به گزارش ایسنا، چاپ بیستم زندگینامه خودنوشت (اتوبیوگرافی) ایران درّودی - هنرمند نقاش - در 288 صفحه با شمارگان 650 نسخه و بهای 22هزار تومان در نشر نی منتشر شده است. نخستین نقطه، برادههای نور، دانشجوی کند و خجول، سالهای شور و سرکشی، بخت نیک طالع سعد، پرواز پرویزم و ... بخشهای مختلف این کتاب هستند.
ایران درّودی سال 1373 درباره کتابش نوشته است: در این کتاب با تمام هستیام هستم. با همه ضعفها، با تمامی دلهرهها و امیدها و توانها. درون من به وسعت تجربهای است که از زندگی میشناسم؛ وسعت یک لحظه زندگی در مسیر ابدیت. تلاش میکنم که در این لحظه حضور، یکپارچگی از همگسیخته خود را حفظ کنم تا تداوم و بقای آن، با طنین صدایم، در ابدیت انعکاس یابد.
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم. این است نظام عشق؛ هیچکس نبودن!
در به پایان رساندن نگارش این کتاب شتاب دارم و شاید شتاب من نمایانگر اصلی باشد که به آن معتقدم، اصل این که: «همه چیزهای زندگی میباید به پایان رسند تا دوباره آغاز گردند.» آیا در پایان این خاطرات به تولد دوبارهای امید بستهام؟
آیا تولدی دیگر، بشارت رهایی از تمام دلبستگیها و سختیهای پیشین است، یا دادگاهی است که میباید در آن به گناه ندانستههایم، اعتراف کنم؟
همچنین در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: تا این مرحله از زندگی دانستهام که میباید کولهبار غمها و دلتنگیها را بر زمین گذارد و به استقبال آینده رفت حتی اگر این آینده یک روز یا یک ساعت یا فقط یک لحظه باشد. مطمئن هستم بهترین لحظه، لحظههای بعدی زندگیام خواهد بود. شاید لحظه بعدی، نوید خلق اثری باشد که هنوز نیافریدهام. ولی در لحظه بعدی، اثری به ابعاد آرزوهایم، اثری به رنگ عشقهایم، اثری به شفافیت تمام آینهها، خلق خواهم کرد و سپس این اثر را در بالاترین نقطه آسمان برخواهم افراشت تا تصویر تمامی این جهان در آن انعکاس یابد.