فکر میکنید آروغ زدن بعد ازصرف غذا بی ادبی است؟ شاید در یک کشوراین کار بسیار زشت تلقی شود اما در کشوری دیگر کاملاً پذیرفته شده است.
به گزارش به نقل از روزنامه خراسان، دراین مطلب به نقل از سایت Reader s Digest به بررسی برخی از رژیم های غذایی وعادتهای عجیب وغریب در فرهنگهای مختلف
می پردازیم.
آروغ زدن و بالا کشیدن مایعات با صدا:
در کشور چین و تایوان، آروغ زدن بیانگر لذت بردن از غذاست و میزبان این صدا را نوعی تعریف ازهنر آشپزی خود تلقی میکند.
غذا خوردن با چوب
استفاده ازچوب غذا خوری( چوپاستیک )، سرعت غذا خوردن را کند میکندو درنهایت فرد غذای کمتری مصرف می کند. تحقیقات نشان می دهد آهسته تر خوردن، ممکن است به کاهش مصرف کالری منجر شود. نتیجه یک مطالعه درژاپن نیز نشان می دهد که احتمال چاقی و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در میان افرادی که سریع تر غذا میخورند، بیشتراست.
دیررسیدن به دعوت شام:
در کشورهند، تاخیر 15 تا 30 دقیقه ای مهمان برای صرف شام کاملاً قابلقبول است زیرا برخلاف غربیها در مورد زمان انعطاف پذیرترهستند. در واقع هندی ها به ارتباط بین مردم بیشتر اهمیت میدهند.
غذا گذاشتن دردهان دیگری با دست:
در کشور اتیوپی، غذا گذاشتن دردهان همدیگرآن هم با دست، نشانه مهماننوازی است. این سنت، که "گورشا "نام دارد، برای ایجاد اعتماد و پیوندهای اجتماعی بین افراد است.
برداشتن نان از روی زمین:
در خاور میانه، برداشتن نان از روی زمین، بوسیدن وقرار دادن آن روی پیشانی نشانه احترام به نان است.
تمیز نکردن بشقاب:
در بسیاری از کشورهای آسیایی، تمیز کردن بشقاب به معنی سیر نشدن مهمان است.
باید کمی غذا در بشقاب باقی بماند وگرنه میزبان به پرکردن بشقاب ادامه خواهد داد تا زمانی که مواد غذایی تمام شود.
بازی با غذا:
در آلمان، نصف کردن سیب زمینی با چاقو نشان میدهد که به کامل پخته شدن آن شک دارید. برای حفظ احترام میزبان خود، سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.
توجه داشته باشید در هر جای دنیا که باشید نباید به غذای تعارف شده دست رد بزنید. برای احترام به فرد مقابل حتی اگر شده مقدار کمی از آن را میل کنید.
بزرگ ترین وعده غذایی:
در فرهنگ سنتی مردم آلمان، بزرگترین و مهم ترین وعده غذایی ناهار است.
تحقیقات اخیر نشان میدهد که بدن واکنش کمتری به انسولین هنگام شب نشان میدهد، بنابراین خوردن غذا در شب میتواند باعث افزایش وزن شود.
خوردن یک وعده غذای کامل در وسط روز میتواند از پرخوری در ساعتهای بعد جلوگیری کند.