به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، در جلسهای که با حضور نمایندگانی از اداره کل بهزیستی استان البرز و مرکز مشاوره پیش از طلاق دادگستری برگزار شد، عملکرد یک ساله مشاوران مرکز مشاوره پیش از طلاق دادگستری، درخواستهای همکاری ارائه شده به مرکز مشاوره، نحوه ارجاع پروندهها به مرکز مشاوره بهزیستی و نحوه همکاری و تعامل با اداره کل بهزیستی استان البرز مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه مهدی جوهری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز بررسی عملکرد کمی و کیفی مشاوران شاغل در مرکز مشاوره پیش از طلاق را موجب بهبود کارایی مرکز عنوان کرده و اظهار داشت: این معاونت با استفاده از ظرفیت شورای مشورتی، گزینش مشاوران دارای صلاحیت علمی و اخلاقی را مورد توجه قرار داده است و تمامی افرادی که هم اکنون در این مرکز به ارائه خدمات مشاورهای میپردازند، دارای توانمندی مناسب علمی و عملی هستند.
وی با اشاره به تعامل مناسب میان اداره کل بهزیستی استان با این معاونت بیان کرد: براساس تفاهم نامه منعقده مقرر شد که این همکاریها گسترش یابد و اداره کل بهزیستی استان البرز در چارچوب برنامههای ابلاغی شورای اجتماعی کشور در خصوص پیشگیری از طلاق، بخشی از هزینههای مرکز مشاوره فوق را تقبل کند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه هم اکنون در دو شهرستان نظرآباد و هشتگرد مشاورههای پیش از طلاق توسط برخی از نیروهای مشاوره اداره کل بهزیستی انجام میشود، از ضرورت تقویت این نیروها که موجب عملکرد بهتر این مراکز خواهد شد سخن به میان آورد.
در ادامه بیات نژاد، مدیر کل بهزیستی استان البرز اظهار داشت: کسانی که در حوزه مشاوره مشغول به فعالیت هستند، باید در این حوزه اطلاعات به روزی داشته باشند، زیرا اتفاقاتی که در زندگی افراد و در روابط میان آنها رخ میدهد، با گذر زمان متفاوت است لذا میبایست آموزشهای لازم با استفاده از کارگاههای تخصصی به مشاوران ارائه شود؛ بنابراین لازم است نیازهای آموزشی مشاوران بررسی شده و متناسب با آن به طراحی این کارگاهها بپردازیم.
بیات نژاد با اشاره به تفاهم نامه منعقده میان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز و اداره کل بهزیستی استان بیان داشت: اداره کل بهزیستی آمادگی دارد که یارانه پرداختی به ارائه خدمات مشاورهای را به این مرکز اختصاص دهد.
گفتنی است در این جلسه مباحثی از جمله ملاکهای بررسی صلاحیت مشاوران، بررسی درصد سازش در پروندههای ارجاعی به مشاوران در طول یک سال، شرکت در کارگاههای مداخله در فرایند طلاق و ... توسط حاضرین در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.