به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، عباس نجار، مدیر آموزش این بنیاد در همین خصوص اظهار کرد: بنیاد سعدی سالهای پیش یک دوره بلند مدت دانشافزایی زبان فارسی در تابستان برگزار میکرد که سال گذشته برای نخستین بار در این دوره، کلاس تربیت مدرس نیز برای زبانآموزان سطح فوق میانی، پیشرفته و ماهر برگزار شد. امسال تصمیم گرفتیم با توجه به اهمیت دوره تربیت مدرس و افزایش تعداد متقاضیان آن، دوره بلند مدت دانشافزایی خود را طی دو زمان متفاوت و به تفکیک دوره تربیت مدرس زبان فارسی و دوره فارسیآموزی برگزار کنیم.
او افزود: دوره تربیت مدرس زبان فارسی از اواخر تیرماه امسال آغاز خواهد شد. این دوره، نخستین دوره بلند مدت تربیت مدرس زبان فارسی بنیاد سعدی و مخصوص استادان زبان فارسی و فارسی آموزان سطح فوق میانی، پیشرفته و ماهر است. بیش از 90 نفر برای این دوره ثبت نام کرده اند که مرحله اول آزمون تعیین سطح مهارت گفتاری آنها هفته آینده به صورت برخط(آنلاین) توسط کارشناسان بنیاد سعدی برگزار خواهد شد. مرحله دوم، شامل آزمون های چهار گزینهای و نوشتاری نیز در ایران از پذیرفتهشدگان اخذ خواهد شد.
مدیر آموزش بنیاد سعدی با بیان اینکه این دوره طی یک ماه برنامهریزی شده است، گفت: پذیرفتهشدگان این دوره در این مدت مهارتهایی مانند آزمون سازی، فنون و روش تدریس گفتوگو، شنیدن، خواندن، نوشتن، دستور و واژگان و همچنین روش تدریس کتابهای تالیف بنیاد سعدی مانند «گام اول» و «مینا» را طی 100 ساعت فرا خواهند گرفت.
نجار همچنین با بیان اینکهه در پذیرش متقاضیان دوره تربیت مدرس بنیاد سعدی، دارندگان مدرک تحصیلی در یکی از رشتههای مرتبط با ایرانشناسی، شرقشناسی یا زبان و ادبیات فارسی در اولویت هستند، خاطر نشان کرد: افرادی که سابقه فعالیت آموزشی یا پژوهشی در حوزه آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دارند، استادان ایرانی و غیر ایرانی زبان فارسی در خارج از کشور و دانشجویان خارجی و غیر ایرانیانی که در داخل ایران زبان فارسی آموختهاند نیز واجد ثبت نام در این دوره بودهاند.