ماهان شبکه ایرانیان

فواید سوزاندن عود

 کارشناس گیاهان آپارتمانی گفت: رایحه درمانی عود یکی از بی‌خطرترین، کم‌هزینه ترین، ارزان‌ترین و اثربخش‌ترین متدهای درمانی است. مهدی تجلی‌فر  بیان کرد: از دیدگاه گیاه درمانی، عودهای گیاهی علاوه بر ایجاد بوی خوش به علت خواصشان استفاده می‌شوند و همیشه عود و گیاه درمانی با هم همراه بوده‌اند.

فواید سوزاندن عود
کارشناس گیاهان آپارتمانی گفت: رایحه درمانی عود یکی از بی‌خطرترین، کم‌هزینه ترین، ارزان‌ترین و اثربخش‌ترین متدهای درمانی است. مهدی تجلی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: از دیدگاه گیاه درمانی، عودهای گیاهی علاوه بر ایجاد بوی خوش به علت خواصشان استفاده می‌شوند و همیشه عود و گیاه درمانی با هم همراه بوده‌اند. وی ادامه داد: بسیاری از گیاهان و علف‌های دارویی به خودی خود بویی ندارند و باید حتما سوزانده شوند. کارشناس گیاهان آپارتمانی عنوان کرد: قدیمی‌ترین منابع مربوط به گیاه درمانی و عود به وداهای هندی باز می‌گردد و بودایی‌ها نیز در طب آیوراودا از عود به‌عنوان وسیله‌ای معجزه‌گر استفاده می‌کنند. وی تصریح کرد: تحقیقات گسترده دانشمندان، پزشکان و بزرگان گیاه شناسی روی عود نشان می‌دهد که روایح مطبوع موجود در عود، فرد را فعال تر و سرزنده‌تر ساخته و باعث ارتباط شخص با درون خود شده و همچنین باعث ایجاد و ارسال پیام‌های عصبی در مغز و کل سیستم عصبی و دریافت واکنش‌های مثبت می‌شود. تجلی‌فر اضافه کرد: سوزاندن عود خود به تنهایی یکی از درمان‌های اثربخش برای جلوگیری و رفع استرس، ایجاد آرامش و تمدد اعصاب، رفع خستگی و بسیاری از بیماری‌های دیگر است. وی تصریح کرد: سوزاندن عود باعث دور شدن امواج و انرژی‌های منفی موجود در محیط می‌شود. کارشناس گیاهان آپارتمانی عنوان کرد: رایحه درمانی، قدمتی افزون بر5 هزار سال دارد و رومیان و مصریان از آن به‌عنوان ماده ضد عفونی کننده، ضد باکتری و دارویی برای درمان زخم کمک می‌گرفتند. وی توضیح داد: ترکیبات معطر طبیعی گل‌ها و گیاهان که درعود یافت می‌شود، از طریق مژک‌های موجود در بینی وارد سیستم لیمبیک مغز و قسمت مخاطی هیپوتالاموس شده و با تحریکات اعصاب بویایی این قسمت که مسئولیت احساسات، تنفس، ضربان قلب، غدد درون ریز و حافظه و یادگیری را بر عهده دارد، تاثیر قابل توجهی بر روحیات و خلق و خو می‌گذارد. تجلی فر ادامه داد: عصاره معطر گیاهان موجود در عود به دلیل ساختار تشکیل دهنده شان که معمولا شامل آلدئیدها، کتون‌ها و استرهاست، نقش بسزایی در سلامت جسم و ذهن دارند که البته هریک از رایحه‌ها خاصیت ویژه‌ای دارند. وی گفت: برخی گیاهان مثل اطوخودوس که حاوی آلدئیدها هستند اثرات ضد التهابی داشته و آرام بخش و ضد ویروس هستند، برخی دیگر از عصاره‌ها مثل یاسمن، مشک و رز و لیمو باعث هوشیاری و افزایش تمرکز و یادگیری می‌شود. کارشناس گیاهان آپارتمانی یادآور شد: رایحه درمانی توسط عود یکی از بی‌خطرترین، کم هزینه ترین، ارزان ترین و اثر بخش ترین متدهای درمانی است یعنی برای انجام آروماتراپی (رایحه درمانی) در خانه به راحتی می‌توان از سوزاندن عود استفاده کرد و عودهای مختلف با روایح متفاوتی که دارند علاوه بر خوشبو کردن محیط کارهایی خاص خود را نیز انجام می‌دهند.

