خلال پسته یکی از مهم ترین موارد کاربردی برای دیزاین دسرها و حلوا می باشد. شما در این قسمت با طرز تهیه خلال پسته با روش های مختلف آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خلال پسته خانگی:
این پسته با یک روش آسان تهیه شده و می تواند برای تزیین روی شله زرد حلوا فرنی و انواع دسرها و بستنی ها استفاده شود. شما می توانید این خلال پسته خانگی را درون دسر شیرینی و شله زرد نیز استفاده کنید.
روش های مختلفی برای تهیه و آماده کردن این خلال ها وجود دارد. ما در این قسمت با ساده ترین و آسان ترین روش های تهیه این خلال ها شما را آشنا خواهیم کرد. طرز تهیه خلال نارنج با روش های خانگی را در لینک نیز مطالعه می کنید.
مرحله اول: پوست کندن پسته:
برای آماده کردن و تهیه این خلال نیاز به پسته تازه و مرغوب دارید. اگر پسته تازه ندارید، نگران نباشید. می توانید با پسته های موجود در آجیل فروشی ها نیز این کار را انجام دهید.

در مرحله اول اگر از پسته تازه و تر استفاده می کنید، باید پوسته رویی پسته را جدا کرده حالا پسته را دانه کنید و در ادامه پوست نازک روی پسته را بگیرید. برای این کار می توانید پسته های پاک شده را درون مقداری آب انداخته و بعد از اینکه کمی خیس شد به راحتی پوست آنها را جدا کنید.
حالا در ادامه می توانید پسته ها را از وسط نصف کرده و با چاقوی تیز آنها را به صورت خلالی برش بزنید. شما اگر دستگاه های کاربردی در این زمینه را دارید، می توانید از آنها استفاده کنید.
مرحله دوم: خشک کردن خلال ها:
بعد از اینکه پسته ها را خلال کردید درون یک سینی قرار داده و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شود. بعد از اینکه به خوبی پسته ها خشک شد، آن را درون شیشه ریخته و درب آن را ببندید. شیشه را درون یخچال و در فضای مناسب نگهداری کنید.

اگر از پسته های خشک استفاده می کنید، باید به مدت نیم تا یک ساعت پسته های دانه شده را درون آب ولرم قرار دهید. این کار موجب شده تا پسته ها نمدار و خیس شده و به راحتی بتوانید پوست آنها را جدا کنید. حالا بعد از اینکه پوست رویه پسته ها را جدا کردید، به همان روش با چاقوی تیز خلال کنید.
در قسمت بعدی خلال ها را درون سینی قرار داده و در هوای آزاد بگذارید تا به همان روش خشک شود. این پسته ها حتماً باید خشک شده تا کپک نزند و بتواند به صورت طولانی مدت از آنها استفاده کنید.
شما با همین تکنیک و همین روش می توانید خلال بادام را نیز تهیه کنید. آماده کردن انواعی از خلال ها با همین روش کار ساده ای بوده و می توانید در منزل مرغوب ترین خلال پسته و بادام را تهیه کنید. شما با این روش می توانید یک خلال سالم داشته باشید که به صورت مرغوب تهیه شده و خودتان به روش ارگانیک و سالم آن را تهیه کرده اید.