ماهان شبکه ایرانیان

غلامی: در برابر نقدهای منصفانه صبور باشیم و تحمل خود را افزایش دهیم

وزیر علوم با بیان اینکه «فرهنگ نقد در کشور نهادینه نشده است»، گفت: باید در برابر نقدهای منصفانه صبور باشیم، قول احسن را شنیده و تبعیت کنیم و تحمل خود را در مواجهه با نقدهای سازنده افزایش دهیم.

غلامی: در برابر نقدهای منصفانه صبور باشیم و تحمل خود را افزایش دهیم

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم در دیدار با تشکل‌های دانشجویی به رشد دانشگاه‌ها در یک مقطع زمانی اشاره کرد و گفت: در یک حرکت شتاب زده و در پاسخ به نیاز روزافزون ورود به دانشگاه، حدود 190 مرکز مورد حمایت دولت در سطح کشور ایجاد شد، ‌که با توجه به مشکلات پیش آمده، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1394، طرح ساماندهی آموزش عالی به منظور جلوگیری از اتلاف منابع، ماموریت گرا کردن واحدها و عمق بخشیدن به ماموریت‌های آنان انجام می‌شود.

وی بر رفع معضلات کشور با تکیه بر دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی تاکید کرد و گفت: تلاش می‌شود با بازنگری آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی، ظرفیت امتیازدهی برای تحقیقات کاربردی داخلی را که مبتنی بر حل مشکلات و معضلات کشور انجام می شوند، افزایش دهیم.
وزیر علوم بر لزوم هدایت دانشگاه‌ها به سمت درآمدزایی از محل انجام پژوهش تاکید کرد و گفت: در بودجه سال آینده وابستگی بودجه به نفت به حدود 28 درصد رسیده است؛ این عدم وابستگی فشارهایی را به کلیه دستگاه‌ها و همچنین دانشگاه‌ها وارد می‌کند؛ لذا دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر موظف هستند حداقل 15 درصد بودجه خود را از محل درآمدهای اختصاصی و بویژه از محل انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهش های مختلف کسب کنند.
در این نشست صمیمانه، همچنین نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور، درخواست‌ها و انتظارات خود از وزیر علوم بیان کردند.

از جمله محورهای اصلی مطرح شده از سوی نمایندگان بسیج دانشجویی کشور می توان به «عدم نظارت و جهت‌دهی ارائه مقالات دانشجویان مرتبط با نیازهای جامعه»، «تدوین قوانین و مقررات درخصوص پوشش دانشجویان»، «طراحی سایتی جامع در راستای به اشتراک‌گذاری تجربیات علمی استادان و تولیدات علمی دانشگاه‌ها»، «تربیت دانشجوی کارآفرین»، «لزوم ارتزاق دانشگاه‌ها از درآمدهای پژوهشی»، «به روزرسانی سرفصل دروس بخصوص در حوزه علوم انسانی» و «ارتقاء، روزآمدسازی و حفظ دانشگاه‌های مادر» اشاره کرد.
جلسه وزیر علوم با نمایندگان بسیج دانشجویی کشور یکی از سلسله نشست‌هایی است که غلامی به منظور دیدار رو در رو و صمیمانه با نمایندگان تشکل‌های مختلف و متنوع دانشجویی و آگاهی از دغدغه‌ها و نقطه نظرات آنها برگزار می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان