ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بوقلمون سوخاری مجلسی؛ خوش‌طعم و ترد!

طرز تهیه بوقلمون سوخاری با یک طعم جذاب را در این بخش آموزش می بینید. این بوقلمون با یک پودر دست ساز خانگی نیز تهیه می شود.

طرز تهیه بوقلمون سوخاری مجلسی؛ خوش‌طعم و ترد!

آماده کردن انواع غذا با بوقلمون کار سختی است. زیرا طعم‌ دار کردن و از بین بردن بوی زخم بوقلمون کار سختی است. اما ما در این بخش با طرز تهیه بوقلمون سوخاری یک غذای جذاب را به شما آموزش می‌ دهیم.

روش تهیه بوقلمون سوخاری

بوقلمون سوخاری؛ یک غذای خاص برای مهمانی‌های خاص

گوشت بوقلمون خواص بسیار زیادی دارد و اگر بتوانید، آن را به روش‌ های جدید مزه‌دار کنید، می‌ تواند یک غذای عالی باشد. شما با طرز تهیه بال سوخاری و کتلت سوخاری با طعم های جذاب نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

پیاز: 1 عدد
سینه بوقلمون: نیم کیلو
سیر: 1 حبه
فلفل دلمه: 1 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 200 گرم
فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه بوقلمون سوخاری

برای اینکه بوقلمون‌ های شما بو نداشته باشد، ابتدا آنها را به خوبی شسته و به آن مقداری نمک بزنید. نمک بوی زخم ماهی و گوشت و مرغ را از بین می‌ برد.

طرز تهیه بوقلمون سوخاری

حالا بعد از نیم ساعت به آن پیاز خرد شده فلفل خرد شده و مقداری ادویه فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب ماساژ دهید تا مواد شما مزه دار شود. در صورت دلخواه می‌ توانید کمی آب لیمو برای ترش شدن نیز بزنید.

حالا در این قسمت می‌ توانید بوقلمون‌ ها را درون تابه گریل با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. درب تابه را قرار داده تا به آرامی بخارپز شده و سرخ شود. در مرحله نهایی نیز دو طرف مرغ را به خوبی سرخ کرده و از درون تابه بردارید.

اگر می‌ خواهید، بوقلمون‌ های شما بسیار سوخاری تر باشد، باید سینه‌ های مرغ را روی یک سطح پهن کرده و کمی آن را با گوشت‌ کوب باز کنید. چند شیار با استفاده از چاقو روی سطح سینه بوقلمون‌ ها ایجاد کنید.

حالا درون ظرفی مقداری پودر سوخاری ریخته و درون ظرف دیگر یک عدد تخم مرغ به همراه فلفل و نمک را به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. یک مرتبه بوقلمون‌ ها را درون تخم مرغ بزنید و درون پودر سوخاری بغلتانید.

در مرتبه دیگر نیز همین کار را انجام دهید تا به خوبی تمام سطح بوقلمون‌ ها به پودر سوخاری آغشته شود. پودر سوخاری را می‌ توانید با طعم‌ های متنوع سبزیجات و فلفلی انتخاب کنید.

رسپی بوقلمون سوخاری

بعد از اینکه تمام مرغ و بوقلمون را سوخاری کردید، درون مقداری روغن سرخ کرده و در نهایت آن را بردارید. برای سوخاری شدن بهتر است که از یک تابه گود استفاده کنید و مقدار زیادی روغن بریزید تا بوقلمون درون روغن به خوبی مغز پخت شود.

بهتر است، درون پودر سوخاری مقداری فلفل قرمز بزنید تا طعم فلفلی بگیرد. این ترکیب با فلفل تند بسیار فوق العاده می‌ شود و طعم بوقلمو را جذاب تر می‌ کند. در نهایت می‌ توانید فیله‌ های سوخاری شده خود را در کنار سس سیر سس کچاپ و انواع سس‌ های دست ساز نوش جان کنید.

شما می توانید از پودرهای سوخاری شده و دست ساز خود نیز استفاده کرده که طعم و مزه بهتری به غذای شما می دهد و می توانید با چیپس این پودرهای سوخاری را تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان