تهیهکننده سریال «موسی کلیمالله (ع)» از ساخت سومین استودیوی تولید مجازی جهان و بزرگترین استودیوی آسیا برای تکنولوژی «تولید مجازی» در ایران خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمود رضوی که تهیهکنندگی سریال «موسی کلیمالله (ع)» را برعهده دارد، درباره استودیوی بزرگ این سریال نوشته است:
«نزدیک به دو سال از طرح ایده تغییر فناوری تولید سریال موسیکلیمالله (ع) از روش سنتی به «تولید مجازی» (VirtualProduction) میگذرد؛ تغییری که نیازمند جسارت و ریسکپذیری آقای ابراهیم حاتمیکیا بود، اما با تمام ریسکپذیری و جسارت ایشان، باز هم تحقق آن فقط یک رویا بود.
حالا با ذهن هنرمند و دست فن سالار ابراهیم حاتمیکیا و تمام گروه هنرمند سریال، نه تنها تکنولوژی تولید مجازی در تولید سریال موسی کلیم الله (ع) با تیمی جوان، با انگیزه، متخصص و آیندهدار محقق شده که در آینده نزدیک با اراده و پشتکار رئیس محترم صدا و سیما، آقای دکتر جبلی بزرگترین استودیوی تولید مجازی (Virtual Production) آسیا و سومین استودیوی جهان در این مرز و بوم به بهرهبرداری خواهد رسید؛ اتفاق بزرگی که تنها صدا و سیما نفع آن را نخواهد برد، بلکه این ابرپروژه فرهنگی، زیرساخت تولید در صنعت تصویر کشور را متحول خواهد کرد.
این روزها با اراده رئیس صدا و سیما و همکاری و همراهی مدیران عالی این سازمان، جمعی از جوانان متخصص این خاک در سریال عظیم موسی کلیم الله (ع) در فعالیت هنری فناورانه خود در لبه تکنولوژی صنعت تصویر جهان ایستادهاند.
اگر سالهاست در صنایع دفاعی حرفی برای گفتن داریم، امروز در تولید محتوای تولید مجازی و در آینده نه چندان دور در زیر ساخت آن شاهد اتفاقی خواهیم بود که همه اهالی صنعت تصویر کشور میتوانند در عرصه جهانی افتخار کنند که ایران در صنعت تصویر نیز حرف جدیدی برای گفتن دارد.»
به گزارش ایسنا، تکنولوژی تولید مجازی (Virtual Production) تکنیکی جدیدی است که در چندسال اخیر توسط استودیوهای بزرگ فیلمسازی بینالمللی استفاده میشود و قرار است برای اولینبار در سریال «موسی کلیمالله (ع)» بومیسازی و اجرا شود. بر اساس اخبار منتشر شده، قرار بود دکورهای و فضاهای میدانی عظیمی برای فصل اول و دوم مجموعه «موسی کلیمالله (ع)» ساخته شود که علاوه بر ساخت، نگهداری و تعمیرات آن در آینده نیز هزینه بسیار زیادی را به پروژه تحمیل میکرد که با این تکنولوژی، فقط در دو فصل نخست سریال «موسی کلیمالله (ع)»، هزینه و زمان ساخت 110 هکتار (معادل یک میلیون و 100 هزار متر مربع) دکور و فضاهای عمومی صرفهجویی میشود. همچنین هزینههای پس از تولید، یعنی نگهداری و تعمیر دکور در سالهای بعد نیز از پروژه حذف میشود.