ممکن است درپوش رژ لب مایع را کاملا نبسته و حالا با رژ لب خشک شده مواجه شده باشید. در این مطلب قصد داریم شما را با چندین روش برای احیای رژ لب مایع خشک شده را آشنا نماییم. با ما همراه باشید.

روش احیای رژ لب مایع خشک شده
رژ لب مایع به دلیل رطوبت رسانی بالا و عدم خشک کردن پوست لب بسیار پرطرفدار هستند. اما گاهی ممکن است زودتر از زمان مدنظر مایع داخل آن ها خشک شود یا سهوا درب رژ را کاملا نبسته باشید و اکنون با رژ لب مایع خشک شده روبرو شده اید.
نگران نباشید برای احیای رژ لب مایع خشک شده روش هایی وجود دارد که در ادامه مطلب به آن ها اشاره می شود. همچنین می توانید از مقالات قبلی در مورد آرایش با رژ لب و افزایش ماندگاری رژ لب هم بازدید نمایید.

علت اصلی خشک شدن رژ لب مایع چیست؟
قبل از این که به روش های احیای رژ لب مایع بپردازیم. لازم است در مورد علت خشک شدن این محصولات صحبت نماییم. در حقیقت دلیل اصلی این مسئله عدم بسته شدن کامل درب محصول و نفوذ هوا به داخل آن می باشد.
دلیل خشک شدن رژ لب مایع مات می تواند به وجود رنگدانه های زیاد و موم در آن مربوط باشد. گاهی هم وجود الکل در این محصولات سبب خشک شدن سریع آن ها می گردد. از این رو توصیه می شود همواره محصولات باکیفیت و اورجینال آرایشی بهداشتی را تهیه کنید.

چگونه رژ لب مایع خشک شده را احیا کنیم؟
می توانید از روش های زیر برای احیای رژ لب مایع خشک شده استفاده کنید:
باد گرم سشوار روش خوبی است.
باد گرم سشوار می تواند سبب نرم شدن محتویات رژ لب مایع خشک شده شود تا دوباره از آن استفاده کنید. کافی است انتهای رژ را به مدت 3-5 دقیقه در معرض باد گرم سشوار قرار داده و بعد از گرم شدن از آن استفاده کنید.

از آب جوش کمک بگیرید.
ساده ترین راه حل برای این کار قرار دادن رژ لب درون یک لیوان آب جوش به مدت 10-15 دقیقه می باشد. دقت کنید در این روش نباید درپوش محصول داخل لیوان قرار گیرد زیرا ممکن است آب جوش وارد رژ لب شود. گذاشتن رژ لب مایع خشک شده در آب جوش کمک می کند مایع داخل محفظه دوباره نرم شده و مانند روز اول بتوانید از آن استفاده کنید.

قطره استریل چشمی استفاده کنید.
قطره چشم یکی از محصولات کاربردی برای احیای ریمل و خط چشم خشک شده است. می توانید برای بازیابی رژ لب مایع نیز از آن استفاده کنید. این قطره ها به علت داشتن ترکیباتی شامل گلیسیرین و روغن های معدنی می توانند مایع داخل رژ لب را رقیق کنند.
بدین منظور دو یا سه قطره از آن را درون محفظه رژ لب بریزید و خوب تکان دهید. بعد از گذشت 15 -20 دقیقه رژ لب به حالت اولیه بر می گردد و دوباره قابل استفاده می شود. این کار سبب افزایش ماندگاری رژ لب و جلوگیری از ترک خوردن آن هم می شود.

از ژل آلوئه ورا استفاده کنید.
این ژل علاوه بر خواص بی نظیرش برای رفع مشکلات پوست و مو سبب بازیابی رژ لب مایع خشک شده هم می شود. کافی است مقدار خیلی کمی از آن را به رژ لب اضافه و خوب تکان دهید. این روش موجب آبرسانی و مرطوب شدن لب و جلوگیری از پوسته پوسته شدن آن می شود.

وازلین هم کمک کننده است.
کمی وازلین را حرارت داده تا به شکل مایع در بیاید. بعد چند قطره از آن را توسط یک سرنگ تمیز یا قطره چکان درون محفظه رژ لب بریزید. دقت کنید ریختن زیاد وازلین ذوب شده سبب خراب شدن محصول می شود. در نهایت درپوش رژ را بسته و آن را خوب تکان دهید تا محتویات داخل آن کاملا با وازلین ترکیب گردد.
از روغن نارگیل استفاده کنید.
استفاده از روغن نارگیل هم می تواند رژ لب مایع خشک شده را به حالت اولیه برگرداند. برای این کار 3-4 قطره از این روغن را درون محصول ریخته و دو دقیقه رژ لب را تکان دهید. سپس 5 دقیقه ای آن را در حالت ساکن قرار داده تا پیگمنت های آن به حالت اول برگردند.

روغن نارگیل حاوی مواد مغذی بوده و سبب حفظ رطوبت لب به مدت طولانی می شود. همچنین علیرغم عدم بروز حساسیت مانع از خشکی و ترک لب هم می شود.
از قطره دورالین استفاده کنید.
قطره دورالین برند اینگلوت به طور تخصصی برای احیا رژ لب مایع، ریمل، خط چشم و ترمیم رژ گونه طراحی شده است. البته این محصول برای سایه چشم، زیر کرم پودر، گلیتر و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این مایع ضد آب و ضد تعریق ماندگاری محصولات آرایشی را ارتقا بخشیده و آن ها را ضد آب می کند.

کافی است چند قطره از دورالین را به رژ لب مایع خشک شده اضافه تا بتوانید مانند روز اول از آن استفاده کنید.
نکته
دقت کنید روش های اشاره شده در این مطلب برای زمانی است که تاریخ انقضای رژ لب مایع نگذشته باشد. توصیه می شود در صورت اتمام تاریخ مصرف محصولات آرایشی حتما آن ها را دور بیندازید.