ماهان شبکه ایرانیان

المیادین مطرح کرد؛ چرا عربستان از مصائب جنگ با یمن به سمت تهاجم به ایران فرار می کند؟

المیادین نوشت: در آغاز چهار سالگی طوفان قاطعیت، آرزوهای سعودی در یمن بوضوح رو به سستی و ضعف گذاشته و باز پس گرفتن قدرت از انصارالله برای آن غیر ممکن شده است.

المیادین مطرح کرد؛			چرا عربستان از مصائب جنگ با یمن به سمت تهاجم به ایران فرار می کند؟

به گزارش الف، المیادین در تحلیل پیرامون اتفاقات جنگ یمن نوشت: عربستانی که آتش موشکهای بالستیک را به خود دیده است، تلاش می کند برای فرار از عجز و ناتوانی اش در خاموش کردن شعله مقاومت یمنی ها در قبال تجاوز سعودی، ایران را متهم کرده و شکایت از آن را نزد شورای امنیت ببرد. اعتماد عربستان به حمایت آمریکا و غرب در ارتکاب جنایتهای ضد انسانی اش در یمن نیز سعودی ها را از پیامدهای بحران عمیقش در یمن نمی رهاند.

در آغاز چهار سالگی طوفان قاطعیت، آرزوهای سعودی در یمن بوضوح رو به سستی و ضعف گذاشته و باز پس گرفتن قدرت از انصارالله برای آن غیر ممکن شده است. 7 موشک بالستیکی که عمق ریاض و از جمله فرودگاه بین المللی ملک خالد را هدف گرفت، ثابت می کند که ائتلاف سعودی در تجاوز به یمن کاملا شکست خورده، این در حالی است که ویرانی وحشتناک، قحطی و بیماری را به مردم یمن تحمیل کرده است.

در برابر وقایع یمن، عربستان سعودی تلاش می کند نگاهها را به سمت ایران منحرف کند؛ هدفی در دسترس که می تواند رضایت و حمایت ترامپ را جلب کند. اما این هدف نزدیک، دلالت بر آن دارد که ادعاهای ولی عهد سعودی در مورد نقشه ورود زمینی به یمن، بین ادعاهای توهمی او در این باره جای می گیرد که چه بسا ترامپ به حمایت از تجاوز سعودیها تنها از پشت دریاها، اکتفا نکند!

در این راستا، سفیر سعودی در ایالات متحده امیدوار است بتواند ایران را به دلیل تجاوز موشکی توسط انصارالله به یمن، در سازمان ملل محکوم کند! این در حالی است که چند هفته پیش گزارش کارشناسان سازمان ملل حاکی از ارتکاب جنایتهای جنگی و جنایتهای ضد انسانی از سوی ائتلاف سعودی در یمن بود.

در شرایطی که رهبر انصارالله متعهد شده است سال جاری شاهد تحولات بزرگی در مورد تجاوز سعودی ها به یمن خواهیم بود، سخنگوی ائتلاف سعودی از پاسخ به ایران در زمان و مکان مناسب سخن گفته است! دولتهایی همچون آمریکا که از ائتلاف سعودی در ادامه تجاوز به یمن حمایت می کنند، از شنیدن صدای سازمانهای انسانی و تظاهرات گسترده ای که به دنبال سفر بن سلمان به لندن و نیویورک به گوش می رسید، کر شده اند.

به دنبال این تظاهرات که هر وجدان بیداری را تحت تاثیر قرار می دهد، دولتهای آلمان، نروژ، کانادا و پارلمان اروپا خواستار توقف صادرات سلاح به دولتهای متجاوز به یمن شدند، به موازات این درخواست، کنگره آمریکا و لندن خواستار اتخاذ یک راه حل سیاسی برای بحران یمن شدند و ترامپ به بن سلمان توصیه کرد راه حل تازه ای را در این باره در پیش گیرد.

طبق گزارش روزنامه تایمز انگلیس، عربستان روزانه 200 میلیون دلار صرف هزینه جنگ در یمن می کند، یعنی معادل 72 میلیارد دلار در سال. این در حالی است که هیچ یک از اهداف سعودی ها از تجاوز به یمن محقق نشده و حتی دولتهای حامی عربستان نیز متفق القولند که راه حل نظامی در یمن غیر ممکن شده است. ادعای عربستان و امارات در مورد حمایت از یمن و دولت قانونی در آن، در نهایت موجب شد امارات ثروت های جنوبی یمن را در اختیار گرفته و آن منطقه را تحت اشغال خود در آورد، بی آنکه توجهی به دولت عبد ربه منصور داشته باشد.

در این میان، دو وزیر دولت منصور هادی در اعتراض به اتهام سعودی ها در مورد هادی، بازداشت وی و قرار گرفتن او تحت اقامت اجباری در ریاض، استعفا کرده اند. بنابراین، فشارهایی که در سفر اخیر بن سلمان به لندن و آمریکا در مورد راه حل سیاسی در یمن متوجه او شد، ولی عهد سعودی را بر آن داشته است برای گریز از این فشارها، تهاجم به ایران در پی حمله موشکی انصارالله را پیش روی خود قرار دهد...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان