ماهان شبکه ایرانیان

تفاوت همکاران درون گرا و برون گرا در چیست؟

به احتمال زیاد برای شما هم پیش آمده که از خودتان سوال کنید همکارتان که هم آرام است و هم کم حرف، که در گوشه ی اتاق می نشیند چه تصوری راجع به شما دارد

مدیریت شخصی - تفاوت همکاران درون گرا و برون گرا در چیست؟
تفاوت همکاران درون گرا و برون گرا در چیست؟

تفاوت همکاران درون گرا و برون گرا در چیست؟

به احتمال زیاد برای شما هم پیش آمده که از خودتان سوال کنید همکارتان که هم آرام است و هم کم حرف، که در گوشه ی اتاق می نشیند چه تصوری راجع به شما دارد. تحقیقاتی که در ژورنال آکادمی مدیریت چاپ شده است، نشان می دهد که اگر برون گرا هستید، همکاران آرام تر و کم حرف تر شما امکان دارد قضاوت نادرستی در مورد شما انجام دهد؛ حتی اگر شما کارمند نمونه باشید.

پژوهشگران از راه تعداد زیادی از پژوهش ها دریافته اند که کارمندان درون گرا، برای کاری که همکاران برون گرای خود انجام می دهند، اهمیت زیادی قائل نمی شوند. آن ها دائما از کار همکاران برون گرای خود ایراد می گیرند و احتمال این که آن ها را به خاطر پیشرفت های شان تشویق کنند، کم است.

درون گرا ها می گویند درون گرا ها کار ها را بهتر انجام می دهند

تحقیقی با حضور 178 دانشجوی MBA در یک دانشگاه بزرگ انجام شد که در این تحقیق به هر دانشجو در وسط ترم تحصیلی گفته شد که باید مسئولیت یک تیم چهار تا پنج نفره را به عهده گیرد. هر تیم باید در کنار هم پروژه ای را انجام می دادند. پس از آن از افراد تیم خواسته شد تا به پرسش نامه هایی که در مورد شخصیت شان، سایر افراد تیم و فرآیند های تیمی شان جواب دهند.

پژوهشگران مورد نظر دریافتند که درون گرا ها اعلام کردند که عملکرد سایر درون گرا ها به نسبت برون گرا ها بهتر بوده است؛ حتی زمانی که برون گرا ها بطور وضوح عملکرد بهتری از خودشان نشان داده بودند. از سمتی دیگر، برون گرا ها در نظر سنجی ای که به عمل آمده بود، برتری خاصی برای هیچ کدام از این دو ویژگی شخصیتی قائل نشدند.

خیلی کم پیش می آید که یک درون گرا، همکار برون گرای خود را برای گرفتن ترفیع پیشنهاد دهد

در یک پژوهش دیگر، 143 دانشجو همراه با سه هم تیمی دیگر، به یک بازی آنلاین پرداختند. پژوهشگران، مشخصات و نظرات یکی از اعضای تیم را طوری تغییر داده بودند که یا خیلی درون گرا و یا خیلی برون گرا به نظر برسد؛ اما نحوه عملکرد او یکسان خواهد بود.

زمانی که از اعضای تیم درخواست شد نحوه عملکرد هم تیمی های خود را بررسی کنند، درون گرا ها به افرادی که برون گرا به نظر می رسیدند، امتیاز کمتری داده بودند. علاوه بر آن، وقتی زمان دادن پاداش پیش می آمد، درون گرا ها به افراد تیم شان که برون گرا به نظر می رسیدند، جدا از عملکردی که داشتند، پاداش کمتری می دادند.

این در حالی بود که این خصوصیت شخصیتی، تاثیری در تصمیم برون گرا ها برای افراد تیم شان نداشت. این گونه به نظر می رسید که پیشنهاد هایی که آن ها در مورد این که چه کسی شایسته گرفتن پاداش است، بیشتر مطابق نحوه عملکر شان و صلاحیت افراد باشد.

این مسأله چه نتیجه ای برای ما در بر خواهد داشت؟

تحقیقاتی که صورت گرفته اند، نشان داده اند که در محیط کار نمی توان گفت یک خصوصیت شخصیتی از لحاظ عملکردی بر خصوصیت دیگر برتری دارد. اما درون گرا ها و برون گرا ها متفاوت عمل می کنند و در مکان های مختلفی شکوفا می شوند.

درباره این که چگونه بهترین خصوصیت ها را بتوان در هر کارمندی شکوفا کرد، پند های زیادی به مدیران داده شده است؛ درک طرز عملکرد درون گرا ها و برون گرا ها می تواند عامل موفقیت شما در کسب و کار تان باشد.

پس علاوه بر شخصیت خودتان، این که قادر باشید شخصیت دیگران را هم بشناسید دارای اهمیت است. در جهانی که بررسی هایی که همکاران انجام می دهند، اغلب از اولویت بالایی برخوردار هستند، نوع همکاری شما با سایرین، احتمالا نقش زیادی در موفقیت شما خواهد داشت.

دیدگاه دیگران به شما امکان دارد با دیدگاه شما نسبت به خودتان متفاوت باشد. یک شخص برون گرا ممکن است تصور کند شخصیت صمیمی و پر انرژی ای که دارد، بین افراد تیمی که کم حرف تر هستند، طرفدار داشته باشد اما همکاران او ممکن است رفتار او را بر پایه ی جلب توجه  بگذارند و آن را آزاردهنده تلقی کنند.

این که شما خود واقعی تان را به نمایش بگذارید مهم است، اما زمان هایی هست که کمی انعطاف پذیری بیشتر، شاید بتواند باعث پیشرفت شغلی شما شود. ظاهرا اگر درون گرایی در میان برون گرا ها باشید، این موضوع کاملا مصداق پیدا می کند.

 

منبع: INC

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان