آمریکا کشور‌ها را ویران می‌کند، اما آوارگان را نمی‌پذیرد

یک پایگاه مطالعاتی و پژوهشی آمریکا در گزارشی اذعان کرد: آمریکا، انگلیس و فرانسه که با استفاده از بمب‌های غول پیکر کشور‌ها را تبدیل به آوار کرده و خود تبدیل به مقصد پناهندگان فراری از جنگ شده اند، از پذیرش آن‌ها به بهانه‌های مختلف طفره می‌روند.

ایرنا: سایت گلوبال ریسرچ آمریکا در گزارشی که در رسانه‌های عراق بازتاب یافت، نوشت: پناهندگانی از کشور‌های عراق و سوریه و افغانستان هنوز در تلاش اند تا تشکیک کشور‌های غربی در پذیرش آن‌ها برطرف شود و ببینند آیا اجازه دارند به این کشور‌ها وارد شوند و یا چنین اجازه‌ای به آن‌ها داده نخواهد شد.
این درحالی است که برخی کشور‌های اروپایی و کانادا که به طور مستقیم در این جنگ‌ها شرکت نمی‌کنند، بیش از آمریکا، فرانسه و انگلیس پناهندگان را می‌پذیرند.
این سایت افزود: اخیرا 494 هزار و 227 پناهنده به آلمان و 111 هزار و 216 نفر به سوئد وارد شدند.
گزارش حاکی است آلمان که با جنگ‌های تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس علیه سوریه و عراق همراهی نکرده است، و یا سوئد که صریحا ابراز انزجار کرده است، بیش از خود کشور‌های مهاجم برای پرداخت هزینه‌های بشر دوستانه این جنگ‌ها تمایل نشان می‌دهند.
این سایت در ادامه نوشت: بیشترین کشور‌هایی که در تجاوز به کشور‌هایی مانند عراق، سوریه و افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم شرکت کردند، سه پیمان اصلی یعنی آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند، اما آن‌ها علی رغم اینکه خود پشت آواره کردن و فراری دادن پناهندگان از کشورهایشان هستند، بیشترین سخت گیری را نیز نسبت به پذیرش پناه جویان اعمال می‌کنند.
از سال 2013 تا سال 2017 نسبت پذیرش پناهندگان در آمریکا 41 درصد بوده است، اما تا نیمه سال میلادی جاری این نسبت به 17 درصد کاهش یافت و دلیل این کاهش، سیاست‌های سخت گیرانه‌ای است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آن را وضع کرده است.
این گزارش همچنین نوشت: ممنوعیت مسافرتی که دولت ترامپ وضع کرده است، شامل شش کشور از جمله ایران، عراق، سودان، سومالی، لیبی، یمن و سوریه بود که در اواسط همان سال کره شمالی و ونزوئلا نیز به آن لیست اضافه شد.
سختگیری و محدودیت‌هایی که واشنگتن در پذیرش پناهجویان اعمال می‌کنند در حالی است که بیشتر مردم این کشور‌ها قربانی دخالت‌های مستقیم و غیر مستقیمی هستند که آمریکا آن‌ها را رهبری می‌کند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر