون
هواوی میت 50 پرو از حیث اقتصادی در قدوقواره آیفون 13 قرار میگیرد. فروشندههای موبایل قیمت هواوی میت 50 پرو را با 256 گیگ فضای ذخیرهسازی حدود 46 میلیون تومان یعنی معادل آیفون 13 نسخه 128 گیگابایت اعلام میکنند.
هواوی میت 50 پرو پرچمدار کنونی هوآوی در بازار است که البته نسبت به گلکسی S24 اولترا سامسونگ و شیائومی 14 اولترا طرفدار کمتری دارد. اتفاقی که به تحریم سالهای گذشته هواوی از سوی آمریکا بیارتباط نیست، اما شرایط برای خریداران گوشیهای هواوی نسبت به دو، سه سال گذشته فرق کرده و هزار راه فرار برای دسترسی به گوگل وجود دارد.
هواوی میت 50 پرو در همان زمان عرضه به بازار جهانی، صاحب یکی از قلدرترین دوربینها بین گوشیهای اندرویدی معرفی شد و انصافا حسگر 50 مگاپیکسل اصلی یکی از کاملترین دوربینهای عکاسی محسوب میشود. تراشه چهار نانومتری اسنپدراگون هشتپلاس نسل یک، جزو بهترین تراشههای دنیای اندروید برای یک گوشی بهحساب میآید و نمایشگر 6.7 اینچ از نوع OLED با اینکه امتیاز کمتری نسبت به شیائومی 14 اولترا و گلکسی S24 اولترا میگیرد، اما جای انتقاد زیادی در این بخش باقی نمیگذارد.