به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی 12 خرداد در گردهمایی طلاب و دانشپژوهان جامعةالزهرا(س) در سخنانی با اشاره نگاه قرآن به مقوله علم گفت: در قرآن بیش از 70 بار واژه علم و مشتقات آن آمده است اما علم مورد تاکید قرآن، علم مفید است.
وی افزود: علم مفید، علم غیر مفید و علم خنثی سه دسته علمی است که از قرآن به دست میآید که سومی نه فایده و نه ضرر دارد.
وی با اشاره به برخی تحقیقات غیر ضروری در برخی پایاننامههای حوزه و دانشگاه تصریح کرد: موضوعات زیادی وجود دارند که باید در آنها تحقیق شود اما برخی سراغ موضوعاتی میروند که یا تکراری است و یا به درد جامعه نمیخورد.
قرائتی با بیان اینکه همه ما باید علم مفید را به جامعه منتقل کنیم اظهار کرد: باید از علومی که مشکلی از جامعه و دین و دنیای مردم را حل نمیکند پرهیز کنیم زیرا علم لا ینفع که در یکی از دعاها آمده است برای همین است.
این استاد قرآن با اشاره به اهمیت تبلیغ و داشتن قرآن محوری در آن افزود: استفاده از مثال و بیان مطالب شیرین و روان و خندهدار در جلسات و کلاسها موجب جذب افرد میشود.
قرائتی بر لزوم استفاده از خنده و بیان نکات حکیمانه تاکید کرد و گفت: خنده در کنار گریه در اسلام مورد تاکید است و اسلام دین جامعی است که همه احکام در آن وجود دارد البته خنده هم باید بجا و حکیمانه باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز در ادامه با بیان اینکه طلاب باید با موضوعات مهدویت و چگونگی جذب جوانان به نماز آشنا باشند تصریح کرد: یک دوره فشرده مهدویت و شیوههای آشناسازی نسل جوان با نماز را بگذرانید تا در کار تبلیغ موفقتر باشید.
وی همچنین به موضوع بدحجابی اشاره کرد و ادامه داد: بدحجابی مضرات زیادی برای جامعه دارد از جمله اینکه مفاسد اخلاقی را زیاد و تمایل به تشکیل خانواده را کم میکند.
قرائتی از بالا رفتن سن ازدواج انتقاد کرد و ادامه داد: باید راههای ازدواج آسان رواج یابد تا جوانان به خاطر برخی مشکلات مانند مسکن و شغل مجبور نشوند آن را به تاخیر بیندازند.