محمدرسول کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه این قابلیت امکان برقراری تماس نقطه به نقطه (p2p) را برای کاربران از طریق اپلکیشن «آی گپ پلاس» فراهم می کند، گفت: «آی گپ پلاس» از نسخه «آی گپ» مجزاست و علاوه بر برقراری امکان تماس تصویری، امکانات دیگری نیز به آن اضافه شده و رابط کاربری آن کاملا متفاوت از تلگرام خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه پیام رسان «آی گپ» هم اکنون حدود 600 هزار کاربر دارد، افزود: در حال ارتقای زیرساختها برای افزایش رضایت کاربران و حل مشکلات کیفی این سرویس هستیم.
کاظمی با تاکید براینکه تا زمانی که به نقطه ایده ال در کیفیت نرسیم خدمات دیگر از جمله بحث پرداخت (پیمنت) این پیام رسان را افزایش نخواهیم داد، گفت: ما معتقدیم که در وهله اول پیام رسان باید از نظر کیفیت، کاربر را نسبت به استفاده از سرویس ترغیب کند و پس از آن ارائه خدمات جدید، در دستور کار قرار گیرد.
مدیر پیام رسان «آی گپ» ادامه داد: مشکل اختلال در دریافت پیامک فعالسازی اپلیکیشن، در اختیار ما نیست و مربوط به همکاری اپراتورهای موبایل در برقراری زیرساختهای مورد نیاز می شود. از آنجایی که این مولفه یکی از مشکلاتی است که در برخی مواقع کاربران با آن روبه رو می شوند شرایطی فراهم آمده تا در صورت عدم دریافت پیامک از طریق اپراتورهای داخلی، پس از 3 بار تلاش کاربر، امکان ارسال پیامک به کاربر از طریق گیت وی بین الملل فراهم شود.
وی با بیان اینکه این موضوع هزینه ای بیش از 10 برابر را برای ما به همراه دارد، افزود: اما با این وجود در جهت احترام به حقوق کاربر، این روش را برگزیده ایم.
کاظمی حل مشکلات زیرساختی از جمله رسیدن به استانداردهای لازم در زمینه برق دیتاسنترها را از جمله مواردی عنوان کرد که می تواند به تقویت پیام رسانهای بومی در کشور کمک کند و ادامه داد: هم اکنون بزرگترین مشکل شبکه های پیام رسان بومی، جو رسانه ای ایجاد شده از سوی افرادی است که با فیلترشدن تلگرام متضرر می شوند و به همین دلیل دست به فرافکنی و گاهی دروغ درخصوص شبکه های بومی می زنند.
مدیر پیام رسان «آی گپ» تاکید کرد: تمامی کسب و کارها می توانند از امکانات پیام رسانهای بومی برای کسب و کارهای خود استفاده کنند و رونق کسب و کارها در پیام رسانهای بومی نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه امکان ایجاد کانال و گروه در پیام رسان «آی گپ» وجود دارد، ادامه داد: هم اکنون پیام رسان «آی گپ» علاوه بر نسخه اپلیکیشن موبایل، دارای نسخه دسکتاپ و وب نیز است. در همین حال این پیام رسان تنها پیام رسانی است که نسخه لینوکس نیز دارد.
کاظمی با اشاره به اینکه نسخه ios و اندروید این پیام رسان بومی در فروشگاههای اپلیکیشن خارجی و داخلی در دسترس است، گفت: آخرین بروزرسانی «آی گپ» در اپ استور با ویژگی تماس تصویری طی یک هفته آینده بروزرسانی می شود. این درحالی است که بازار داخلی اپلیکیشن اندروید (کافه بازار) از این اپلکیشن حمایت نکرده و نام «آی گپ» را در لیست پیام رسانهای داخلی نیاورده است.