اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که برای سفر به خارج از کشور لحظه شماری می کنید بهتر است تا پایان این مقاله مارا همراهی کنید شاید مهمترین چیز بعد از بُعد مادی و ویزا و پاسپورت و بلیت برای سفر به کشور های مختلف جهان، چگونگی راه های برقراری ارتباط در سفر به کشور های مختلف جهان باشد اگر حتی شما استاد زبان انگلیسی هم باشید هستند کشورهایی که همچنان با این زبان غریبند و آشنایی زیادی ندارند مانند کشور هی مانند ارمنستان، ویا اگر شما به یکی از روستا های کشور ترکیه سفر کنید درست است که در مرکز شهر مردمی هستند که با زبان انگلیسی آشنا می باشند و می توانند شما را راهنمایی کنند ولی در یک روستا احتمال اینکه فردی آشنا به زبان انگلیسی پیدا کنید خیلی کم است، تمامی این احتمالات برای زمانی است که شما یک زبان بین المللی مانند انگلیسی را می دانید مشکل از آنجایی شروع می شود که شما زبانی بین المللی و زبان آن کشور را اصلا نمی دانید در اینجا است که به فکر برقراری ارتباط با خارجی ها به نوعی دیگر می افتید، ما در این مقاله شما را با توجه به این مشکل راهنمایی می کنیم تا سفری خوب و مفرح در پیش رو داشته باشید. با مجله همگردی همراه باشید تا چگونگی برقراری ارتباط در سفر به کشورهای خارجی را بدانید.
چگونگی برقراری ارتباط در سفر به کشورهای خارجی
در ادامه به بازگو کردن اصول اصلی راه های برقراری ارتباط در سفر به کشور های مختلف جهان پرداخته می شود.
1. گام اول در ارتباط با خارجی ها این است که از ابتدا آرامش خود را حفظ کنید نگرانی و تنش را از خود دور کرده و با اعتماد به نفس سفر خود را آغاز کنید در تمامی کشورهای جهان هستند کسانی که به زبان انگلیسی آشنایی دارند که شما می توانید آنها را پیدا کرده و ازشان کمک بخواهید پس دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و اگر هم با تور سفر می کنید که به طور حتم افراد و تور لیدرهای آشنا به زبان انگلیسی شما را همراهی می کنند پس از رفتن به نقاط مختلف و دیدنی کشور مقصد منصرف نشوید.
2. شرمنده نباشید که شما زبان آن کشور را بلد نیستید و این موضوع و همچنین اینکه شما فردی خارجی هستید را پنهان نکنید ریلکس باشید تا اهالی منطقه هم بتوانند با آغوش باز مهمان خود را راهنمایی کنند.
3. یکی از راه های برقراری ارتباط در سفر بیخند زدن است. لبخند بزنید زیرا لبخند زبان مشترک تمامی مردم جهان هست و در بسیاری از موارد می تواند کار شما را راه بیندازد و علاوه بر این شما سفیر کشورتان در کشور مقصد هستید پس سعی کنید سفیر خوش اخلاقی باشید.
4. برای ارتباط با خارجی ها، برخی از عبارات کاربردی را یاد بگیرید مانند سلام که اولین واژه برای برقراری ارتباط در سراسر جهان می باشد یا حال شما چطور است و این جمله که من زبان شما را بلد نیستم به زبان خودشان و اگر در سفر با خود کودکی دارید به او هم یاد دهید، این چند واژه کوچک می تواند کار راه انداز باشد و توجه محلی ها را به شما جلب کند.یا عباراتی ضروری دیگر که بایک سرچ ساده در اینترنت می آیند مانند کمک لازم دارم یا قیمتش چند می شود و یا جمله معروف می توانید به انگلیسی صحبت کنید؟ و غیره...
5.در ارتباط با خارجی ها مودب باشید و سعی کنید خونسردی خود را حفظ کنید زیرا برقراری ارتباط وقتی که دو طرف زبان یکدیگر را نمی فهمند کار سختی می باشد و البته خسته کننده پس صبوری کنید تا منظورتان را طرف مقابل متوجه شده و شما را راهنمایی کند و اینکه شما هستید که مهمانید و باید مورد استقبال قرار بگیرید .
6. کلماتی هستند که در همه جای جهان می توانند به کمک شما بیایند کلماتی مانند yes و ok که برای تا یید کردن و بله گفتن و پاسخ به صدا زدن نام شما کاربرد دارد و کلمه ی no که برای رد کردن کلام فرد مورد نظر که البته همرا با تکان دادن سر هم می شود در تایید و نفی کردن، منظور را رساند.در سفر به کشور های ناشناخته و غریب یا به زبان ساده تر هر جایی که انسان حس غریبی می کند.که علت اصلی این حس هم به نوعی به ندانستن زبان آن منطقه باز می گردد وجو دارد که این حس به ترس در مواردی که راه را گم کرده اید مانند کودکی که در بازار دست مادر خود را رها کرده ختم می شود در این موارد شما با برقراری ارتباط با اولین افراد مورد اطمینانی که می بینید می توانید حس ترس را از خود دور کرده و از سفرتان لذت ببرید.
7. اگر در سفرتان اگر در هتل اقامت داشته باشید می توانید از پرسنل هتل که صد در صد به زبان انگلیسی هم تسلط دارند بخواهید جملاتی پر کاربرد مانند آدرس محلی که می خواهید بروید را برای شما به زبان محلی روی کاغذ بنویسند تا شما آن را به راننده ی تاکسی نشان دهید و آنها شما را به محل مورد نظرتان ببرند.
8. در ارتباط با خارجی ها، علاوه بر لبخند فاکتوری ضروری دیگر استفاده از جمله ی آیا شما می توانید انگلیسی صحبت کنید می باشد که مانند آچار فرانسه در اغلب موارد می تواند به کمک شما بیاید و آغازی باشد برای صحبت با مردم کشور مقصدتان.
