ماهان شبکه ایرانیان

پارک جنگلی بابلکنار

پارک جنگلی بابلکنار دارای ۷۶۰ هکتار مساحت می باشد. در فاز اول این پروژه ۴۰ هکتار آن به بهره برداری رسیده است. پارک جنگلی طبیعت بابل‌کنار از سوی معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفی شد این پارک زیبا جزء محدوده ی جنگلی روستای درونکلا شرقی است.

پارک جنگلی بابلکنار دارای 760 هکتار مساحت می باشد. در فاز اول این پروژه 40 هکتار آن به بهره برداری رسیده است. پارک جنگلی طبیعت بابل‌کنار از سوی معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفی شد این پارک زیبا جزء محدوده ی جنگلی روستای درونکلا شرقی است.

در دل این پارک دهکده ای کوچک قرار دارد با نام بزچفت. طبیعت بابلکنار با دارا بودن مساحتی بیش از 716 هکتار و وجود چشمه ای کوچک در دل خود و انبوه درختان زیبا و سایر امکانات گردشگری همچون امکانات بسیار خوب و وسیع این محیط طبیعی از جمله راه و جاده آسفالت، وسایل بازی کودکان، آبخوری های بهداشتی، آلاچیق، سرویس های بهداشتی، نمازخانه و… طی چند سال به مکانی شناخته شده در استان مازندران و حتی خارج از آن تبدیل شده که با آمدن فصل بهار و تابستان انبوه مسافران و گردشگران را روانه منطقه ی تفریحی توریستی و کوهپایه ای بابلکنار زیبا می کند
پارک جنگلی بابلکنار

پارک جنگلی بابلکنار

پارک جنگلی بابلکنار

پارک جنگلی بابلکنار

پارک جنگلی بابلکنار

پیشنهاد ویژه

بعد از ورود به مرکز شهر به فلکه کارگر و از آنجا مستقیم 22 کیلومتر را طی می کنید این جاده به جاده گنج افروز معروف است بعد از طی 22 کیلومتر در سمت چپ شما تابلویی به نام پارک جنگلی طبیعت بابل کنار مشاهده می کنید.

بابلکنار در یک نگاه

بخش بابلکنار با مساحت 7/145 کیلومتر مربع در جنوب شهرستان بابل واقع گردیده است از شمال با بخش مرکزی و از جنوب با بخش بند پی شرقی و بخش شیرگاه ، شهرستان سوادکوه از سمت شرق با بخش مرکزی قائمشهر و از غرب با بخش های گتاب و بند پی شرقی محدود می گردد. بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1385 جمعیت بخش بالغ بر 24955 نفر با 6770 خانوار اعلام شده است . بخش دارای دو دهستان بابلکنار با 26 روستا و آبادی و جمعیتی بالغ بر 1755 نفر و دهستان درازکلا با 44 روستا و آبادی با حمعیتی بالغ بر 7440 نفر می باشد. 36 روستا در بخش دارای شورای اسلامی و 26 روستا دارای دهیاری مصوب و فعال می باشند.
موقعیت جغرافیایی بخش: از نظر جغرافیایی بخش بابلکنار با دو قسمت جلگه ای و جنگل تقسیم می شود قسمت جلگه ای عمدتا در قسمت شمالی و بخش جنگلی در قسمت جنوبی بخش قرار دارد.
فعالیتهای کشاورزی بخش بابلکنار : محصولات کشاورزی و تولیدی بخش بابلکنار عمدتا شامل شالی با سطح زیر کشت بیش از 5307 هکتار و محصولات باغی شامل انواع مرکبات و میوه های سیاه ریشه شامل هلو و شلیل با سطح زیر کشت بیش از 6710 هکتار می باشد. شایان ذکر است که بخش بابلکنار بتنهایی تقریبا نیمی از سطح زیر کشت تولید مرکبات شهرستان بابل را به خود اختصاص داده است.عمده سطح زیر کشت شالی نیز در فصل زمستان به زیر کشت دوم نظیر سبزی و گلزا اختصاص می یابد و در این حوزه نیز بخش سهم عمده ای در تولید این نوع محصولات را دارا می باشد
فععالیت های دامپروری و طیور در بخش بابلکنار :
در بخش بابلکنار 13 واحد صنعتی دامپروری و 1900 واحد سنتی با جمعیت بهره بردار و شاغل جدود 10500 نفر مشغول به فعالیت می باشند که سهم عمده ای در تولید گوشت و شیر مصرفی شهرستان را دارا می باشدتعداد واحد های پرورشی طیور فعال در بخش بابلکنارشامل 8 واحد گوشتی و 2 واحد تخمگذار بوده که در مجموع ظرفیت پرورش طیور برای بخش را به عدد 470000 قطعه ای رسانده که این امر نشان دهنده نقش بسیار مهم بخش بابلکنار در تامین گوشت مرغ می باشد.
فعالیت های آبزی پروری در بخش بابلکنار تعداد 21 واحد آب بندان به مساحت 90 هکتار در روستاهای بخش بابلکنار وجود داشته که سهم بسزایی در آبیاری ارازی کشاورزی و تولید و پرورش ماهی و ایجاد اشتغال را دارا می باشد.
سایر فعالیت های کشاورزی بخش از دیگر فعالیتهای کشاورزی بخش می توان به تولید عسل سالانه به میزان 36 تن و تولید گوجه سبز اشاره کرد.
فعالیت های صنعتی بخش بابلکنار:
صنایع موجود در بخش بابلکنار شامل شهرک صنعتی بابلکنار با مساحت 40 هکتار اشاره کرد که از سال 1369 تاسیس شده و دارای واحد های مختلف صنعتی فعال می باشد.
از دیگر واحد ها صنعتی موجود در بخش می توان به شرکت صنعتی درونکلای شرقی با مساحت 11 هکتار اشاره کرد.

آدرس : بابل – جاده گنج افروز-درونکلای شرقی
زمان : شبانه روزی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان