یک کارشناس ارشد محیط زیست گفت: در شرایطی که سهم ایران از جنگل، یک چهارم دنیا است، کمبود بارندگی در سال جاری، منجر به ازبین رفتن درختان کهنسال شده است.
به گزارش به نقل از میزان،ابوالفضل عبادی در خصوص لزوم کاشت درخت گفت: یکی از مهترین فواید درخت، تأمین اکسیژن و جلوگیر از فرسایش خاک است. همچنین علاوه بر تولید میوه از برگ درخت کود گیاهی تولید، منابع چوبی تامین و در دارو سازی از چوب آنها استفاده میشود.
وی با بیان اینکه سهم هر ایرانی از جنگل یک چهارم میزان جهانی است افزود: امسال در بارش برف تهران 670 درخت از بین رفت. این درحالی است که این درختان چندین ساله بوده و ریههای شهر محسوب میشدند.
این کارشناس ارشد محیط زیست درباره اینکه برای کاشت درخت چه چیزی نیاز است، خاطر نشان کرد: باید خاک، نور، رطوبت، آفت، آلایندهها و دما را درنظر گرفت چرا که در همین شهر تهران در طی سالهای اخیر شاهد حضور میهمانان ناخواندهای به نام سفید بالکها (مگس سفید) درکنار درختان هستیم.
وی با اشاره به اینکه کاشت درخت در نیمه دوم اسفندماه آغاز میشود عنوان کرد: بهترین زمان کاشت درخت تا 15 فروردین ماه است اگرچه بعد از آن هم امکان کاشت وجود دارد. موضوع مهم در زمان کاشت درخت استفاده از کود و جدا کردن ریشههای درهم تنیده است.