9.در ارتباط با خارجی ها، زبان بدن از دیگر مواردی است که می تواند در سفر به کشور های خارجی، در سراسر جهان به کمک شما بیاید پس خلاق باشید و در مواردی که به مشکل برخورده اید از زبان بدنتان استفاده کنید و البته در مواردی هم که زبان بدن کارساز نمی باشد راه دیگری وجود دارد آن هم کشیدن نقاشی و یا کشیدن شی مورد نظر روی کاغذ می باشد.
ابزار های برقراری ارتباط
ابزار های مناسبی برای برقراری ارتباط در جهان وجود دارند که در اینجا چند نمونه توضیح داده می شوند :
ابتدا دفترچه های راهنمای زبان است که از ابزار های بسیار کاربردی در مکان های گردشگری جهان خواهد بود. فلش کارت هایی که دارای نماد های یکسان درجهان و اشکالی برای رساندن منظور می باشند که در اینگونه سفر ها مورد استفاده قرار می گیرند.نرم افزار های موبایلی مورد استفاده در این زمینه که نوشته و یا صدای شما را به زبان مورد نظر ترجمه و یا بازگو می کند که با سرچ در فروشگاه اپلیکیشن موبایلتان می توانید تعداد زیادی از این دست برنامه های کاربردی در این زمینه بیابید. گوگل ترنسلیت یکی دیگر از این برنامه های کاربردی می باشد که پیشنهاد های کاربردی به شما میدهد و می تواند کمک بزرگی به شما بکند.
زبان جهانی
یک سری چیز هایی وجود دارند که در چگونگی برقراری ارتباط در سفر به کشورهای خارجی وجود دارند که در همه ی زبان های جهان یکسان است که قدمتش به زمان انسان های اولیه باز می گردد برای مثال اشاره کردن که یکی از ابتدایی ترین و ساده ترین راه برای فهماندن منظور است مثلا اگر در فروشگاهی هستید و می خواهید قیمت جنس مورد نظر را بدانید کافیست به آن اشاره کنید و این را جایگزین گفتن کلماتی دست وپا شکسته کنید شاید فکر کنید این کار بی ادبی و بی کلاسی می باشد، اما ما در ادامه شیوه ی مودبانه ی آن را برایتان ذکر میکنیم.حرکت دست ها در کشورهای مختلف جهان خود نشان دهنده ی کلمه و جمله ای می باشد که بهتر است ما قبل از سفر به کشور مقصد اطلاعاتی راجع به آن کسب کنیم البته باید مراقب باشیم که این اشاره ها موجب سوء تفاهم نشود مثل در برخی کشوره ها اشاره با یک انگشت اشکالی ندارد ولی در برخی مناطق دیگر اشاره بایک انگشت معنی بدی دارد و باید با تمام انگشتان یک دست اشاره کرد .
ابزار های کار راه انداز
1.شاید باورتان نشود اما ریاضی یکی از این ابزار است زیرا 2+2 در همه جای جهان میشود4 و در کل در مواردی که حروف نمی توانند به شما کمکی کنند شما می توانید از اعداد استفاده کنید مثلا در رستوران و فروشگاه بگویید من شماره ی 4 را می خواهم که آن را هم می توانید با انگشتانتان نشان دهید به همین سادگی.
2.استفاده از جی پی اس و نقشه آفلاین هم از مجموع این موارد می باشد که به شما برای پیدا کردن مکان های مختلف بسیار کمک می کند و شما با خواندن ایستگاه ها می توانید به مقصد برسید اما زمانی میرسد که شما حتی با حروف کشور مقصد آشنایی هم ندارید پس بهتر است تعداد ایستگاهها را بشمارید و نقشه آفلاین هم برای زمانی که شاید اینترنت قطع شود با خود داشته باشید تا گم نشوید.
3.بهتر است از تجربیات دیگران استفاده کنید با یک سرچ ساده در اینترنت شما می توانید مقاله های بسیاری با زبان فارسی و یا انگلیسی یا در مورد کشور مقصدتان آداب و رسوم واحد پول نحوه ی برخورد اهالی با گردشگران و هزاران اطلاعات دیگر بدست آورید و می توانید به سراغ کسانی که در گذشته به این کشور ها سفر کرده اند بروید و اطلاعاتی بدست آورید این کار باعث می شود که از ترس شما برای سفر به یک محیط ناشناس بکاهد و با برنامه از جاهای مختلف آن دیدن کنید.
سخن آخر
در این مقاله سعی شد راه های برقراری ارتباط با اصول خاص خودش در کشور های مختلف جهان بیان شود به حدی که بتواند از ترس شما برای سفر به کشور هایی که زبان آن ها را نمی دانید کم کند، وقتی در یک کشور غریب هستید سعی کنید با یکی از این راه ها با اهالی منطقه ارتباط بر قرار کنید و با صبوری سعی کنید تا حدی منظور خود را برسانید اگر از یک راه نشد راه های دیگر را انتخاب کنید و این را بدانید در همه جا ی دنیا هستند کسانی که دلسوزانه شما را راهنمایی کنند و سعی کنند مشکل مهمانشان را حل کنند در این گونه سفر ها شما هر چقدر هم تلاش کنید و خود را برای اتفاقات نا خواسته آماده کنید باز هم امکان دارد مشکلاتی پیش بیاید که شما با آن نا آشنایید در این موارد ابتدا اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و با خونسردی از افراد قابل اطمینان کمک بخواهید، امیدوارم این مطالب برایتان مفید بوده باشد و البته کاربردی، تیم همگردی سفر خوبی را برایتان آرزو می کند.