 کارشناس گیاهان آپارتمانی گفت: رایحه درمانی عود یکی از بی‌خطرترین، کم‌هزینه ترین، ارزان‌ترین و اثربخش‌ترین متدهای درمانی است. مهدی تجلی‌فر  بیان کرد: از دیدگاه گیاه درمانی، عودهای گیاهی علاوه بر ایجاد بوی خوش به علت خواصشان استفاده می‌شوند و همیشه عود و گیاه درمانی با هم همراه بوده‌اند.

وی ادامه داد: بسیاری از گیاهان و علف‌های دارویی به خودی خود بویی ندارند و باید حتما سوزانده شوند. کارشناس گیاهان آپارتمانی عنوان کرد: قدیمی‌ترین منابع مربوط به گیاه درمانی و عود به وداهای هندی باز می‌گردد و بودایی‌ها نیز در طب آیوراودا از عود به‌عنوان وسیله‌ای معجزه‌گر استفاده می‌کنند. وی تصریح کرد: تحقیقات گسترده دانشمندان، پزشکان و بزرگان گیاه شناسی روی عود نشان می‌دهد که روایح مطبوع موجود در عود، فرد را فعال تر و سرزنده‌تر ساخته و باعث ارتباط شخص با درون خود شده و همچنین باعث ایجاد و ارسال پیام‌های عصبی در مغز و کل سیستم عصبی و دریافت واکنش‌های مثبت می‌شود.

تجلی‌فر اضافه کرد: سوزاندن عود خود به تنهایی یکی از درمان‌های اثربخش برای جلوگیری و رفع استرس، ایجاد آرامش و تمدد اعصاب، رفع خستگی و بسیاری از بیماری‌های دیگر است. وی تصریح کرد: سوزاندن عود باعث دور شدن امواج و انرژی‌های منفی موجود در محیط می‌شود.

کارشناس گیاهان آپارتمانی عنوان کرد: رایحه درمانی، قدمتی افزون بر5 هزار سال دارد و رومیان و مصریان از آن به‌عنوان ماده ضد عفونی کننده، ضد باکتری و دارویی برای درمان زخم کمک می‌گرفتند.

 ترکیبات معطر طبیعی گل‌ها و گیاهان که درعود یافت می‌شود، از طریق مژک‌های موجود در بینی وارد سیستم لیمبیک مغز و قسمت مخاطی هیپوتالاموس شده و با تحریکات اعصاب بویایی این قسمت که مسئولیت احساسات، تنفس، ضربان قلب، غدد درون ریز و حافظه و یادگیری را بر عهده دارد، تاثیر قابل توجهی بر روحیات و خلق و خو می‌گذارد.

عصاره معطر گیاهان موجود در عود به دلیل ساختار تشکیل دهنده شان که معمولا شامل آلدئیدها، کتون‌ها و استرهاست، نقش بسزایی در سلامت جسم و ذهن دارند که البته هریک از رایحه‌ها خاصیت ویژه‌ای دارند.

وی گفت: برخی گیاهان مثل اطوخودوس که حاوی آلدئیدها هستند اثرات ضد التهابی داشته و آرام بخش و ضد ویروس هستند، برخی دیگر از عصاره‌ها مثل یاسمن، مشک و رز و لیمو باعث هوشیاری و افزایش تمرکز و یادگیری می‌شود.

رایحه درمانی توسط عود یکی از بی‌خطرترین، کم هزینه ترین، ارزان ترین و اثر بخش ترین متدهای درمانی است یعنی برای انجام آروماتراپی (رایحه درمانی) در خانه به راحتی می‌توان از سوزاندن عود استفاده کرد و عودهای مختلف با روایح متفاوتی که دارند علاوه بر خوشبو کردن محیط کارهایی خاص خود را نیز انجام می‌دهند.

به نقل از ایسنا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان