اینترنت اشیاء از جمله موضوعات نسبتا جدید و البته داغی محسوب می شود که مدتی است طرفداران و پیشروان خاص خود را در صنعت تکنولوژی کشور پیدا کرده. در همین راستا استارتاپ هایی هم شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند و قرار است گلچینی از آن ها در جریان مراسمی تحت عنوان IOT STARS ایده هایشان را مطرح نموده و چنانچه بخت با آنها یار باشد، برای پیشبرد اهداف شان، سرمایه گذارانی را هم برای مشارکت جلب نمایند.
در ادامه از شما دعوت می کنیم به بیانیه خبری که در همین رابطه به دستمان رسیده توجه نمایید.
استارتاپ سخت افزاری شوخی نیست؛ به دلیل ریسک بالا به سختی میتوان برای آن جذب سرمایه کرد ... اما در عین حال یک اقیانوس آبی است. چرا که به دلیل اشباع بازار استارتاپ های نرمافزاری، روند جهانی سرمایهگذاری در شرکتهای نوپا به سمت کسبوکارهای سختافزاری چرخش کرده است.
غولهای «سرمایهگذاری جسورانه» ایران به خط شدهاند تا به مصاف بهترینهای اینترنت اشیاء بروند. ده استارتاپ از بهترینهای IoT ایران روی استیج میروند تا در نهایت یک تیم رویای بازار جهانی را برای خود تعبیر کند.
IOT STARS یک رویداد استارتاپی با مدل ارائه (Pitch) است. این رویداد بدون جایزه بوده و هدف اصلی آن زمینهسازی برای جذب سرمایه داخلی توسط استارتاپ های اینترنت اشیاء است. همچنین برای یک تیم منتخب، زمینه جذب سرمایه با مدل کرادفاندیگ (در بستر کیک استارتر) و تولید صنعتی در چین فراهم می گردد.
جذب سرمایه در IOT STARS فقط محدود به مرحله Seed نیست. حتی استارتاپ هایی که در دوره رشد قرار دارند نیز می توانند کسب و کار خود را ارائه کنند.
اگر جاهطلبید، در این فرصت عرض اندام کنید!
این رویداد در روز پنجشنبه مورخ 14 اردیبهشت 96 از ساعت 15 لغایت 19 در دانشگاه الزهراء برگزار می گردد.
مهلت ثبت نام: تا 30 اسفند 95
برای مشاهده جزئیات بیشتر و ثبت نام به سایت رویداد مراجعه کنید.
www.iotstars.ir
اینترنت اشیاء (IoT: Internet of Things) به مفهوم عام آن یعنی اینکه اشیاء قابلیت اتصال به اینترنت را یافته و ضمن تبادل داده با یکدیگر و همچنین تبادل داده با سیستم مرکزی، به اشیاء هوشمند تبدیل می شوند. اما IoT به معنای فنی آن عبارت است شبکه سنسورهای بیسیم که این سنسورها در صنایع مختلف کاربرد دارند. سلامت هوشمند، ماشین متصل، خانه هوشمند، مدیریت انرژی هوشمند و ... همگی از جمله کاربردهای اینترنت اشیاء هستند.