به گزارش خبرنگار مهر، در نگارش این رمانها به قسمتهایی از شاهنامه فردوسی یعنی روزگار پس از مرگ رستم و پایان دوره حماسی پرداخته شده است. البته شخصیت اصلی این سه گانه یعنی «پهلوان گودرز» ساخته و پرداخته ذهن نویسنده است و به آنچه فروسی به ان اشاره کرده، ربطی ندارد.
شفیعی، درباره نگارش این کتابها به خبرنگار مهر گفت: افسانههای ایرانی، گنجینههای بیپایانی هستند که میتوان به بازافرینی آن پرداخت. اما نویسندگان ایرانی، از آن کمتر بهره بردهاند و این در حالی است که بسیاری از نویسندگان غربی، تحت تاثیر کتاب مقدس و «ایلیاد» و «اُدیسه» هومر و افسانه های خود، رمانها و داستانهای بسیار نوشتهاند اما ما آنگونه که باید و شاید از قصههای خود بهره نبردهایم.
نویسنده سه گانه «پهلوان گودرز» گفت: این شخصیت از اواخر دوران پهلوانی رستم ظهور میکند و تجسم آمال و آرزوهای مردم رنجدیده آن دوران میشود و این رمانها حکایت سفر روحی و جسمی این پهلوان از دل تاریکی تا رسیدن به کمال است. طوری که رمان اول شرح مبارزه او با دیو فراموشی است که سایه مخوفش را بر تاریخ افکنده و بر روح و روان مردم، گردی از فراموشی پاشیده است.
شفیعی در ادامه بیان کرد: رمان دوم از این سه گانه «پهلوان گودرز و قالی پرنده» نام دارد؛ این رمان، حدیث بیقراری دختر قالیبافی است که پهلوان گودرز رویای هر روز و شب او است، رویایی که اهریمن درپی نابودی آن است تا حکومت خود را بر جهان بیامید و بیرویا تثبیت کند. رمان شرح این جدال است، جدال رویا و کابوس.
به گفته این نویسنده کودک و نوجوان، رمان سوم یعنی «پهلوان گودرز و کابوس مرگبار» به شرح مصاف پهلوان گودرز با سایه سنگین خودش می پردازد؛ سایهای که در ابتدا چون کابوسی مرگبار او را به سمت نیستی میبرد و در نهایت سایه پهلوان با روان او درمیآمیزد و هر دو به جدال با کابوس بزرگتری میروند.
«پهلوان گودرز و دیو فراموشی»، «پهلوان گودرز و قالی پرنده» و «پهلوان گودرز و کابوس مرگبار» نام رمانهایی از مجید شفیعی بر پایه این شخصیت شاهنامه هستند که از سوی منادی تربیت در هزار نسخه و هر جلد به قیمت 11 هزار تومان منتشر شده اند.